Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Suzuki SX4 Sedan na českém trhu: o 10 tisíc levnější než hatchback

33 komentářů

Linea i tady toto se mi moc líbí, více jich na naše silnice!
ub
No tak Linea rozhodně nevypadá vůbec zle, ale toto nabízet Evropanům v dnešní době, no nevím nevím...
Sleeper
Proč ne? Jeden z nejhezčích současných sedanů.. Hnidopichova poznámka: To to trvalo....
RS
To myslíš opravdu vážně? 😲
Sleeper
Jistě...naroubování zádě se narozdíl od jiných nejmenovaných aut docela povedlo... jo, klasické SX4 vypadá lépe, je kompaktnější, ale tohle taky nevypadá zle... a vůbec, Suzuki má u mě body za odvahu nabízet v podstatě ke crossoveru další karosářskou variantu - sedan.
RS
Když si vybavím celou řadu evropských sedanů, marně přemýšlím který vypadá hůř než tohle... každopádně k označení "Jeden z nejhezčích současných sedanů" to má nejdál jak může 😉
treba nisan tiida je podle mne uplna katastrofa. tohle ma celkem smrnc.
A přidej si Thalii, Hondu City Mégana v sedanu, C4 v sedanu a - ačkoli se mnou mnoho lidí nebude souhlasit - ještě Jettu a Cordobu. Mě se SX 4 nelíbí, ale ve spojení s větší Lineou a astrou v sedanu docela ujde.
kolegovia, to hadam nemyslite vazne s tymi vasimi teoriami o peknych autach...akurat vam ale dam vystrahu, ze kto mi bude zavadzat na ceste s tymto kramom, tak poleti mimo cestu rychlostou svetla... >😒] >😒]
Vážne veď to je otras. Ako je SX4 pekné a vyvážené auto, tak toto je pravý opak, jednoducho hnus.
Dosť úbohý príspevok, bohužiaľ aj takýto "ľudia" dostávajú vodičáky.
A TY SI DOSTAL VODICAK ZA KILO SLANINY VSAK?
Ricardo
To je u vás na SLovensku tak levný? >😁
Doufám, že s tím zrezivělým bavorem nejezdíš po českých silnicích...ale jen u vás v okolí Telgártu...
Klaudius
Praktické a relatívne lacné auto s priestranným interiérom, primerane kvalitné a spoľahlivé. Ale prívlastok "pekné" si nemá čím zaslúžiť.
kamo,uz si v tom sedel? ved kazde auto v tej triede je dnes rozmerovo rovnake..a tie nadherne plasty v interieri a la autobus MHD je od teba tiez relativne vysoke hodnotenie.ja by som za tento vrak nedal ani dve kacky, to si radsej vyhliadnem patrocneho bavoraka ....
RS
>😁 k tomu asi neni třeba co dodávat, že? 😉
Typický príspevok vyholenej, dutej lebky bez krku, ktorá si po nasadnutí do päťročného bavoráka tak zvýši svoje bižutériové ego až nadobudne dojem, že jej patrí celý svet.
moj zlaty hovoris z cesty tak ako tvoje pomylene zmyslanie ovplyvnene lacnou schrankovou reklamou ,,u nas uz od ...,, nehovorime o vlastnom egu ale o hodnote vozidla a bezpecnosti pre ucastnikov premavky, kde najvacsim odbornikom v oblasti automobilizmu je asi tvoj stryko, ktory presiel na svojej skode 100 celu europu bez generalky...
což se v přípaě suzuki stát rozhodně nemůže...seš nějakej nažhavenej,ti nedala,bo čo také? :-!
Klaudius
Áno, drahý Daniel, sedel, aj som sa v ňom vozil. Na rozdiel od teba. Svoje primitívne názory si radšej nechaj pre seba, si iba na smiech. >😒]
MAME SERVIS A POVIEM VAM KED K NAM DOVIEZLI PO NEHODE ROCNU ZHNITU LIANU...TO SME ESTE NEVIDELI VARI ANI NA FELDACH...A TA KVALITA..HMMMM UZASNA ....SUZUKI ROBILO MAXIMALNE ISTY CAS DOBRE DVOJTAKTY ... 8-s
Klaudius
Ako vidno blb zostane blbom, a nepomôže nič. Ani bič, ani svätená voda... :no:
ANO KAMARAT, TO TVOJE AUTO NECHCEM VIDIET U NAS V SERVISE,A O ASISTENCNE SLUZBY PO PRACOVNEJ DOBE SA NENAMAHAJ .. 5 ROCNY BAVORAK MA VYSSIU HODNOTU AKO TA TVOJA SUCUKI VO VYKLADE, A O HRDZI MI NEMUSIS ROZPRAVAT NIC, JA TI POSLEM RADSEJ DOKAZY LEBO OZAJ SI STARY SOCKOVY TRUBA VYJAZDENY NA TATRAPLANE .. :-!
Klaudius
Môj názor na teba viď o príspevok vyššie...
ub
Kde se tací jako ty berou.. 😲 O ten váš servis, pokud je tam víc takových jako seš ty, bych si neopřel ani kolo, s tímhle přístupem to tam musí za "kvalitou" služeb jen vonět.
Niezabudni že SX4 tvořili s Fiatem, tak se není čeho bát... :-!
BUDE TENTO KRASNY PLECHOVO PLASTOVY VYTVOR VYRABAT AJ FIAT? AKO SA BUDE VOLAT? FIAT SEDÍCI 1.4 SDN EXCLUSIVE? >😁 >😁 8-s
Jsem příznivcem značky S -nakonec mám od nich i mašinu ... Ale toto je rozhodně nejškaredší S co kdy spatřilo světlo světa
ub
Stačí se podívat na konkurenci v této třídě, tahle Suzuki se tady zařadí mezi vzhledově relativně běžnou tj. z hlediska designu tragickou většinu.
Vyhrál jsi titul Největšího ko.ko.ta za posledních 25 let. Třeba to nemyslíš špatně, ale to, co tu pouštíš je zoufalé. Jinak k tobě do servisu ani dětské autíčko. No jo, na mě kdyby spadlo auto ze zvedáku, tak mě to zabije....tebe to jen lízlo.... :-!
vanis
co to tady melete za ty prachy a ma to aspon nakou vybavu ... nato takova ve srovnani to ma i docela velke kufr neco mezi novym lancrem a octavkou ... spracovani normalni jaku u S je zvykem ale at dojdu k te veci uz sem to videl a nevypada to jako na fotkach ... M lancer v takove vybave stoji cca 530000 1.5 ...,- a za toto chcou 400000,- a ma to vetsi kufr natoz lancer ubohost to m aakorat hezkou pristrojovku a na to kde se vsude u vsech znacek musi doplacet tak tady to aspon je ... :-!
vanis
a na vzhledu nak nezalezi hlavne to ma alace sice me nas... ze pro USA to ma 17" kola a normal brzdy a Europe v zadu bubny ... ZZZ ale prestavte si na to hodit nakou lepsi barvu kridlo a zadny auto nebude moc chapat ... [odkaz]
tak se pokochejte ... :-! :-! :-! :-! :yes: