Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: 14 klíčových novinek autosalonu očima redakce Auto.cz

12 komentářů

Redakce patrně nedopatřením 😉 zapomněla vložit položku C5 - na první lince :-!
Ondrej Lanik, Auto.cz
Ano, díky, je to doplněno.
dokola si prohlížím fotky těchto novinek a nemůžu jim přijít na chuť ... delta, forester, accord, X6, GLK, fiesta, kuga aj... připadají mi opravdu ošklivá. Jak to?
Klaudius
nová móda....nemusí sa páčiť každému 😉
ted jsem prijel z zenevy a muzu vam rict ze to bylo skvele byly tam urcite zajimavejsi auta nez techto 13 i kdyz treba volvo XC60 je fakt dost dobre docela me sklamal citroen C5 cekal jsem od toho vic ale za ty penize to vystaveny v plny vybave V6 executive tam stalo 52000 franku tj.asi 850000 to je myslim slusna cena kuga neni spatna je to uplne neco jineho nez mavarick a X6 je nadherna myslim ze kdyby vyse uvedeny anonym videl vse zive zmenil by nazor
Ondrej Lanik, Auto.cz
Vehicle_76, která nová auta byla podle tebe zajímavější než těchto 14? Co ti zde chybí? Díky za tip.
Nebol tam aj Land Rover LRX? 😉
Budú aj nejaké rozhovory? Hlavne s pánom Kabaňom?
Ondrej Lanik, Auto.cz
O Land Roveru LRX jsme psali [odkaz] ale první dojmy z e😜onátu, který zůstává zamčený na piedestalu, nemají podle nás smysl.

Přivézt ze Ženevy rozhovory s důležitými lidmi by vyžadovalo vyslat (a zaplatit) další 1-2 redaktory. Jde o časově velmi náročnou operaci, protože media jsou ti, kdo se musí v této situaci přizpůsobit. Představa, že to funguje systémem přijít-udělat rozhovor-odejít je bohužel vzdálená od skutečnosti.

Nevylučujeme, že na některém z dalších autosalonů něco takového neuskutečníme.
proc tam nebyl stanek lamborghini?to by me docela zajimalo jinak super pristi rok jedu zas
Stanek lamborghiny tam byl. byla u nějs fešná slečna :-! Jinak ženevský autosalón byl skutečně povedenej, hlavně se mi líbila švýcarská preciznost a organizace velká poklona a ještě smekám :yes: :yes: nejvíce mě zaujala Škoda Superb, opravdu moc vydařený autíko a hlavně systém twindoor fakt luxusní. Uvidíme až to hodí do konfigurátoru kolik to bude v ČR, u nás v německu je o pár desítek tisíc levnější ale máme trošku jinak dělané výbavy 😉
Cakam cakam, ze si pozriem prilohu autosalon-Zeneva 08 ale zatial nikde 😉 Nejaka slaba Zeneva toho roku bolo ked len 14 aut sa tu dostalo. Ja by som chcel vediet viac o toyote urban cruiser. Dik :-!
cuisine
tak mě se osobně nejvíc zaujalo ač je to celkem zvláštní a nečekal jsem to tak subaru forester ... šikovně prakticky udělané auto ... nějak jsem to od něj nečekal ... samozřejmě že bych mohl vypisovat o novém passatu cc, sciroccu, x6 a mnoha jiných ale jak jsou to zajímavá auta, tak z hlediska mého zájmu a očekávání od nich zůstala daleko za dojmem foresteru ... docela mě to překvapilo... 😄