Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: 14 klíčových novinek autosalonu očima redakce Auto.cz

12 komentářů

Ondrej Lanik, Auto.cz
O Land Roveru LRX jsme psali [odkaz] ale první dojmy z e😜onátu, který zůstává zamčený na piedestalu, nemají podle nás smysl.

Přivézt ze Ženevy rozhovory s důležitými lidmi by vyžadovalo vyslat (a zaplatit) další 1-2 redaktory. Jde o časově velmi náročnou operaci, protože media jsou ti, kdo se musí v této situaci přizpůsobit. Představa, že to funguje systémem přijít-udělat rozhovor-odejít je bohužel vzdálená od skutečnosti.

Nevylučujeme, že na některém z dalších autosalonů něco takového neuskutečníme.
cuisine
tak mě se osobně nejvíc zaujalo ač je to celkem zvláštní a nečekal jsem to tak subaru forester ... šikovně prakticky udělané auto ... nějak jsem to od něj nečekal ... samozřejmě že bych mohl vypisovat o novém passatu cc, sciroccu, x6 a mnoha jiných ale jak jsou to zajímavá auta, tak z hlediska mého zájmu a očekávání od nich zůstala daleko za dojmem foresteru ... docela mě to překvapilo... 😄
Stanek lamborghiny tam byl. byla u nějs fešná slečna :-! Jinak ženevský autosalón byl skutečně povedenej, hlavně se mi líbila švýcarská preciznost a organizace velká poklona a ještě smekám :yes: :yes: nejvíce mě zaujala Škoda Superb, opravdu moc vydařený autíko a hlavně systém twindoor fakt luxusní. Uvidíme až to hodí do konfigurátoru kolik to bude v ČR, u nás v německu je o pár desítek tisíc levnější ale máme trošku jinak dělané výbavy 😉
Nebol tam aj Land Rover LRX? 😉
Budú aj nejaké rozhovory? Hlavne s pánom Kabaňom?
Klaudius
nová móda....nemusí sa páčiť každému 😉
Cakam cakam, ze si pozriem prilohu autosalon-Zeneva 08 ale zatial nikde 😉 Nejaka slaba Zeneva toho roku bolo ked len 14 aut sa tu dostalo. Ja by som chcel vediet viac o toyote urban cruiser. Dik :-!
Ondrej Lanik, Auto.cz
Vehicle_76, která nová auta byla podle tebe zajímavější než těchto 14? Co ti zde chybí? Díky za tip.
Ondrej Lanik, Auto.cz
Ano, díky, je to doplněno.
proc tam nebyl stanek lamborghini?to by me docela zajimalo jinak super pristi rok jedu zas
ted jsem prijel z zenevy a muzu vam rict ze to bylo skvele byly tam urcite zajimavejsi auta nez techto 13 i kdyz treba volvo XC60 je fakt dost dobre docela me sklamal citroen C5 cekal jsem od toho vic ale za ty penize to vystaveny v plny vybave V6 executive tam stalo 52000 franku tj.asi 850000 to je myslim slusna cena kuga neni spatna je to uplne neco jineho nez mavarick a X6 je nadherna myslim ze kdyby vyse uvedeny anonym videl vse zive zmenil by nazor
dokola si prohlížím fotky těchto novinek a nemůžu jim přijít na chuť ... delta, forester, accord, X6, GLK, fiesta, kuga aj... připadají mi opravdu ošklivá. Jak to?
Redakce patrně nedopatřením 😉 zapomněla vložit položku C5 - na první lince :-!