Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Tobě se líbí dizajn. Bohužel zamiloval ses do krásky staré 35 let.
Z pohledu aut je to mrtvola něco jako mumie nefertiti. Fuj!!!
Z pohledu aut je to mrtvola něco jako mumie nefertiti. Fuj!!!
Fakt? A co je IN? Snad ne Superb nebo Fabia - to je designerský průšvih. Lituji ty lidi, co to musej teď pár let vyrábět a prodávat.
Čo sa týka dojazdu, je to voči minulosti pokrok, a myslím, že na dnešnú dobu je viac ako dostačujúci. Skôr by som sa zameral na zníženie spotreby energie, prípadne na zväčšenie kapacity akumulátorov a zníženie hmotnosti. Tiež popracovať na dobíjaní, 12 hodín na plnú kapacitu je docela dosť, osmička napríklad by bola určite zaujímavejším číslom. Tiež by som možno oželel priehľadnú strechu v prospech väčších slnečných kolektorov.
V prípade dobrej ceny by som tiež pri takomto aute neváhal. :yes:
Prednedávnom som napísal do jednej českej organizácie pár otázok ohľadne elektrického pohonu, niečo v zmysle, aby mi pri požadovaných parametroch pomohli vytipovať vhodné komponenty potrebné na funkčný elektrický pohon, z ponuky bežne dotupných dielov. Napísali mi, že mi tie údaje neposkytnú, že je to ich know-how, chystajú dovoz elektromobilov, a že by boli radšej, keby som sa stal ich zákazníkom. Najradšej by som ich poslal do pr_ele, obchodník, a potrebuje byť dôležitý, aj keď technické parametre toho, čo bude dovážať a predávať nikdy neovplyvní...
[odkaz]