Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Toyota iQ v sériové verzi, prodej ještě letos

12 komentářů

fiat 500 je sice hezkej, ale porad je to fiat... 😄 navic IQ je mnohem zajimavejsi .)
hoja.. nevite, jestli taky prinesou informace o urban cruiseru? docela by me to vozitoko zajimalo 😄 jinak Toyotka IQ je moc pekna, libi se mnoooohem vic nez aygo a nepotrebovat o trosku vic prostoru, klidne bych v nem jezdila 😊) teda jenom po meste.. temer 😊))
To Sloní mládě : jak víš že se s ní dobře parkuje 😒 ???
Wartburg 353W
Uz aby taky nekdo udelal poradnou karu pro nemajetne duchodce, ze ...
Zase le to,čo robia ostatní,len aby automobilka
nebola pozadu, ďaľší Fiat 500 na toyota spôsob popri C1 a vid ostatné.. a ostatné, nepraktické auto pre pubertakov čo nevedia čo s peniazmi... ;-\
ve srovnání s trapným šaškovským retroFiatem je toto krásné a ještě se s tím líp parkuje. :yes:
nechápu co je to teď za módu cpát všude ty kýčovité stříbrné plasty tvarované ale Startrek.... je to hnus :no:
Někde jsem četl,že tento výtvor hodlá konkurovat božskému Fiatu 500.Kde na tom byly??????? >😁
Ked si mal automat tak to bol urcite MMT ako si bol s nim spokojny v benzine?
no s tym 1,0l motorom to bude natez,
viem o com hovorim mal som Aygo 1,0 automat a jazdilo to skutocne pekelne dobre, kazdy si myslel ze tam mam 1,6 motor, nechceli mi verit tak som musel ukazovat technicak >😁
Dostal som zneho kedykolvek 170km/h
IQ sa mi zda prepracovanejsie vo vnutri oproti aygu a hlavne tam niesu mini budiky na stopkach ako je zvyk pri vsetkych prckoch 😉
Sem zvědav na cenu. Aygo je hezčí, ale fandím tomu vozítku.