Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2019

Informace

V roce 2019 se koná již 89. ročník ženevského autosalonu. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách výstavy. Akce se koná do 5. a 17. března 2019, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 7. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (cca 370 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 7. - 17. 3. 2019

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Zpět na článek

Autosalon Ženeva 2019: Mitsubishi Engelberg Tourer. Plug-in hybrid s evoluční technikou

1 komentář

3_diamanty
ano... ja verim ze toto je nepriama predzvest vizaze noveho outlanderu... hlavne celkovy bocny profil sa mi paci aj celkove proporcie ... toto by mohlo ostat zachovane do buducna.... rovnako predne "horne" svetla asi budu este mensie ako ma sucasny outlander takze tato studia v tomto co to uz napoveda ... mne dokonca ta studia pripomina nejaky ten range rover tou masivnostou ci mozno kusok aj volvo .... vyzera obrovsky ak zvazime sucasneho dnes uz aj docela "stihleho" outlandera s dlzkou octavie ... no som zvedavy... zase je dost mozne ze novy outlander sa zase moc nezvacsi ale pribudne k nemu este jeden vacsi model .... nebol by som proti nakolko mitsu by s nim nepriamo mohlo nahradit vlastne aj pajero :yes: ... no este to bude zaujimave .... nasledujuce dva tri roky napovedia podstatne viac o buducnosti troch diamantov ... ale dam krk ze z tejto studie bude v dohladnej dobe seriovka uz jedno ake bude mat meno a koho nahradi ci nenahradi.. ale toto je uz defakto hotove auto... takze nie je o com... uz nech je tu seriovka :yes: