Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLikvidovali jsme padělky litých kol: Mohou být nebezpečné. Jak je poznáte?
8 komentářů
honzafi
Strašení hovadinami to akorát je. Sic tato šméčka nemám, nestačím se divit, kolik zbytečné škody tím nastane. Asi jako kdyby se likvidovala šméčko trička od Rákosek proto, že nejsou originál. Výrobce, stát, distribuce, ti všichni jsou na tom tratní, ale zákazník tím na životě ani zdraví ohrožen není. A podobně absurdní je blemc, že se kolo rozlomí vejpůl.
Ono to spíš bude o tom, že kdyby stát neházel lidem klacky pod nohy, nevytvářel zcela nadbytečnou agendu a nutnost bumážky i na blbý ráfek, tak by ten problém nebyl.
Kdyby radši řešili tuzeroviny, kdy světla svítí místo doprava dolů doleva a nahoru, xenony nabastlené do klasických parabola podobné prasárny, reálně ohrožující provoz, udělali by lépe.
Za chvíli nám s takovou budou zakazovat i bumážku nemající vonný stromeček na zrcátko...
Ono to spíš bude o tom, že kdyby stát neházel lidem klacky pod nohy, nevytvářel zcela nadbytečnou agendu a nutnost bumážky i na blbý ráfek, tak by ten problém nebyl.
Kdyby radši řešili tuzeroviny, kdy světla svítí místo doprava dolů doleva a nahoru, xenony nabastlené do klasických parabola podobné prasárny, reálně ohrožující provoz, udělali by lépe.
Za chvíli nám s takovou budou zakazovat i bumážku nemající vonný stromeček na zrcátko...
lazar33
Tyjo, mockrát díky za článek. Sám se brzy chystám kupovat nová litá kola, takže si na padělky určitě pozor dám. Co jsem se tak díval, tak zatím se mi asi nejvíc zamlouvají kola, která mají na https://www.pneuok.cz/ Ta by snad měla být ok.
Sdílení komentáře
Osobně mi ta akce přijde ujetá, sice na autě mám homologovaý kovaný kola, ale pokud si někdo dá tohle, je roky naprosto běžná věc, že jsou občas po díře křivý a musí se srovnat budiž. To dělají i originál kola, ale že by se rozletěl disk takovým způsobem co strašíte jsem ještě nikdy nikde neslyšel.
Celý je to hlavně o tom, že Alcar nasral fake designu, tak je bonznul celníkům a ještě to tendenčně zveličil historkou o peugeotu a bububu od pojišťovny.
Celé to je o tom, že Alcaru vadí fake designu, tendenční pindy o extrémní nebezpečnosti a údajně rozpadajících se kolech za jizdy mají argumentační hodnotu leda tak pro tupce typu bogner.