Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Německý fanda škodovek si snížil Kodiaq. Ladí mu k němu i upravená Fabia

24 komentářů

poterienko
A proč by ne? SUV stejně není teréňák, takže v tom nevidím problém a aspoň to nevypadá jako balvan na chůdách. Teď je z toho takové ala SQ7 - obří kombi.
Btw docela by mě zajímalo, zda vám dal autor fotek svolení k použití ve článku, nebo prostě kakáte na autorská práva?
Hammunasakra
Na autorský práva se tu prokazatelně kálelo = takže možná i tentokrát..?

Jinak ta myšlenka = koupit si úmyslně auto s výrazně horšim těžištěm = a to pak snižovat = je zajímavá :-!
Ada je zase tady
Hezký apríl >😒]
Yggh
suv sa kupuje hlavne kvoli vyssiemu podvozku,minimum ludi potrebuje offroad no vyssi podvozok sa hodi kazdemu...ked si uz to suv kupis tak si ho znizis?? Ked ti toto pride normalne si pekne jebnuty na hlavu chlapcek a v suv si asi ani nesedel
Hammunasakra
Víc takovýhle článků = tohle je to pro co člověk chodí na weby o autech. Reálné novinky o jiných značkách a koncernech zcela vypustit = a místo nic více takovýchto :yes:
Hammunasakra
Sakra teď nevim jestli mě Ozzy nezjebe = že sem byl kritickej. On mě kritizovat za kritiku může = asi bez omezení. Nebo sakra jak to je? 😉
Ozzman
Jestli nepoznáš rozdíl mezi tím co píšeš tu a co si převedl v té diskuzi o novém webu, kterou si zadělal tak ,že je totálně nepřehledná a není už ani patrné, co na to i ostatní diskutéři, tak je mi tě líto 😉

Ale zlepši ten zeměpis 😉 to by si potřeboval...
Hammunasakra
Sakra = v čem zase zeměpis? To tys myslel = že po 350 km = si uprostřed Německa 😄

Což nejsi = ani když jedeš našikmo = do toho Brusele. Já napsal "napříč" = no a to seš prostě na těch francouzskejch hranicích 😉
Hammunasakra
Ty kritizuješ mě = vtipný že když významem velmi podobnej text napíše někdo jinej = viz i fakt ostrý slova k týhle mrzký platformě pro diskuzi = tak rudo nemáš 😄
Hammunasakra
Dotahuješ to až do takovejch absurdit = že původní něčí kritickej příspěvek si nechal bejt = ale rozpálily tě moje :yes: :yes: :yes: pod tim příspěvkem 😉
Ozzman
Haf haf....😉
Hammunasakra
To je tak jediný co se na to dá říct 😉
Ozzman
Haf haf....😉
Hammunasakra
Viz já 14:44 😉
wakantanka
Zle to píšeš, správne je bla, bla, blaaa. 😄
Zetti
Ale proc ne, na te krabici uz stejne neni co zmrvit.
3_diamanty
klasicky kodiaq je podla mna ok ale toto sa mi uz nepaci.... to uz potom radsej klasicku octaviu combi ( na podobnom podoryse ) ako znizovat SUVecko...
Mr.Murphy
.... je to prostě koníček a zabíjení času.... reálný smysl to samozřejmě vůbec nedává.... Někdo si lepí letadýlka, někdo si sníží SUV.... :yes:
Ham.
Na rozdíl od různých vzhledových tuningů mi tohle zrovna smysl dává. Pokud mu ten vzduchový podvozek funguje jak má, tak na dálnic má kombajn a ve městě nebo mimo silnici to zvedne a má klasické SUV. Myslím, že kdyby Škodovka nabídla takové řešení v příplatkové výbavě, tak zájem bude.
wakantanka
Wolfsburg by to nedovolil. Nemá to Tiguan, takže Škoda to mať nebude ani náhodou.
holden2
skodovkari jsou vesmes rozumu mdleho tak tohle do toho zapada. a s tim boleslavskym hnojem hura na sraz imb*ecilu k jezeru
lordlord
koupil krabici a pak ji snížil, aby to vypadalo jako hatchback
Beefcake
Ci uz je to april alebo nie, som si isty, ze aj taki blazni sa najdu.
kwak
Zajímavé asi ano,ale mě se to nelíbí. Jemu asi ano a i proto to udělal,ale ani ta fábka není nijak hezká. Možná to dobře sedí na silnici ale dát takhle nízko SUV... to pak není žádný fanda ...