Novinky
Dalsia obluda s tou prisernou bottox papuľou... ako dokaz zufalosti to nesie meno uplne ineho popularneho auta, ktore s touto obludou nema nic spolocne. (zlatá oldschool pumička 1.7 zetec...)
***i !
***i !
asi je dnes uz zbytocne cakat ze stara dobra pumicka dostane nastupcu v podobe kupatka... lebo tie dnes uz vobec nehraju do karat autobiznisu ... a aj taky gigant ako toyoyta dnes uz kupatka vyvija len spolu so subaru ci bmw ( supry, GT86 ) inak by sa jej to samotnej uz vobec nevyplatilo... asi si musime zacat zvykat ze auta su dnes uz v prvom rade tvrdy biznis nic ine len bniznis a cisla ....lebo casy ked auta sa tak nejak vyrabali okrem ineho aj pre potesenie pripadne sa pozeralo aj na tradicie a historiu a slo v podstate aj a akesi technicke umenie ci krasu su uz fuc....
nijak ma to neprekvapuje, iba dookola pohorsuje... a tiez nie su jediny, kto oprasil meno uplne ineho modelu v dnesnej dobe, no nevis ked tam vidim tu aston martin bottoxku tak sa mi robi spatne... mohli tomu zajebac ´´puma ecosport´´ nech je to komplet... vydarene auto jak puma, sportove, ecologicke a aj poriadne obludne ako ecosport
Verze ze všeho dělat SUV (prostě zvýšený auto ať tomu kterýmu řikáme jakkoli) je = naprostá blbost. Navíc v době kdy pomocí hybridu šetřim palivo = tak asi ne tak moc = pomocí zvýšený karoserie = tu spotřebu zase trochu zvýšim? Debilita :no:
crossy maju iste aj svoje vyhody voci povedzme hatchom.... a meno puma by ma vobec neurazalo ani na crosse ... toto mi nevadi.... zakatznik meno neriesi... chce auto... a ked chce cross od fordu tak si ho kupi aj keby sa volal model T alebo taurus... alebo cortina.. to je uplne jedno