Ekonomika
Pekelná Micinka
0
>😁 >😁
Přejít do diskuze
Však já se nehádám 😉
V Ostravě je dost Indů, tak se asi AMT bojí, že by se někdo zmínil u taty, že prd dělají >😁
V Ostravě je dost Indů, tak se asi AMT bojí, že by se někdo zmínil u taty, že prd dělají >😁
Já ti to věřím, taky proč by teď dělali billboard s S-Typem? Tohle bylo myslím v roce 2005.
Je to definitivně billboard na XF. A stojí na svinovských mostech, což značí, že pokud se chceš dostat z Poruby kamkoliv jinam tak musí profrčet kolem něj 😉 To ti Ostravy znalí lidé potvrdí 😄
Já taky kdysi viděl billboard na S-Type. Jeden stál na takovým místě, že pochybuju, že se ho někdo všimnul.
X-Type srovnavat s cimkoliv od Skody (bez urazky) je ztrata casu. Skoda je proste mainstream. Ve ctvrtek jedu na otu predvadecku. Uz vim co me ceka, tak nejsem tak nadrzenej, ale uvidim jaka bude debata o dodavce. Pak se rozmyslim, podivam se na prasatko a uvidim 😉
Jsi nečetl srovnávačku se Superbem na automixu? 😉
Teda já ještě ráno klimbal, když sem kolem něho projížděl, ale zaručeně jsem tam viděl XF
Teda já ještě ráno klimbal, když sem kolem něho projížděl, ale zaručeně jsem tam viděl XF
stalo se
ty tvrdíš, že Jag nezvládá marketing. A já už viděl v ostravě jeden billboard! prostě bomba kampaň 😉
ty tvrdíš, že Jag nezvládá marketing. A já už viděl v ostravě jeden billboard! prostě bomba kampaň 😉