Novinky
webpaja
4
...než konkurenční X7. Opravdu hezky se podařilo dát dohromady olbřímí rozměry a estetiku.
Přejít do diskuze
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
3_diamanty
suhlasim.. uz nove mensie GLE som pisal ze s mi paci a ze na rozdiel od X5tky posobi elegantne ;-) -- a som moc raad ze tento akysi lahk sviezi a elegantny styl GLE-cka presiel aj na vacsie GLS-sko :yes: .. proste teraz mi to sedi... ten look.. proporcie.. ma to formu... lebo popravde tie SUVecka neajk medvedom nikdymoc nesli a niekdajsie ML-ko sa fakt nidky nechytalo na X5 .. a aj sucasne GLS bol hodne neforemny vagon voci nejakemu range roveru to neslo ani zrovnavat ale konecne sa MB uz aspon u SUV chytil... lebo ich sedany sa mi nadalej nepacia .... ale aspon uz u GLE aj GLS mozem povedat ze su to koncne pekne medvede :yes:
Nonsens
keby som mal rýpnuť, tak zadné svetlá sú také nijaké a k autu nepasujú, ale dá sa.
Emel
Nevíme proč přesně... protože nevíme, co úředníky napadne. Zákaz vjezdu do měst, další zdanění fosilních paliv, placení pokut za emise Co2 nejen při registraci, ale i za provoz...
U starých prémiovek platí, že není problém je koupit, ale provozovat.
U starých prémiovek platí, že není problém je koupit, ale provozovat.
LORASI
... aj preto, lebo X5 nie je uplne rovnaka trieda ako GLS. GLS bolo jednoznacne najvacsie SUV z premiovych znaciek a objektivne bol interier a kufor vyrazne vacsi a priestornejsi ako v X5 ... preto to aj bola velka skatula :) Az nova X7 je trieda GLS. BTW ... X7 vyzera na fotkach hrozne / podla mna /, ale videl som ju nazivo a v skutocnosti vyzera o par tried lepsie. Podobne ako mega gril novej 7 je na fotkach hnus, ale v tmavosivom / ciernom prevedeni v reale nie je vobec zla. V pripade novej X5 vs GLE ... tie auta su v podstate rovnake - motoricky, kvalitou spracovania, kvalitou materialov ... zalezi od vkusu klienta, ktory dizajn sa mu viac paci.