Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz GLS se v nové generaci odhaluje krátce před premiérou

7 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Emel
Nevíme proč přesně... protože nevíme, co úředníky napadne. Zákaz vjezdu do měst, další zdanění fosilních paliv, placení pokut za emise Co2 nejen při registraci, ale i za provoz...

U starých prémiovek platí, že není problém je koupit, ale provozovat.
webpaja
...než konkurenční X7. Opravdu hezky se podařilo dát dohromady olbřímí rozměry a estetiku.
3_diamanty
suhlasim.. uz nove mensie GLE som pisal ze s mi paci a ze na rozdiel od X5tky posobi elegantne ;-) -- a som moc raad ze tento akysi lahk sviezi a elegantny styl GLE-cka presiel aj na vacsie GLS-sko :yes: .. proste teraz mi to sedi... ten look.. proporcie.. ma to formu... lebo popravde tie SUVecka neajk medvedom nikdymoc nesli a niekdajsie ML-ko sa fakt nidky nechytalo na X5 .. a aj sucasne GLS bol hodne neforemny vagon voci nejakemu range roveru to neslo ani zrovnavat ale konecne sa MB uz aspon u SUV chytil... lebo ich sedany sa mi nadalej nepacia .... ale aspon uz u GLE aj GLS mozem povedat ze su to koncne pekne medvede :yes:
LORASI
... aj preto, lebo X5 nie je uplne rovnaka trieda ako GLS. GLS bolo jednoznacne najvacsie SUV z premiovych znaciek a objektivne bol interier a kufor vyrazne vacsi a priestornejsi ako v X5 ... preto to aj bola velka skatula :) Az nova X7 je trieda GLS. BTW ... X7 vyzera na fotkach hrozne / podla mna /, ale videl som ju nazivo a v skutocnosti vyzera o par tried lepsie. Podobne ako mega gril novej 7 je na fotkach hnus, ale v tmavosivom / ciernom prevedeni v reale nie je vobec zla. V pripade novej X5 vs GLE ... tie auta su v podstate rovnake - motoricky, kvalitou spracovania, kvalitou materialov ... zalezi od vkusu klienta, ktory dizajn sa mu viac paci.
Nonsens
keby som mal rýpnuť, tak zadné svetlá sú také nijaké a k autu nepasujú, ale dá sa.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.