Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bentley zvažuje větší SUV než je Bentayga

7 komentářů

3_diamanty
uz samotna bentayga ma vyse 5,1m dlzku a 3m razvor co povazujem za uplne uz dostacujuce aj na "velke" SUVecko od luxusnej znacky .... podla mna vyrobit este ejdno o 10 centi dlshie este vacsie SUV uz nebude davat ziydny zmysel... a zase ked uz chce byt viditelen vacsie tak bude musiet mat aspon 5,3 m a viac a to uz je fakt dost okrajova zalezitost taketo monstrum aj u zakaznikov bez ohladu na cenu... ale sam som zvedavy ... ono podla mna bentayga mohla byt kusok mensia lahsia sikovnejsia okolo ( 5m dlzka by jej uz stacila )... a potom by aj vacsie SUV od nej davalo vacsi zmysel a dovod .. lenze bentayga je posadena prave tak rozmerovo "na hrane" by som povedal... ze vacsie SUV od nej podla mna uz nedava zmysel... ale nechcem mudrovat ... chapem ze logika u auta za 5-6 melonov nie je prvorada ani to ci to bude davat zmysel alebo mat nejaku super praktickost... kazdopadne som zvedavy ako sa v bentley rozhodnu ale za mna osobne je bentayga rozmeroovo uz fakt tak velssotne pdosadena ze nco vacsie tu uz netreba
Ozzman
Myslím, že by Bentley měl vyrobit něco jako Tranzit, to bude velké dost a když ani to nepomůže, tak třeba Scanii...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
wakantanka
Práve dnes som parkoval vedľa nového Range Rovera a hovorím si že je nejaký dlhý a až potom som si všimol označenie L na prednom blatníku. Takže záujem o takéto dlhšie verzie asi je. 😄
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
3_diamanty
zrejme bentayga pojde po rollse cullinan ktory ma 5,34m dlzku a 3,3m razvor.... ale aj tak podla mna pre bentley tadial cesta stejne uz nejde... bentley bol vzdy sportovejsi ako rolls a skor by ma potesilo keby spravili nieco kompaktnejsie od bentaygy a sportovejsie a nie nahanali rozmerovo rollsa ktory si vzdy ide svoje a o nikoho sa nestara ... take povedzme 4,9m dlhe bentley SUV-kupe by mi tu davalo vacsi zmysel aj sancu na uspech ako nahananie cullinana za kazdu cenu ( logike navzdory ) .... ono celkovo bentley hodne nadalej kuka po rollse a to je podla mna kontraproduktivne .... ale inak bentayga musim priznat uz mi nepride taka "skareda" ako spociatku som tvrdil... a v reale ma prekvapila aj svojim pomerom sirky vs vyska... skoda len tej masky... tu vidim rezervy ... aj zadok fajn... proste montrum ako sa patri .... mne tu uz nic vacsie fakt nedava zmysel ale chapem 8-s
CICERO