Technika
Jenom doufám, že tyto pomocné či informační funkce nebudou nikdy přímo propojeny s elektronikou řídící real-time funkce auta. Nerad bych se dočkal dne až mi plechový miláček ohlásí, jak je u skvělých technologií Billa G. běžné, vaše brzdy a řízení byly odpojeny, systém se restartuje, kontaktujte svého administrátora.
Vím, že kočovnictví bylo dříve běžnou věcí a v krvi některých národů je dodnes. Ale kam tohle povede? Prodávejte domy a kupujte auta... neboť umí vše, co váš dům.
Jinak mi to právě přijde jako trošku začarovaný kruh. Více cestujeme, tak chceme lepší auta. A automobilky udělají ještě lepší, aby nás donutily trávit v nich více času (nebudeme potřebovat nic jiného)... Navíc mám pocit, že to i trošku brání rozvoji jiných možností komunikace.. ale o tom jsme tu už taky mluvili a řešení se nenašlo.
A jako děcka... Máma nás vždycky před každou delší cestou nadopovala Kinedrylem (preventivně) a to jsme většinu potom stejně prospali. Myslím si, že tyhle věci stále jdou řešit jinak... integrované řešení je totiž vždycky neskutečně drahé.
dobra vec je to tak mozna aby se deti zabavili cestou ale nadruhou stranu si vemte jak casto s detma cestujete na nejakou vzdalenost kde by to vyuzili...
Internet bude možné využít k nalezení náhradních cest, vyhnout se zácpám a haváriím (díky komunikaci mezi jednotlivými automobily) získat informace o ubytování, občerstvení, atd. Zdá se mi to mnohem logičtější, než podél silnic stavět stanice, viz zpráva níže