Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Historie automobilky Fiat ve fotografii (2. část, 160 snímků)

13 komentářů

Pekne, ale cekal bych trochu vic - fotky serazene podle casove posloupnosti, popsane, abych vedel, co je to za model a snad i nejake informace k jednotlivym modelum...
marek.g
tohle jsme řešili už u 1.části.zbytečně evidentně.jinak fotečky super.treba uno v kombíku jsem viděl snad poprvé. :yes:
Je to tak. Bez popisu a chronologického uspořádání se dívám jen na fotky hezkých aut značky Fiat. Nic víc. Škoda
Snad to redakce vezme jako konstruktivní kritiku pro příště.
Obavam se, ze nikoliv. Dnes jsem koukal na prvni cast a byl tam stejny problem, v diskuzi na to lide upozornovali, zbytecne. Dokud tu nevyroste poradna konkurence pro auto.cz, budou na nazory ctenaru kaslat.
O objevktivite nekterych clanku na tomto serveru take pochybuji a aktualnost radeji nezminuji.
Já myslim že tyhle 2 články nemají absolutně žádnou hodnotu. Fotky pěkný, ale nic k tomu a ani seřazený to neni :no:
Ono je nutný něco o vikendu napsat, aby to tu nebylo pořád stejný. Jenže vytvořit článek na úrovni Markových je přeci jenom pořádný kus práce. Jednodušší je v Googlu zadat "Fiat photo" a všechno co vyhledávač vyplivne zkopírovat do jedné nic neříkajícího hromady... :no:
Ty starý velký kupé musely být ve své době hodně luxusní auta,super!
V tomto dilu se redakci navic povedl jeste ten "prusvih", ze tam maji i auto, ktere neni Fiat. Konkretne na dvacatem radku, prvni snimek je Innocenti, ne Fiat... :no:
Jojo, značková varianta Fiatu Duna Weekend, Innocenti Elba... To se vážně moc nepovedlo....
V obou dílech zapomněli na velice významný typ 1300/1500 z let 1961-1966 :no:
Sleeper
Já jí tam našel....zajímavé 😄
...tomu, proč nejdou fotky v newsech ukládat standartním způsobem, ani proč se zobrazují s logem. Stahování fotek pro vlastní potřebu jaksi není trestné. Fotografie dále nejsou seřazeny chronologicky.... Trochu zbytečná práce.....
...To bolo podarené auto. Škoda, že niečo také nevyrobia teraz.