Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Historie automobilky Fiat ve fotografii (2. část, 160 snímků)

13 komentářů

Sleeper
Já jí tam našel....zajímavé 😄
...To bolo podarené auto. Škoda, že niečo také nevyrobia teraz.
Jojo, značková varianta Fiatu Duna Weekend, Innocenti Elba... To se vážně moc nepovedlo....
...tomu, proč nejdou fotky v newsech ukládat standartním způsobem, ani proč se zobrazují s logem. Stahování fotek pro vlastní potřebu jaksi není trestné. Fotografie dále nejsou seřazeny chronologicky.... Trochu zbytečná práce.....
V tomto dilu se redakci navic povedl jeste ten "prusvih", ze tam maji i auto, ktere neni Fiat. Konkretne na dvacatem radku, prvni snimek je Innocenti, ne Fiat... :no:
V obou dílech zapomněli na velice významný typ 1300/1500 z let 1961-1966 :no:
Obavam se, ze nikoliv. Dnes jsem koukal na prvni cast a byl tam stejny problem, v diskuzi na to lide upozornovali, zbytecne. Dokud tu nevyroste poradna konkurence pro auto.cz, budou na nazory ctenaru kaslat.
O objevktivite nekterych clanku na tomto serveru take pochybuji a aktualnost radeji nezminuji.
Ty starý velký kupé musely být ve své době hodně luxusní auta,super!
Ono je nutný něco o vikendu napsat, aby to tu nebylo pořád stejný. Jenže vytvořit článek na úrovni Markových je přeci jenom pořádný kus práce. Jednodušší je v Googlu zadat "Fiat photo" a všechno co vyhledávač vyplivne zkopírovat do jedné nic neříkajícího hromady... :no:
Je to tak. Bez popisu a chronologického uspořádání se dívám jen na fotky hezkých aut značky Fiat. Nic víc. Škoda
Snad to redakce vezme jako konstruktivní kritiku pro příště.
Já myslim že tyhle 2 články nemají absolutně žádnou hodnotu. Fotky pěkný, ale nic k tomu a ani seřazený to neni :no:
marek.g
tohle jsme řešili už u 1.části.zbytečně evidentně.jinak fotečky super.treba uno v kombíku jsem viděl snad poprvé. :yes:
Pekne, ale cekal bych trochu vic - fotky serazene podle casove posloupnosti, popsane, abych vedel, co je to za model a snad i nejake informace k jednotlivym modelum...