Novinky
MikyJ
0
Hele nech si toho, jo? >😁 >😁 >😁 Ja myslim, ze mam recenzi celkem v pohode a auto jsem si koupil sam >😁 >😁 >😁
Přejít do diskuze
ty zadnou recenzi nemas, tak nevim stli je tvuj nazor relevantni. A stli se ti nelibi, jak to na auto.cz vybrali, stezuj si u nich, napis jim do redakce, ja to beru jako satisfakci za nekolik mesicu tvrdy prace v garazi. "Kvalitni" recenze dle tveho hodnoceni maj zpravidla lidi, co jim auto koupili rodice a maj cas psat eleaboraty o tom, jak je ta jejich fabie skvela. Ja na to cas bohuzel nemam, pac si vsechno kupuju za svy 😄
mozna to bude tim, ze jsem auto dava na web jeste v betaverzi moje.auto.cz, a palec sem dostal kratce na to, a to jeste uroven a pocet recenzi byl nekde jinde
A proč by se měl uklidnit? A jak jeho řidičák souvisí s kvalitou recenze? Nehodnotí se tady práce na autě odčiněná, dokonce se nehodnotí ani auto, hodnotí se RECENZE; a ta stojí za h...
Nic ve zlým; ale přece uznáš sám, že na "nejlepší recenze" to prostě není.
Nic ve zlým; ale přece uznáš sám, že na "nejlepší recenze" to prostě není.
OK, len prave o tvojom aute sme sa z tych 3 viet a 3 fotiek dozvedeli velke TRT.
vsimam, ze si doplnil par fotiek a trochu textu, ale fakt je to zatial slabe, nechapem ako si prisiel k pracke naj recenzia, ale budiz.
vsimam, ze si doplnil par fotiek a trochu textu, ale fakt je to zatial slabe, nechapem ako si prisiel k pracke naj recenzia, ale budiz.
panove trosku jsem recenzi rozsiril, zkusim jeste najit vic fotek z renovace, ale myslim ze to je o autech a ne o tom, kdo ma vic casu psat o tom, jak skvele funguje jeho fabie. Navic techto vozu je skutecne velmi malo a daji se jen velmi obtizne sehnat. Navic moje recenze byla na moje.auto.cz jako jedna z prvnich.
Hele kamo vzhledem k tomu ze nemas ridicak, natoz asi vubec netusis co znamena restaurovat takhle stary auto, tak se uklidni.
mam dojem, ze to vybera automat podla pracky najlepsia recenzia, len mi je zahadou, ako to tato "recenzia" mohla dostat 8-s
TOTO MˇA BYŤ AKOŽE TO NAJ??? Recenzia má 3 riadky, o aute z toho viem veľkú (I) a ešte k tomu fotky úple low :no: :no: :no: :no: . TO kto vyberal JEžiši je tam omnoho krajších áut a hlavne lepších :no: :no: . Hanba tým, čo to tu dali ;-\
Souhlasim...Proč sem dáváj tohle, když o tom majitel nic nenapíše... Nechápu......To raději mohli dát moje auto, mám aspoň jakous takous recenzi a fotek hromadu...
Ti nejlepší na MOJE.AUTO.CZ😒/a> Ford Taunus Turnier
toto ma byt vysmech moje.auto.cz?? vsak o tom aute som sa podla "recenzie" nedozvedel nic, fotky AZ 3ks, parada... :no: :no: :no:
toto ma byt vysmech moje.auto.cz?? vsak o tom aute som sa podla "recenzie" nedozvedel nic, fotky AZ 3ks, parada... :no: :no: :no: