Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
CICERO
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Well-being
provozuji auto na českých silnicích, žádný "sport" nepotřebuji. Zařadím se do kolony osobáků, dodávek, kamionů a jedu ... 😄
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
a my poniektori co okrem ineho este k tomu toho ani nejak moc nenajazdime tak nam ozaj netreba ziadne supermasiny 8-s http😐/moje.auto.cz/?… ... ale inak 508 so zrychlenim pod 5s tak to je ozaj pecka uz len ked clovek na to pomysli ... to uz aby aj carrera sa pomaly ale isto zacala bat... 😄 ... som zvedavy aj na cenu ... aj ked pravdepodobne nejaky trhak to nebude...
S tou složitou technologií a třemi motory to bude pravděpodobně jen hodně drahý výstřelek.
Carrera sa môže báť?Niektoré autá nie sú iba o zrýchlení v priamke.Dalsia Toperovina.
Chlape buď sa s nejakou zvez alebo prestaň už s alkoholom pred voľným dňom.
Inak táto 508 čo bola v Ženeve vypadá fakt dobre,aspoň minimálne exteriér. :yes:
Chlape buď sa s nejakou zvez alebo prestaň už s alkoholom pred voľným dňom.
Inak táto 508 čo bola v Ženeve vypadá fakt dobre,aspoň minimálne exteriér. :yes:
Prosimte pod 5s jezdi seriove Golfy uz nejakych 5 let ... to proste umi kazdej i s jednim obycejnym ctyrvalcem 😄
Za mě - pokud to bude harmonicky fungovat, nemám problém.
PS: asi bych si měl jít přečíst článek... nějak mě po "lehkých konturách v interiéru" přešla chuť 😄