Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Alfa Romeo: nenápadné změny pro modely Brera a Spider na rok 2008

Dalšími zástupci automobilky Alfa Romeo, kteří se na ženevském autosalonu představí v podobě pro rok 2008 jsou modely Brera a Spider. Automobilka u těchto modelů provedla pouze decentní změny.
Zpět na článek
21. 2. 2008 13:43
21. 2. 2008 16:02
neregistrovaný "qas"
21. 2. 2008 16:39
neregistrovaný "Culdaraztriptaco"
21. 2. 2008 18:54
21. 2. 2008 17:32
neregistrovaný "BeranK"
21. 2. 2008 18:59
21. 2. 2008 20:50
anonym
22. 2. 2008 08:19
neregistrovaný "BeranK"
22. 2. 2008 10:40
neregistrovaný "A2"
22. 2. 2008 11:54
anonym
22. 2. 2008 16:06
22. 2. 2008 12:57
neregistrovaný "BeranK"
23. 2. 2008 16:12
neregistrovaný "DS"
neregistrovaný "qas"
21. 2. 2008 16:02
Super
Konecne po diete :yes:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Culdaraztriptaco"
21. 2. 2008 16:39
Brera
facelift designu je nepotřebný,potřeba bylo pouze zavézt menší dietu,aby to bylo Cuore sportivo,jak má být-krásné,obratné,svižné :yes:
Rozbalit vlákno
1
21. 2. 2008 18:54
Re: Brera
Mel sem moznost pred par lety usednout za volant brery na par desitek km. To ze je to auto tezke je citit, na druhou stranu to neni maly lehky roadster ale spise rychle cestovni gt. A kdyz to beres takhle, tak ti je ta hhmotnost ukradena. Na druhou stranu, ty zadni sedacky jsou nepouzitelne. Kdyz sem si sedl za volant s myma ani ne 180 cm, tak si uz za mne nikdo nemohl sednout, zustalo tam jenom par cm prostoru pro nohy. Mohli je klidne vypustit a odbourat tak par desitek kilo.
neregistrovaný "BeranK"
21. 2. 2008 17:32
....úžasné
Opravdu famózní, superčlánek, dozvěděli jsme se, že hmotnost se snížila, nevíme sice už asi pro jistotu o kolik, protože s tradiční italskou velkohubostí se u 159 mluvilo o 100 kilech a nakonec to byla méně než polovina, a výčet možných materiálů, které MOHOU být použity včetně nového laku je skutečně převratný.

Zajímavější je, že kromě toho, že obsah by se dal shrnout do věty, že tyhle dva vozy nepřicházejí s žádnými novinkami se tady nikdo nepozastavuje nad tím, že kdyby byl podobný nesmyslný článek uveřejněn třeba o Oktávii, tak by se hned mraky "diskutujících odborníků" rozčílily do nepříčetnosti, jací jsou u té škodovky pitomci a napadali by redakci, že vůbec něco takového uveřejní.

Takže v rámci objektivity - ty novinky a změny u koncernu FIAT lze shrnout do jednoho odstavce a prosím, věnujte se skutečným a zásadním novinkám, kterým dáte odpovídajíc prostor. Nové (slutečně zcela nové) Fordy, nová C5, ale i třeba nový superb jsou rozhodně zajímavější, než donekonečna omílaná záplava infromací o fiatu a jeho derivátech.....děkuji redakci předem, na idiotské výlevy různých těch A2, ENZů, ale i jejich spřátelených Avantimů opravdu nejdsem zvědav.
Rozbalit vlákno
11
Avatar - Enzo
21. 2. 2008 18:59
Re: ....úžasné
Opět co slovo to perla, přímo nabitý příspěvek myšlenkami.
Trochu to sice smrdí diktátem a rudým komančem, tenkrát se taky musela držet huba a krok, dneska to chce jeden beránek znovu.
Doufám že tě z toho dneska klepne, protože za dnešek se tu píše o Alfách dost. Tak si to užij panáčku.

Takže dnes jsme se dozvěděli že Fiat má jeden model a z toho deriváty od Lancie přes Alfu a možná to končí u Ferrari. Bravo to je myšlenka roku, možná i století, začalo to Pandou a končí to F599.
anonym
21. 2. 2008 20:50
Re: ....úžasné
ze superb je zajimavejsi nez 159 je hlaska roku...., nesmylsny clanek je to pro to ze auto.cz je proste trochu amatersky - staci si dohledat informace na internetu a clovek ma jasno! Jo a 159 je stejne nejhezci nizsi stredni a taky at zijou enzove a A2!!!
neregistrovaný "BeranK"
22. 2. 2008 08:19
Re: ....úžasné
Zapomnněl ses (A2, ENZO) přihlásit, byl jsem pouze zvědav, jestli budete mít trochu cti v těle a odpustíte si reakci. Nezklamali jste, testoval jsem známé přísloví, které říká, že je lepší být pokládán za blba a mlčet (v tomto případě nereagovat), než promluvit (napsat v psychickém rozrušení odpověď) a svoji blbost potvrdit. Super, i dříve bylo jasné s kým se tady člověk potkává, pologramotný Enzo se rozklepal vzteky a citoval něco, co jsem nenapsal a pak dopsal ještě jako anonym další reakci, (nebo to byl ten druhý...?). No nevadí, teď vím bezpečně, že reagovat na partičku pitomců a hlavně upadající a čím dál tím podřadnější značku fiat a její deriváty nemá cenu.

Nicméně by bylo fajn, kdybych podobné dementní reakce nečetl zase tam, kde se mluví o skutečných autech a hlavně aby se tam neobjevovaly podobné nesmysly, jako že třeba nová Fiesta vychází z dokonalého designu Punta nebo že Fabie je nejhnusnější auto na světě.....

Nejvíc mně těší, že počet příspěvků u těhle článků ukazuje, jak to asi koho zajímá. Byl jsem pouze zvědav, jestli se ozvete - a nezklamali jste.
neregistrovaný "A2"
22. 2. 2008 10:40
Re: ....úžasné
Já už to někde psal, že jsi jen zakomplexovaný chudáček, teď ses projevil dokonale, alespoň kdybys rozuměl autům, designu, měl přehled, bohužel nic z toho není pravdou, diskutovat se s tebou nedá, takže jsem vlastně ani nereagoval.
Nedokážeš prostě překousnout úspěšnost, schopnosti a kreativitu této automobilky, bez nutnosti nějakého kopírování linií.
Patříš do generace poznamenané socialistickým myšlením, bohužel.
anonym
22. 2. 2008 11:54
Re: ....úžasné
Sorry ale jses naivni a nechapes nic, neznam zadne "A2 ci Enzy", jen jsem vyjadril nazor a na to mam pravo!!!
To ze si kdokoliv napise ze fabie je nejhnusnejsi auto sveta je take jeho pravo a do toho ti nic neni!! A muze si to napsat treba pod clankem o trabantu. co to sou skutecna auta????
A ten tvuj posledni odstavec...., reakce byla na tvoje kydy - tot vse, s tim musis hochu pocitat!
Avatar - Enzo
22. 2. 2008 16:06
Re: ....úžasné
Opět mě strašně bavíš - ty jsi komik. Já jsem pologramotný - díky za analýzu, ale jako analytik by ses neuživil panáčku, dej si dva prášky a hoď se do klidu.
Demagogie z tvojeho příspěvku přímo čiší, jak asi mohu citovat tvoje žvásty, který jsi nenapsal, přečetl sis to po sobě? Opravdu inteligentní výlev.
Záchvaty vzteku netrpím, neměj péči.
Pro tvůj klid ti doporučím, dej si odchod, pod články o italských autech nelez a už se radši vůbec nevyjadřuj, protože je to snůška nesmyslů.

Ad odlehčení - o 100 kilech se mluvilo u verze GTA to za prvý.
Za druhý došlo k odlehčení podvozkových částí.
Když si porovnáš hmotnosti A 159 s konkurencí z německa, je na tom o 30 - 50 kg hůř.

Nehledě na to že A159 patří ve svojí třídě k tomu nejlepšímu co má náhon na předek a to si myslím je rozhodující.

Opět se musím smát.......inteligente.
Avatar - MajoThePuk
22. 2. 2008 08:33
Re: ....úžasné
UNFUCKING BELIEVABLE...mám známeho psychyatra dám ti číslo on ti pomôže určite. No dobre, teraz vážne.

Z tvojich príspevkov je jasné a okaté, že proste talianske autá nemusíš. Ďalej je tam vidieť, že sa veľmi nemáš v láske s ENZOM a A2...a ešte vidím, že tam spomínaš nejakú negramotnosť alebo demenciu neviem presne už. NO ja by som k tomu napísal asi len toľko:

Keď sú pre teba zaujímavejšie autá ako 159 (s tým novým Superbom si ma pobavil), nerád čítaš reakcie od Enza a A2, tak mi pripadá, že naozaj si negramotný a dementný TY, pretože normálny beloch, ktorý nemá rád autá danej značky a nemá rád určitých ľudí sa predsa vedome nebude prihlasovať do diskusí, kde sa obidva subjekty vyskytujú..tak mi prepáč ak som ťa urazil, nebolo to mojim cieľom, ale naozaj mi to tak pripadá. Ja taktiež nemusím npr.francúzov a snažím sa sa proste veľmi nezapájať do diskusí, lebo sa to zvrhne z debaty o autách na podpriemerné osočovanie a dokazovanie si veľkosti vtáka..

K tej alfe...povedali, že zížia hmotnosť...ráta sa s tým pri facelifte(väčšina automobiliek robí zmeny pri faceliftoch), takže to, že oni znížili hmotnosť pre modelový rok 2008 neznamená, že ju neznížia pri facelifte. Ako tu už niekto napísal, Brera nie je ľahký športiak ani jej o to nejde..je to skôr GT pri ktorom je hmotnosť menej podstatná, aks a pozrieš na konkurenciu tiež to nie sú atléti..ale keď sme pri hmotnosti..vie niekto o alfe napísať aj iné či každý len doblba bude písať o tej hmotnosti, ktorá nie je vlastne taká podstatná? V 159 aj Brere ide viac o eleganciu a luxus ako o dravé športové výkony..uvedomil si to niekto?
neregistrovaný "BeranK"
22. 2. 2008 12:57
Re: ....úžasné
Já bohužel číslo na psychiatra (i ve slovenštině se píše psychiatr s druhým měkkým i, kolega mi to zrovna potvrzuje...)nemám, je vidět kdo z nás dvou ho potřebuje a tvoje angličtina je opravdu úžasná - hledal jsi to ve slovníku dlouho? >:D >:D >:D
neregistrovaný "DS"
23. 2. 2008 16:12
Re: ....úžasné
Ano, když není co, vytáhneme gramatiku, angličtinu, nebo cokoli co je libo... Můžeš mi říct proč ses do této diskuse vůbec zapojoval? Navíc posměšnými poznámkami a s aspirací na vyřizování osobních problémů s jakýmsi Enzem, A2 nebo kým ještě. Nechcete si raději psát maily? Nechápu vůbec proč se k nim vyjadřuješ, vždyť se podívej na sebe. Jsi to samé jen se točíš opačně ...z toho je mi vážně k smíchu, a pokud jsi dospělý, tak pak do breku.
Avatar - MajoThePuk
24. 2. 2008 21:13
Re: ....úžasné
Tu ho asi nikto nechape len on sam seba a mysli si, ze je zaujimavy.
Avatar - MajoThePuk
24. 2. 2008 21:12
Re: ....úžasné
Ani mi neuveris, ale normalne som to po anglicky nemusel ani hladat to ma napadlo uplne samo...obcas sa kukni na svoju gramatiku a potom tu kvakaj lol..inak vidim, ze uz nevies o com pisat tak to zahovaras nepodstatnymi vecami..co uz