Novinky
0
A máme tady nový bestseller od Volva...Manželky, milenky, šup do fronty...😄
0
:yes:
... což bohužel vůbec není pravda😒br />
- boční profil je daleko méně dynamický než u prototypu
- střecha je podstatně kratší (Proč???)
- zadní boční dveře mají kratší profil a hloupý (buchtózní) tvar zadní hrany
- profil zadního bočního okna před D-sloupkem je fakt nepodařený
- zadní nárazník vypadá jako čínský (přestože nakládací hrana u prototypu a u sériového vozu je ve stejné výši)
Celkově je sériovka pro mne velkým zklamáním; asi to bude "druhé auto do rodiny", rozuměj pro ženu v domácnosti (v USA). Chlap by myslím do něčeho takového nesedl...
- střecha je podstatně kratší (Proč???)
- zadní boční dveře mají kratší profil a hloupý (buchtózní) tvar zadní hrany
- profil zadního bočního okna před D-sloupkem je fakt nepodařený
- zadní nárazník vypadá jako čínský (přestože nakládací hrana u prototypu a u sériového vozu je ve stejné výši)
Celkově je sériovka pro mne velkým zklamáním; asi to bude "druhé auto do rodiny", rozuměj pro ženu v domácnosti (v USA). Chlap by myslím do něčeho takového nesedl...
Ano, jediná slabina....koncept byl ještě mnohem hezčí...o)
"Autor" článku jej ale asi v životě neviděl...to je tak, když se tupě přepisují marketinkové zprávy výrobců..o((((((
"Autor" článku jej ale asi v životě neviděl...to je tak, když se tupě přepisují marketinkové zprávy výrobců..o((((((
Hej, tiez ma ta veta o podobnosti s konceptom dost prekvapila. Cakal som cosi kapanek dynamickejsie, ale na seriovku to vyzera dost dobre, pacia sa mi pasiky dennych svetiel (ak su to ony) a to prazdne miesto vedla displeja navigacie, mam si kam dat fotku svokry >😁
....ale zase konverze "concept to reality" dopadla lépe než u Fordu... Kugu očesali fakt nechutně...😲(((
Nad posledními designovými počiny Volva nelze než s chutí pomlaskávat. Klasické a přitom moderní, a ty interiery... paráda. :yes:
No, tak to je trefa. Koukám, co bych zkritizoval a zvenku je to tak dokonalé, že mohu je zvedat :yes: :yes: Uvnitř samozřejmě boduje překližka, ovšem, pozor na ten (byť) velmi elegantní rámeček kolem ní, je-li z hliníku, bude studit do pravého kolena.
Ovšem... už dlouho se mi nestalo, aby mi auto tak vizuálně zaharmonizovalo, jako tenhle hřebec. BRAVOLVO :yes: :yes:
Ovšem... už dlouho se mi nestalo, aby mi auto tak vizuálně zaharmonizovalo, jako tenhle hřebec. BRAVOLVO :yes: :yes:
GTI, ty děláš, jak kdybys jezdil na jednání v šortkách 😉 ... Ale, dá se vůbec Volvo objektivně kritizovat? Co novej model, to perla. Pokaždý, když potkám novou XC70, pomlaskávám si (jak trefně píše Dinar) a moje žena jakbysmet :yes:
Myslíš, že s tímhle Volvem se bude jezdit na jednání? Já bych to spíš viděl na městské pojížďky na nákupy, s dětmi do školy, do fitka a solárka... A nebo mladá paní podnikatelka v slušivém, krátkém kostýmku... a tu by to mohlo studit 😉
Nojo, vidíš, na mini jsem nepomyslel... I když, mysslíš, že si bude ta mladá paní opírat nohu o středovej sloupek? Teda pokud to nebude Sklenaříková... 😉
taky mi to auto přijde hodně povedené :yes:
myslím, že ten rámeček (překližka je fakt cool) nebude zdaleka studit tak, jako to hliníkové madlo v mé (teď už staré) XC70. Když mrzne (nebo naopak svítí sluníčko) je to buď na omrzliny nebo na spálení. Nepraktické, ale hezké. 😄
mám docela dilema jestli novou crossku nebo tuhle XC60
myslím, že ten rámeček (překližka je fakt cool) nebude zdaleka studit tak, jako to hliníkové madlo v mé (teď už staré) XC70. Když mrzne (nebo naopak svítí sluníčko) je to buď na omrzliny nebo na spálení. Nepraktické, ale hezké. 😄
mám docela dilema jestli novou crossku nebo tuhle XC60
to jsemse asi díval na jiný fotky, vždyt ta přední maska je strašná. interiér nic noc a celkově me to nejak k sobe nepasuje. jediný co je jakš takš dá je zadek.😒
Ahoj GTI! Dlouho ses neukázal, vše OK? Jak se vede? Neříkej, že Tě k životu probere vždycky nějaká perla od VW .... 😉
Zatím se měj, chlapíku! Ať se Ti daří! Jirka :yes:
Zatím se měj, chlapíku! Ať se Ti daří! Jirka :yes:
Volvo to "válí". Opäť designová trefa. Aj keď si myslím, že ak Volvo tak kombík. Ale to je len vec vkusu. :yes: :yes: :yes:
osklivy exterier, pekny interier. volva jsou zvenku oskliva a nudna auta, a tohle je dalsi do rady.
Tohle je tak lepší průměr... interiér překombinovaný... vnějšek takový nějaký divný... a to jsem velký Volvista... 😒
Jo tak tohle se povedlo,snad se povede i cena...ne moc levny a ne moc drahy .Sakra,pro to mamca pojedu 😉 .Diky klicu ze severu. :yes:
No fakt Volvo sa mi cim dalej tym viac paci je to moderna klasika... :yes: :yes: :yes: len to ze Volvo so znakom muzskosti na prednej maske by malo patrit muzom :-! a nie zenam do kadernika 8-s
s designérmi interiérov v poslednej dobe. Tak napr. Škoda Superb ten volant, M-B C klasse na ten volant si tiež treba zvykať, podobne ako vo faceliftovanom CLS-ku, pri novom Mondeu ten ošťaný plast namieesto dreva a s tým prehliníkované tlačdilá, a teraz toto? Neviem prečo, ale inteirér na mňa nepôsobí ani trošku zharmonizovane. Farby sú úplne hocjaké na hocjakom mieste. ak niekto hral 18 WoS Haulin´, tak vie o čom hovorím. K exteriéru nemám výčitky.
První co se mi promítlo před očima když sem uviděl záď tohoto vozu byl člověk svíjející se na zemi po zásahu paralyzérem... Moooc škoda že se Volvo snaží zagilnit, rozhýbat, omladit či já nevím co svojí původní jednoduchou konzervativní klasiku... ;-\
Strašný sprznění krásnýho konceptu. Úplně stejný jako s Oplem Antarou :no: Taky luxusní koncept a potom ta produkce... ;-\
skelet a interier a sedadla toho auta som videl uz pred 1,5 roka,
ale vysledna podoba exterier sa mi aj tak moc nepozdava..
ale vysledna podoba exterier sa mi aj tak moc nepozdava..
opravdu povedené vozítko, které snad umožní pořídit si vynikající švédské auto i lidovějším zákazníkům. Má švih, styl, vytríbený interiér a krásný exteriér. Věřím, že i podvozkově bude blízko tradičnímu pohodlí a bezpečnosti..Zjevná je ale stylistická podobnost přídě(světel) a boku s dříve představenou koncernovou Mazdou CX-7! Pokud bude stejný i podvozek,tak jenom dobře..
VOLVO FOR(live)EVER
VOLVO FOR(live)EVER