Novinky
Zpět na článek
Niki Lauda zemřel. Legendární rakouský závodník bojoval se zdravotními problémy
17 komentářů
netcar.xx
7
a navždy jím už zůstane. Závody F1 v dobách jeho slávy byly závody gentlemanů, nádherná auta v krásných barvách ( Lotus JPS, Tyrrell P34, reklamy na cigarety,..), bez nesmyslných omezení, co jméno, to hvězda. A všechny ty krásné časy skončily s Ayrtonem. Tak snad se Niki nahoře potká se všemi ostatními a při příští bouřce se všichni podívejte nahoru. To se pojede GP Paradise bez katalyzátorů a elektromotorů.
Přejít do diskuze
Dinar
Můj dětský hrdina, závodnický idol, jezdec, kterému jsem držel palce nejvíc ze všech. I teď, když bojoval po transplantaci plic s neustále se vracejícími se záněty a chřipkami, pořád jsem věřil, že ho za pár měsíců uvidím znova v paddocku s kšiltovkou a trefným komentářem k poslednímu tréninku, závodu. Tak už se nedočkám, ale já na Nikiho, závodní legendu, řidičského mistra a skutečného tvrďáka s charakterem, nezapomenu.
Odpočívej v pokoji, Niki... :yes:
Odpočívej v pokoji, Niki... :yes:
Anonym
a promluvit pár slov. Působil skromným a přátelským dojmem. Nakonec jsem ho požádal, aby mi podepsal kšiltovku (nenosím kšiltovky, ale do vitríny) a byla to náhodou "Audi Sport"
Tak on se smíchem, že jo, ale že to nemám nikde říkat, protože maká teďka pro Mercedes. :)
Tak teď už snad můžu... :-)
Tak on se smíchem, že jo, ale že to nemám nikde říkat, protože maká teďka pro Mercedes. :)
Tak teď už snad můžu... :-)
WinDiesel
... jsem věřil že to ještě dá.
Zůstane po něm prázdné místo. Bravo za vše co jsi dokázal !!!!!
Zůstane po něm prázdné místo. Bravo za vše co jsi dokázal !!!!!
Stejsn
ve které závodil, je až neuvěřitelné že se dožil stáří. Legendou byl za života, legendou zůstává i po smrti.
Ji/Ri
Každý jsme byl Niki Lauda. Už na koloběžce za barákem jsem byl Niki... i na pískové dráze, kde jsme šprtali do víček od sprejů, jsem byl Niki.... Všichni jsme byli Niki a každý jim chtěl být. .... a v každém z nás, co máme u krevní skupiny i oktanové číslo, je a už vždycky bude NIKI LAUDA.
NIKI ....
NIKI ....
speedfred
som akurát premýšlal čo je s ním,už je nejako dlhšie ticho a dnes táto sprava :-( .
V 80-s som viac fandil Prostovi a bol som celkom nehnevaný keď Niki zobral titul Alainovi myslím o 0,5 bodu,toto ale už je dávno odpustené a šiltovku dolu za to čo dokázal v živote a hlavne v posledných rokoch s Mercedesom v F1.
V 80-s som viac fandil Prostovi a bol som celkom nehnevaný keď Niki zobral titul Alainovi myslím o 0,5 bodu,toto ale už je dávno odpustené a šiltovku dolu za to čo dokázal v živote a hlavne v posledných rokoch s Mercedesom v F1.
WinDiesel
… za to, že jsi tady všechny sjednotil, událost nevídaná, děkujeme.
Ale cena za toto je příliš vysoká :-(
Ale cena za toto je příliš vysoká :-(
_Teddy_
Odisiel, ale v nasich spomienkach zostava...
Ako decko som kedysi mal na stene izby plagat, dvoj-stranu zo STOP-u (alebo Svet Motoru?), velka fotka z niektorych pretekov: "Niki Lauda na Ferrari pred Jamesom Huntom na McLarene". Mozno ju este najdem...
Ako decko som kedysi mal na stene izby plagat, dvoj-stranu zo STOP-u (alebo Svet Motoru?), velka fotka z niektorych pretekov: "Niki Lauda na Ferrari pred Jamesom Huntom na McLarene". Mozno ju este najdem...
Anonym
Někdy jsi mě dkázal pořádně na...at.
Ale dneska jsi to napsal krásně!!!!
Díky
Ale dneska jsi to napsal krásně!!!!
Díky
woody-alien
Zatímco já do sebe ještě ve školce cpal pramen zdraví z Posázaví, tvoje jméno už se stalo synonymem jízdy. Jezdí jako nikilauda prostě vytlačilo původního širona. A nutno říct,že zaslouženě. Tvůj mix pedantního profesionalismu s vášní pro jízdu v srdci navždy změnil svět Formule 1. I v této smutné chvíli můžeš být spokojen - tvé jméno už nebude nikdy zapomenuto. :yes:
netcar.xx
Jen se neboj, ono nějaké bezcenné vemeno ještě dorazí se svým duchaplným názorem.