Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tyhle domy na prodej se vám musí líbit. Jeden má vlastní okruh, druhý ukrývá automobilové muzeum

Tak jsme zase jednou poznali, jak velká může být závist. Narazili jsme totiž na dva úžasné domy na prodej, které jsou jako dělané pro nás - nadšence do aut.
Zpět na článek
17. 1. 2021 19:59
26. 6. 2021 15:31
17. 1. 2021 19:59
Dům
Tak mně se upřímně tyto domy moc nelíbí a to hlavně z jednoho důvodu - mají konkrétní motiv. Myslím si, že byt by neměl být nijakým způsobem konkrétně tvořený, protože je pak velice složité tam něco měnit. Když už se pak něco mění, tak se musí změnit úplně vše a to je špatně. Dost nám v tomto tématu otevřela oči firma http://pwinterier.cz :-)
Rozbalit vlákno
0
21. 4. 2021 07:56
Závist
Taky se mezi ně řadím, když mám bazén od https://www.albixon.cz/bazeny/ nebo se musím ještě trochu snažit? :D Jako je pravda, že jsem velký hračička, ale dát si do baráku jiný okruh než ten z autodráhy, kterou má u nás vnuk, by mě asi nenapadlo. Ale tak zase jsem viděl frajera, který má na střeše domu heliport a do práce létá takovým malým vírníkem, tak proč ne. Když jsou peníze, tak je tam i cesta. Bohužel to tak dneska chodí. :(
Rozbalit vlákno
0
26. 6. 2021 15:31
Juhu
Je to hrozné, že někteří lidé na světě žerou písek aby se vůbec něčeho najedli, druzí šetří desítky dní na sítě na stavby, aby si mohli z https://www.agrotex.cz/…ucelu/pro-stavby objednat základní materiál na stavbu a já si tady pak otevřu článek, ve kterém vidím fotografie baráčku, ve kterém je sto aut za desítky milionů korun. Nenažranci bohatí.
Rozbalit vlákno
0