Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jak se dělá autoškola v Rakousku: Nehody mladých snížili o 30 procent

Kvality některých čerstvých řidičů v Česku nejsou nijak valné, u sousedů mají návyky mnohem lepší. Třeba v Rakousku se díky novému systému podařilo výrazně snížit jejich nehodovost. Co tam dělají jinak?
Zpět na článek
8. 6. 2019 14:25
kurz pro mladé řidiče
Syna jsem přihlásil do kurzu spol. DEKRA, který nazývá TEEN - Kurz bezpečné jízdy mladého řidiče.
Na kurzu pro mladé řidiče ve Vysokém mýtě na polygonu se sešli řidiči co už mají několik let praxe a řidiči co si chtěli vyzkoušet co jejich sportovní auta dokážou. Na dotaz proč v kurzu pro mladé řidiče, který byl takto prezentován a který byl podmíněn věkem 18-25 let jsou i ostřílení řidiči, jsem dostal odpověď, že těm je poskytována sleva 1000,-Kč. Ve skupině o dvanácti vozidlech není moc možností si situace důkladně procvičit."Namíchat" řidiče s čerstvým řidičákem s těmi co již jezdí mnoho let je nešťastné. Tento rakouský model se mě líbí a právě takové spol jako DEKRA by mohla v tomto směru mnoho udělat. Bohužel tomu tak není.
13. 1. 2020 16:15
papiry
Já papíry v Rakousku dělal a teď budu dělat i na bus.Je pravda že fáze 2 Fahrtechnik,Vám jako nezkušenému řidiči dá strašně moc,naučí vás jak se chovat při smyku,navíc je to super zážitek a sranda :yes: