Novinky
0
díky super reklamě, která mi i po zavření neustále naskakuje sem si opět pěkně NEpočetl. děkuji :no: :no: :no: :no:
0
Taky mi tam porad skace a kazdou chvili me to nas.ere tak, ze tuhle stranku radsi vypnu a jdu cist jinam. Nez jsem se dostal sem tak mi tam naskocila 3x...
da_b0mb
0
mate firefox nebo IE ? protoze me zadna reklama neprudi
...si klidně nechte 😉 at má třeba Li-pol, je to pořád Prius >😒]
hmmm škoda že tomu nedaj nějakej lpší vzhled aby to nevypadalo jako ufo ale jako normální auta .... přitom toyka umí udělat i vzhledově sympatický auto¨...
No tak vzhledem k tomu, že stávající baterie do prisus váží pouhých 68 kg, tak si zmenšením baterie z hlediska spotřeby nepomůžou. Radši bych viděl zachování velikosti při zvýšeném dojezdu.
Li-Ion akumulátory jsou oproti Ni-MH o dost lehčí a rozměrově mohou být při stejné kapacitě menší. Takže buď zachovají kapacitu a budou mít lehčí akumulátor a nebo mírně sníží hmotnost a rozměry, ale naroste kapacita.
Ale i kdyby snížili hmotnost o 40 kg, tak se to na spotřebě nepodepíše (z vlastní zkušenosti: na spotřebě necítím ani 300 kg nákladu). Jsem jednoznačně pro zvýšení kapacity při zachování rozměrů.
Já na spotřebě tedy náklad poznám (asi záleží na velikosti auta a já mám maličkou P206 s 1,1i motorem). Je fakt, že u takového auta bude pár kilo dolů měřitelné tak v setinách litru, ale pokud nechají současnou velikost - v článku to není přímo zmíněno - mají nižší spotřebu takřka jistou, díky delšímu provozu na akumulátor.