Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

PSA Peugeot Citroën výrazně vylepšil své hospodářské výsledky (výsledky za rok 2007)

5 komentářů

P 407
Tento vývoj se dal očekávat. P 407 je designový originál, P 308 posunul značku v motorech a kvalita stále stoupá, P 207 je králem ve své třídě a citróni jsou skvostní, originální, pohodlní a jiní atd. Designová sterilnost jest vlastní příznivcům zn. Volcvágen, kreativní osobnosti volí vozy PSA.
a blbost je vlatní tobě. Nespletl jsi si náhaodou slovo kreativní a kretenský, že ne?

Ale Citroeni dobrý, hodně vzestupnej trend, C5 úžasná a portfolio malých aut nejlepší v Evropě - to nemá nikdo. Peugeoti to lepší mají za sebou - pětkové a šestkové řady byly lepší. Designově, ale i kvalitou. Je-li kreativitou, že nelze pomalu rozeznat 207 od 307, tak potěš pánbůh. A nebo ta lehce polstrovaná lavice ve 407 vzadu a míň místa nad hlavou než tomu bylo u 406. No ale možná, že to je kreativita, kdož ví.....

Nicméně, to že se PSA daří je taky dobrá zpráva, nakonec Francouzi to potřebují jako sůl a ať chceme, nebo nechceme, v rámci Evropy se nás to dotýká čím dál tím víc - nakonec se u nás 200 tis. peugeotů a citroenů dělá.

K ostatním značkám se budu vyjadřovat, až budou předmětem článku. Jenom *** neustále musí vykříkovat, že tohle auto je lepší než jiné. Je celá řada pěknejch a zajímavejch aut. Ne všechny, ale je jich dost.
P 407
Mám radost, že jsem tě na..al. >😁
Bohužel ne, tvoje příspěvky jsou tady taky notoricky známé a jestli jsi to nepochopil, ani jsem neměl potřebu s Tebou komunikovat. Takže smůla.....
No s tou kreativtou by som u 407 súhlasil skôr s tým nad Tebou, ale s tým ostatným máš úplnú pravdu. Môj pocit je, že diuajnovo sa Peugeotu darí skôr v interiéri, zvonka to začína byť nudné ako Seat. Všetko rovnaké.
Citroen robil dlhé roky zaujímavý a nápaditý dizajn, hoci nezvyklý a preslávený skôr svojou "škaredosťou". Dnes to obracia na automobilovú krásu, zaujímavý zostáva. Plus je PSA preborníkom v turbodiesloch. Takže stavať na čom rozhodne je, snáď si to ničím nepokazia...