Novinky
přestože je pro mě současná nabídka toyoty o ničem jak po designové tak i technické stránce, tak tohle se mi líbí a jsem rád že budou přibívat levná a hezká autíčka. Konečně se nebude zbytečně plýtvat materiálem a ropou kvůli ježdění na nákupy a dalším věcem.
Pacia sa mi obe auta, nazivo IQ vyzera fakt pekne 😉
Ten urban cruiser je tusim scion 😁, celkom v pohode auticko 😄
Ten urban cruiser je tusim scion 😁, celkom v pohode auticko 😄
Japonské autá si nekúpim,lebo neludsky zabíjajú
velryby-japonci a vraj kultúrny národ :no:
velryby-japonci a vraj kultúrny národ :no:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Z pohledu Evropana je těžko uvěřitelné, že tento národ disponuje tak vyspělými technologiemi...
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Z pohledu Evropana je těžko uvěřitelné, že tento národ disponuje tak vyspělými technologiemi...
staci sa pozriet na CZ/SVK Vyvolenych, BigBrother, Mojsejovi a podobne sprostosti - aku to malo sledovanost a aki ludia tam boli (a vyhrali, hlavne na SVK). a potom z akehokolvek pohladu je tazko uveritelne, ze dokonaly Europan nedokaze pochopit a povzniest sa nad japonsku primitivnu kulturu...
sorry, ale z tvojho prispevku citit vyvysovanie sa nad japoncami, snad ti niekedy dojde, ze nie sme o nic lepsi...
sorry, ale z tvojho prispevku citit vyvysovanie sa nad japoncami, snad ti niekedy dojde, ze nie sme o nic lepsi...
To z toho příspěvku neplyne, že japonská kultura je primitivní jsi řekl až ty. Na BigBrother apod. se nedá koukat vůbec, zatímco ty jejich soutěže jsou aspoň zábavné. Japonská kultura je to radikálně odlišná, jakékoli srovnání je jednoduše nemožné. My se můžeme pozastavovat nad jejich televizní zábavou, a jim se zase dělá špatně, když jíme sýr, protože pro ně je to jednoduše zkažené mléko.
ten primitivizmus si navodil narazkou na ich technologiu v porovnani s tymi videami. ak si to tak nemyslel, tak ok
s tvojim 2. prispevkom nezostava iba suhlasit 😉
ale aby som nieco povedal aj k teme, tak u mna IQ po designovej stranke :yes: zvysok sa uvidi... ale aj tak uz teraz by som volil skor IQ ako Smart.
s tvojim 2. prispevkom nezostava iba suhlasit 😉
ale aby som nieco povedal aj k teme, tak u mna IQ po designovej stranke :yes: zvysok sa uvidi... ale aj tak uz teraz by som volil skor IQ ako Smart.
No staci sa pozriet co stvaral za druhej svetovej vojny taky kulturny nemecky narod. Kto je bez viny nech hodi kamenom. Mimochodom v Europe sa neludsky zabijaju rozne ine zvery, ktore sa bezne ocitaju na tanieri. Nechapem aky ma zmysel posudzovat podla tychto zvykov automobily.
To iQ se mi fakt líbí. Kdybych si měl vybírat mezi iQ a Smartem tak bych měl jasno. Zajímalo by mě, jaký tam bude motor. :yes:
Jak vas tak vsechny posloucham a ctu tady ty vase prispevky ruznych znacek tak kdyz jde o toyotu a podobne tak se muzete rozplynout nad dokonalosti a na ostatni hazete hnuj,mate doma 120ky a melete tady akorat nesmysly,vzivote bych do takoveho auta nesedl ani do mesta matoz nekde mimo a rikate jak to neni pekne a tak je to des a v zivote si to nikdo nekoupite tak zavrete drzky >😁 :no: :yes: 😉 >😁
ja se opravdu tesim na tyto novy auticka, hlavne na urban cruiser, rav4 jim vyrost a maly suv chybi.. konecne 😄
..vsichni delaj jenom velky, aly my "zeny s hafikama" chceme maly, ale presto poradny auto, ze.. aby se mohlo jezdit na vejlety 😄
..vsichni delaj jenom velky, aly my "zeny s hafikama" chceme maly, ale presto poradny auto, ze.. aby se mohlo jezdit na vejlety 😄
Toyoty teda vůbec nemusím,ale tyhle dva kousky vypadají podle mě dobře,asi jediné toyoty,které bych označil za pěkné
MB ma ze smartem uspech v usa tak toyota kopiruje, kdyby prodavali trojkolku tak se vsadim ze do mesice ji zacne nabizet i toyota
V Japonsku už auta podobných rozměrů jezdí dobré dvě desítky let, tak bych si poopravil to, kdo koho kopíruje. Pravda, utržená kabina z auta (Smart) může být jen jedna.
Pred chvili jsem byl v Thajsku a tam ty SUV uz davno jezdeji😊, celkem jsem tam na to koukal co to vubec je a najednou hop a je to novinka pro Evropu😊
K Toyotě není co dodat. Myslím si, že mají dobře promyšlené, co dělají a tří až čtyřmístný "smart" je do města docela dobrá myšlenka.