Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Seat Leon má prima infotainment ze staré školy. Chyběla nám jediná věc

Rozhodli jsme se podrobněji proklepnout multimediální systémy jednotlivých aut a připravit z toho takový malý videoseriál. Jako první hodnotíme dlouhodobý Seat Leon FR.
Zpět na článek
Avatar - CICERO
13. 7. 2019 19:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
13. 7. 2019 19:27
Re: Prima...
Hlavně preferuji rozum a ten bohužel spoustě řidičů co jezdí podle waze chybí.
13. 7. 2019 12:58
Prima...
Nápad na seriál s tímto tématem je fajn, ještě bych přivítal otestování Android Auto (oproti spárování s Apple Car Play tam mohou být odlišnosti), podrobnější otestování spolupráce s Waze a případně otestování hlasového ovládání celého infotainmentu.
Jako první nástřel to bylo OK, příští díly bych trochu rozšířil a dodal více podrobností.
Avatar - LeonST
9. 8. 2019 15:07
Seat infotainment
Mám Xcellance, který nabízí to samé jako FR. Infotainament je v pohodě, spolehlivý a snadno ovladatelný. Zadávat ale cíl u navigace během jízdy je docela opruz, řada cílů v navigaci tam vůbec není, písmena tam skáčou, lépe využít hlasové ovládání. Stejně tak pokud např. posloucháte hudbu z SD karty, Flash nebo telefonu, v menu se pohybujete kurzorem, který je příliš citlivý a dohledat jednu konkrétní skladbu je docela fuška, stejně tak např. kontakt v telefonu. Full link a anroid auto je naopak super (kam se hrabe apple). Se Samsung Galaxy S8+ komunikuje perfektně a funguje naprosto spolehlivě za všech okolností. Waze je nejlepší navigace, která vás protáhne kolem zácpy, upozorní na nehody, práce na silnici, policajty a můžete aktivně přispívat. Zvykl jsem si na to a projedu s tím celou republiku bez zaváhání. Leon se povedl včetně infotainmentu až na malé drobnosti.
Avatar - CICERO
13. 7. 2019 18:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
13. 7. 2019 17:52
Re: Prima...
Waze si "strčte" někam! Díky slepé důvěře spousty uživatelů v tuto navigaci se na cestách tvoří spousta problémů (nesmyslné objízdné trasy, zmatkující řidiči, nepředvídatelné reakce řidičů atd.).
Avatar - CICERO
13. 7. 2019 13:48
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.