Novinky
Zpět na článek
Čínské elektromobily míří do Evropy, dva prototypy čeká 14.231 km dlouhá cesta
17 komentářů
kalousek
4
No já mám pocit že tady máme z Číny už úplně všechno
Přejít do diskuze
ericn
No nechtěl bych se na tenhle bezpohlavní design koukat každé ráno, normálně jsem se hlavně toho předku lekl. Ono to tu stezku stejně nedá, pojedou dva prototypy a kordón náklaďáků, aby je mohli naložit až někde zdechnou 😉
Petr Marek
Když bude podstatně levnější než evropská EV tak proč ne. Jenom to akorát ukazuje naši evropskou zoufalost, naše automobilky když chtějí prodávat v Číně tak tam musí i vyrábět zato cinani ady prodávají veselé i bez fabrik.....
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
CICERO
traveldrive
Tak ho pošlime do nejakej záhrady, nech z neho je aspoň nejaký úžitok.
CICERO
kalousek
My jsme to pochopili ale legraci jsme si dříve dělali i z jiných čínských výrobků a kolik jich teď máme. Asi bych je nepodceňoval
LEGOPARK
Vzhladom na vase reakcie by som mal asi doplnit, ze som mal na mysli nic z cinskych automobiliek.
Ja Prvni 123
Škoda, že nemám čas... jinak byl projel stejnou cestu se svým benzínem 1.4 59kW... a spočítal bych, kolik času které auto strávilo na cestě a kolik "doplňováním energie".
To by náhodou bylo krásné srovnání!
Při tomhle přejezdu bych asi za 5 litrů nejel... takže odhaduju, že bych potřeboval tankovat asi 19x.
Pokaždé tak 3 minuty... dobře neřešme detaily - řekněme, že bych strávil celkem asi hodinu tankováním...
😉
To by náhodou bylo krásné srovnání!
Při tomhle přejezdu bych asi za 5 litrů nejel... takže odhaduju, že bych potřeboval tankovat asi 19x.
Pokaždé tak 3 minuty... dobře neřešme detaily - řekněme, že bych strávil celkem asi hodinu tankováním...
😉
kalousek
CICERA mám v ignore listu tak se mi jeho příspěvky nezobrazují. Psal něco zajímavého nebo jen hnůj jako obvykle ?