Novinky
0
Ano vycniva. Ale smerem dolu. 😉
Přejít do diskuze
No Ádiku, vlasy si tedy opravdu negeluji a na diskotéku bohužel věkově nezapadám. To si raději zajdu třeba ke Zlatému stromu na long drink.
Takže jseš opět vedle jak ta jedle. Nevadí. Halt jseš pomalejší a člověk potřebuje na tebe víve času.
Nikde jsem nepsal, že Koleos je designový klenot, skvost a to nejlepší z SUV. Jen jsem psal, že interiérem strčí své adekvátní soupeře do kapsy. A to je fakt.
Ani jsem nikdy neřekl a nepsal, že Renault je the best on the world. Taky není. Na druhou stranu sleduji vývoj desítky let a nejen Renaultu. Takže, nelži, nepodsouvej svoje dedukce, svoje demagogie a nepomlouvej. Zajdi do hospody, tam se to možná nosí.
Koleos je další z řady, ale oproti ostatním vyčnívá. Ano. Stejně jako většina produkce od Renaulta. A to ti možná vadí.
Jestli bude kasovním trhákem neví nikdo, ani ty ne.
Jedno vím jistě. Koleos bude ve své třídě patřit k absolutní špičce.
:yes:
Takže jseš opět vedle jak ta jedle. Nevadí. Halt jseš pomalejší a člověk potřebuje na tebe víve času.
Nikde jsem nepsal, že Koleos je designový klenot, skvost a to nejlepší z SUV. Jen jsem psal, že interiérem strčí své adekvátní soupeře do kapsy. A to je fakt.
Ani jsem nikdy neřekl a nepsal, že Renault je the best on the world. Taky není. Na druhou stranu sleduji vývoj desítky let a nejen Renaultu. Takže, nelži, nepodsouvej svoje dedukce, svoje demagogie a nepomlouvej. Zajdi do hospody, tam se to možná nosí.
Koleos je další z řady, ale oproti ostatním vyčnívá. Ano. Stejně jako většina produkce od Renaulta. A to ti možná vadí.
Jestli bude kasovním trhákem neví nikdo, ani ty ne.
Jedno vím jistě. Koleos bude ve své třídě patřit k absolutní špičce.
Nazdar Ado, kde jsi se zase ***l? Tak povídej, kolik Rencků jsi dal tentokrát při svém přesunu po republice? 😉
Bohužel s tebou musím souhlasit co se exteriéru týče - tenhle Koleos mě skutečně vůbec neoslovil.
Narážky na kvalitu mají asi stejnou vypovídací hodnotu, jako když někdo řekne, že nový Superb bude nadprůměrně kvalitní - to se vše ukáže až časem.
Faktem však přesto zůstáva, že Renault za poslední 2-3 roky výrazně posunul kvalitu svých vozů. Netvrdím, a ani nikdy tvrdit nebudu, že je to nejlepší značka na světě, ale myslím, že kdo si v těchto letech koupil některý z jejich modelů, bude z větší části spokojen.
A hlavně, co je nejdůležitejší - máme svobodný výběr. Nelíbí se ti Rencek, prosím, kup si něco z Reichu, z Japanu, od Makaronů, nebo třeba i domácí okřídlený šíp. Konkurence je fajn věc
😄
Bohužel s tebou musím souhlasit co se exteriéru týče - tenhle Koleos mě skutečně vůbec neoslovil.
Narážky na kvalitu mají asi stejnou vypovídací hodnotu, jako když někdo řekne, že nový Superb bude nadprůměrně kvalitní - to se vše ukáže až časem.
Faktem však přesto zůstáva, že Renault za poslední 2-3 roky výrazně posunul kvalitu svých vozů. Netvrdím, a ani nikdy tvrdit nebudu, že je to nejlepší značka na světě, ale myslím, že kdo si v těchto letech koupil některý z jejich modelů, bude z větší části spokojen.
A hlavně, co je nejdůležitejší - máme svobodný výběr. Nelíbí se ti Rencek, prosím, kup si něco z Reichu, z Japanu, od Makaronů, nebo třeba i domácí okřídlený šíp. Konkurence je fajn věc
😄
Kup si Mazdu CX-7 a vybodni se na Rover... Budes mit 260 koni v nejvyssi vybave s kuzi a BOSE soundem za necely meloun s dalsim (nutne!) dovybavenim lehce pres meloun, z 0-100km pod 8 s, maximalka (overeno) lehce pres 220km/h, spotreba (moje) na vuz s pohotovostni hmotnosti kolem 1950kg (vcetne me) prumerne pri normalni jizde: +-12 l, pri sportovni jizde: kolem 15 az 16 l, hrave si vezme i benzin 95-ku, kterou nekde dostanes i pod 30 CZK. Co dodat? Ukaz mi za ty prachy lepsi autak... :-!
Tak tu muzu jedine doporucit, jelikoz ji v cerne mam... 😉 Bohuzel, co mi u ni v nabidce chybi je, ze stale tam nedelaji od vyroby takovou vybavu jako ma evropska konkurence (el. zklapeni zrcatek, parkovaci senzory, el. sedadlo spolujezdce apod.). Nechapu to! U tak dobreho vozu to nechat dodelavat temi nasimi "neumeteli" tady v servisech a na kolene, kdy ti pri rozebirani napr. casti palubovky u absolutne novyho autaku poskrabou ozdobne listy apod.? To me proste na Mazde s.e.r.e, ze to porad nechape, ale jinak bezkonkurencni raketa 4x4... :-!
No tak tady s tebou nemuzu uplne souhlasit. Tiguan je exterierem dotazenejsi. Hlavne ta zadni cast se me osobne u Koleosu nelibi. Naopak interier ma Koleos daleko lepsi a propracovanejsi nez Tiguan... Tak uvidime v realu. 😉
čoveče, dneska jsi tu diskuzi fakt pěkně glosoval, můžeš se mi pak podepsat do památníčku? Až vyrostu, chi taky tak stírat lidi co ani neumí napsat správně Renault >😁 >😒] >😁 😉
Ronaultik si uz nadrandil kacera a spokojene spinka pod plakatem sveho snoveho francouzskeho krapu, velky satis si nageloval vlasy a chysta se na dyzu.
A nam ostatnim, kteri uz z tech detskych let vyrostli, nezbyva nez konstatovat: tahle sova z rodu usatych se znakem damskeho prirozeni na hrudi urcite svymi korejskymi tvary a francouzskou (ne)kvalitou diru do sveta neudela. Neslo by to nekdy, mili zabozrouti, udelat obracene? 😉
A nam ostatnim, kteri uz z tech detskych let vyrostli, nezbyva nez konstatovat: tahle sova z rodu usatych se znakem damskeho prirozeni na hrudi urcite svymi korejskymi tvary a francouzskou (ne)kvalitou diru do sveta neudela. Neslo by to nekdy, mili zabozrouti, udelat obracene? 😉
Na Tiguana jsem koukal dost dlouho. Hned na první pohled jsem viděl interiér Golfa plus, zadní světla také... a mohl bych pokračovat a pokračovat...
Co se Infiniti týče, tady souhlasím s názorem GTIho, je to už minulost, je to profláknutá designovka. Já proboha nejsem zastáncem Range Roveru, úplně kříčím po změně, ale když ono se mu asi fakt nic nevyrovná!
Další možností je dlouho dlouho čekat na Egeus. Mám ale jednu podmínku. Větší obsah motoru, a alespoň nad 250 koní, 300 ideálních.
Koleos si ale projet půjdu rád...
Další možností je dlouho dlouho čekat na Egeus. Mám ale jednu podmínku. Větší obsah motoru, a alespoň nad 250 koní, 300 ideálních.
Koleos si ale projet půjdu rád...
...ti by se mohli přijít podívat jak vypadá interiér vozu....ne ta polododávka v tiguanu.......Bravo Renault..... :yes:
A je to tady. To na co jsem čekal od oněch 0😁0-kdy se tak snížíš, že zapojíš politiku >😁 Myslím, že nesmyslným reagováním a naprostým rozhozením Tvé osoby jsou Tvé reakce mimo téma, stačí se trochu podívat 😉
Klidně to mohu napsat, pokud si to přečtu od začátku. Nebo ještě lépe všechny příspěvky. Co se týče IV. cenové, tak tam by se dal možná on 😉
mix všetkého?? hlúposť!!!pozri sa na Koleosa...je to Clio a ja by som nechcel SUVčko čo vyzera ako Clio kombi ...Tiguan aspon nekopiruje žiadne auto z modelovej ponuky VW...a keci typu,že predok je rovnaký neberem...toto SUVčko od Renaultu je jednoznačne krok vedla
Tak pod tohle se rád podepíšu i 3x. :yes:
INFINITI FX 35 je úplná bomba.
Dnes jsem ho potkal 2x ve zlatavě hnědé. Nádhernej, opravdu nádhernej kousek.
Tak pod tohle se rád podepíšu i 3x. :yes:
INFINITI FX 35 je úplná bomba.
Dnes jsem ho potkal 2x ve zlatavě hnědé. Nádhernej, opravdu nádhernej kousek.
Podívej se na svojí první reakci na mě. Navážel jsem se v tom komentáři snad do tebe, že jsi cítil potřebu se o mě otírat?
Dvě reakce z 00:29, jedna 00😁0 - ptal se tě někdo na něco? Pak tvoje bláboly s reagováním na sebe sama - znovu nevyprovokovaná reakce, a už se vezem...
Den mi to samozřejmě nezkazí, ale nesnaž se tu teď hrát vyrovnanýho slušňáka nad věcí, kterej jenom umravňuje, když JSI TO DO OSOBNÍ ROVINY PŘENESL TY, aniž bys byl vůbec zmíněn. To je ubohost hodná snad akorát Paroubka. :no: :-!
Dvě reakce z 00:29, jedna 00😁0 - ptal se tě někdo na něco? Pak tvoje bláboly s reagováním na sebe sama - znovu nevyprovokovaná reakce, a už se vezem...
Den mi to samozřejmě nezkazí, ale nesnaž se tu teď hrát vyrovnanýho slušňáka nad věcí, kterej jenom umravňuje, když JSI TO DO OSOBNÍ ROVINY PŘENESL TY, aniž bys byl vůbec zmíněn. To je ubohost hodná snad akorát Paroubka. :no: :-!
Ano, stačí si přečíst tvoji hádku s yaroukhem - na ni jsem reagoval. Fascinuje mně, jak někdo může napsat to, co sji napsal jen o dva příspěvky níž, než někomu nadáváš a hopvoříš o mozkových abscesech. Tak si dej radši příště pohov, tady není nádražní IV. cenová, tady je možné číst zpětně, co kdo vyjádřil....
Já Ti to povím asi nějak takhle... pokud se podíváš zpětně do této diskuze, tak reakce mé, avantima, Vel Satisa jsou vždy na inteligenčně podprahová tvrzení a nepodložené pověsti mimo téma. Taky se ovšem můžeš podívat i na mé kritické poznamky k Renaultu, protože se mezi fanatiky Renaultu nezařazuju, nick vznikl přesmyčkou jména. Spíš si jen neodpustím reagovat na některé diskuzní příspěvky, které jsou prostě oduševnělé asi jako klika od dveří.
Jaj, myslíš Citroen a jeho nového zástupce střední třídy Audi C5? Sorry, ale tohle zklamání všech milovníků C designu, jako jsem já... No Ford... Focus 1 :yes: , Focus 2 nepodařená obnova :no: (snad jen facelift tomu dodal šťávu), Mondeo... pěkné, ano, ale osobně se mi začíná okoukávat... Každý design se může líbit někomu jinému, proto jeho hodnocení stylem "to je ošklivé" je na úrovni 4.ZŠ
Tak to nevím, nebudu srovnvat s velkými obry, to nemá cenu, ale C-Crosser mě v některých partijích hlavně na živo oslovil možná víc, zádi ale určitě ne.
Je mi jasné, že není zrovna lehké všímat si rozdílů ve vyjadřování. I přes veškerou snahu se některé detaily vyjadřování změnit nedají... A slovenština není moje parketa... smůla, co? 😒
Jaj no inak pravda, nech si kazdy kupi co chce😉, a aj tak je to jedno, lebo dake blbe forum nikoho o nicom nepresvedci😉, len na vsetkom nechapem jak sa tu mozu seci hdat kvoli hovadinam 😄
Asi pro tebe nebude problém posloužit nějakým URL, viď? Na Autowebu jsem chválil Lagunu Coupé. O Koleosu tam ode mě nenajdeš ani slovo. (Leda bych byl zase pod nějakou falešnou IP.)
Nebuď smutný, trapasy se stávají.
Nebuď smutný, trapasy se stávají.
Jo, měl jsme špatnej oběd - karbanátek, ale ty kecy partičky tří mušketýrů Vel Satis, Avantime a Ronault mně dokonale zpravily náladu, kafe si jdu udělat docela veselejší. Věnuj prosím pozornost všem jejich výplodům, je to opravdu, ale opravdu radost >😁 >😁 >😁
Ved samozrejme..uz tu su poniektory trapny s tymi ich obhajobami a recami, ze to mozne nie je..hlavne, ze sam renault ma s tym problem a priznal to..len majitelia si to nechcu priznat akosi...UNFUCKING BELIEVABLE
Nevím jestli jsi si toho všiml, ale dvě skupiny fanatiků se zastávají zcela nekriticky a za pomoci záplav urážek hned v první reakci na kritický mail dvou značek - Fiatu (A2, Wolff, ENZO) a Renaultu (Ronault, Avantime, Vel Satis).Čím to je, že právě těhle dvou značek? Proč tady stejně hystericky někdo nevyzdvihuje MB, Lexus, Citroen, Peugeut, Volvo, Hondu nebo třeba Suzuki? Že by to bylo tím, že oni pánové, či spíše chlapci podvědomně zatraceně dobře vědí, že to co se píše a tvrdí nejen tady o kvalitě, designu, PR především těhle dvou značek asi bude pravda2 A nesnaží se svým hlasitým plácáním nesmyslů přesvědčit daleko víc sami sebe než nás ostatní?
Jinak nemám žádnou srdcovku, ale ford patří k mým oblíbencům, byť jsem ho snad nikdy ani neřídil - ale nové Mondeo se povedlo a myslím, že místo hádání s pitomci snad bude lepší komentovat novou Kugu (neodpustím si, jak dopadne asi porovnání s tímhle vozidlem tady) a nesmírně jsem zvědav na novou Fiestu (Verve).....
Jinak nemám žádnou srdcovku, ale ford patří k mým oblíbencům, byť jsem ho snad nikdy ani neřídil - ale nové Mondeo se povedlo a myslím, že místo hádání s pitomci snad bude lepší komentovat novou Kugu (neodpustím si, jak dopadne asi porovnání s tímhle vozidlem tady) a nesmírně jsem zvědav na novou Fiestu (Verve).....
....a já budu pokračovat, Renault Megane (5D), Renault Megane CC, Renault Vel Satis, Renault Modus (obě verze), nová Laguna......nebo Fiat Panda, Fiat Idea, Fiat Bravo, Fiat Croma....
Holt na Ford a Citroen v posledních letech v designu nemá nikdo, a už vůbec ne ty dvě firmy jmenované v mém doplnění Tvého přehledu......
Holt na Ford a Citroen v posledních letech v designu nemá nikdo, a už vůbec ne ty dvě firmy jmenované v mém doplnění Tvého přehledu......
Kup si INFINITI FX35 jako já, zůstane to v rodině-Infiniti,Nissan...-a je to myslím nejpovedenější SUV v mid-size kategorii
je to tuscom jak vyšity jo takove tvary jako murano nebo Qasqai jim nedovoli to je jiny design a ne tahle slatanina jen aby meli crossower takto nejak namalovali vše je jinak jak studie ktere vypadaji velice slibne a pak skutek utek (viz QQ to bylo ve studii auticko a taky to osekali a zbylo jen torzo ale aspon hezke)zaleži jak nasadi jestli to bude 750 tis a vic je to jeho smrt
A navíc všechny nesouhlasící hlasy patřej mně - všechny IP jsou moje, všechny accounty jsou taky moje. >😁
Tak a je to - všichni, kdo pochybují o příkladné kvalitě Renaultů jsou prostě jenom JÁ! >😁 >😁
Tak a je to - všichni, kdo pochybují o příkladné kvalitě Renaultů jsou prostě jenom JÁ! >😁 >😁
přsně.Tiguan je konzervativní a už teď okoukaná slátanina plesnivého salátu VW.... :no:
A Honda CR-V s tím svým "rtem" na přídi jakbysmet
Přiznám se,že neznám snad hezčí SUV(kromě Cayenne,Q7,Murana a Altey Freetrack)
A Honda CR-V s tím svým "rtem" na přídi jakbysmet
Přiznám se,že neznám snad hezčí SUV(kromě Cayenne,Q7,Murana a Altey Freetrack)
mně se to líbí,jak zvenku,tak zevniř.Interiér bude určitě plný měkčených kvalitních plastů,komfort,bezpečnost,skvělé motory..... :yes:
Člověk nemusí bejt hacker, stačí aby byl trochu zoufalej, tak potom prostě MUSÍ začít vařit z vody.
Když se mi na Renaultu něco líbí (interiér Laguny, Laguna Coupé), napíšu to - snadno najdeš důkaz na Auto.cz. Když se mi něco nelíbí na Fordu (což je moje srdcovka), napíšu to - i o tom snadno najdeš důkazy.
Takže tvoje cinty o modlách a zanícenosti jsou stejně úsměvné jako snaha popřít dlouhodobé problémy Renaultu s kvalitou.
Nejsem to já, kdo se tu vzteká na celej svět za jeho názor.
Ale jen pokračuj v boji s všeobecnou křivdou páchanou na Renaultu a směj se všem okolo, statistikám i Renaultu (za jeho předsevzetí zapracovat na kvalitě), protože ti všichni mají mozkový absces a vztek a blablabla, jen ty máš dostatek dat k posouzení kvality Renaultů. >😁 :yes:
Když se mi na Renaultu něco líbí (interiér Laguny, Laguna Coupé), napíšu to - snadno najdeš důkaz na Auto.cz. Když se mi něco nelíbí na Fordu (což je moje srdcovka), napíšu to - i o tom snadno najdeš důkazy.
Takže tvoje cinty o modlách a zanícenosti jsou stejně úsměvné jako snaha popřít dlouhodobé problémy Renaultu s kvalitou.
Nejsem to já, kdo se tu vzteká na celej svět za jeho názor.
Ale jen pokračuj v boji s všeobecnou křivdou páchanou na Renaultu a směj se všem okolo, statistikám i Renaultu (za jeho předsevzetí zapracovat na kvalitě), protože ti všichni mají mozkový absces a vztek a blablabla, jen ty máš dostatek dat k posouzení kvality Renaultů. >😁 :yes:
Děkuji :yes: Tohle se cení. Ještě tak rozepsat co u konkrétního modelu 😉 Hodně lidí toto ocení, hlavně Ti, kteří zvažují kupovat podobné auto. Víceméně některé závady vidím prvně, ale díky.
Pri Logane je to logicke nema sa na nom snad ani co kazit ked nic nema..to je najlepsie na celom aute...ziadna vybava a ked tak len minimalna, elektrika takmer ziadna, cize ak porucha, tak vacsinou mechanicka nie elektrotechnicka..ono to nie je boh vie co ked prave Logan je najspolahlivejsim autom znacky Renault >😒]
Jde hlavně o to, že když se diskutuje v diskuzi o novém vozu, vícéméně o jakémkoliv autě, tak věty typu "co je toto za koryto" jsou prostě asi tak hodnotné, jako exkrement na podrážce boty. A reakce typu "to zase bude poruchový rendlík" a přitom daná osoba se zmohla sotva na Felícii, nebo za sebou ještě tahá kačera, v lepším případě tlačí Tatru na pískovišti, je v hodnotě také docela nízko, možná jako voda v koleně. Když vidím nové auto, tak do diskuze napíšu něco konkrétního, co se mi líbí, nebo nelíbí a ne takové výlevy nenávisti a hlouposti.
Jak jsem tady již zmínil, tak přední partyje jsem čekal lepší, trochu víc odvahy to chtělo, ale záď je perfektní, profil vyvážený, interiér vzhledově nápaditý, jen si třeba počkat na kvalitu materiálů, snad se nebude šetřit a bude to kvalitativně jako u Laguny III 😉
Jak jsem tady již zmínil, tak přední partyje jsem čekal lepší, trochu víc odvahy to chtělo, ale záď je perfektní, profil vyvážený, interiér vzhledově nápaditý, jen si třeba počkat na kvalitu materiálů, snad se nebude šetřit a bude to kvalitativně jako u Laguny III 😉
a ešte niečo: ja ti neberiem že si obdivovateľ zn.Renault a nepotrebujem s Tebou ísť do sporu, ale niekedy si treba priznať fakty ked je niečo nekvalitné tak je nekvalitné...a R Megan teda nekvalitný je...snád u iných modelov Renaultu je to lepšie..to neviem posúdiť...perlička na záver predajca v salóne Renault-Dacia mi povedal že ich najmenej kazovým modelom v rámci koncernu je Dacia Logan 😉
Člově nemusí být hacker, aby tak trochu viděl 😉 Co se týče zoufalých snah, tak to je hlavně jak koukám pole Tvé působnosti. Jakási snaha vylít jsi svůj vztek a nelibost tam, kde si Tvých názorů někdo ještě všimne. Jinde by totiž byly bezcenné, protože se skládají jen ze zaníceností. Takový mozkový absces podobný našemu Ádíkovi
nefunkčný pal.počítač, osvetlenie palubovky, problémy so zaradením prevodového stupňa, nefunkčná klimatizácia, nefunkčný ostrekovač, nefukčné stierače,vypadnuté zadné sklo(bolo to chybné sériovo),pískajúce brzdy, buchot od volantu ked boi kolesá vytočené nadoraz, tečúca nádoka ostrekovača o vŕzganí plastov ani nevravím...viac si teraz nevybavím...vo všeobecnosti sa dá povedať že každý mesiac to stálo deň dva v servise...autá boli na operatívny leasing takže som to moc neriešil ale bola chybná firemná politika kupovať(prenajímať) tieto autá...inak prístup renault servisu tiež super čo nevedeli spraviť to povedali že je skrátka vlastnosť! 8-s Lagúny boli myslím o niečo spolahlivejšie..
Nemecké autá su taktiež olejničky až na pár výnimiek v podobe Audi, ktoré sa stále udržiava v top 10. Ale stale budem stat za tym, ked chce niekto spoľahlivé auto musí sa pozrieť k šikmookým bratom...proste oni to vedia..mazda, toyota, honda...
Za tie peniaze a SUV tak jednoznacne Mazdu CX7...tam by sa pani z Renaultu mali vybrat na poznavaci zajazd a skumat preco je mazda najspolahlivejsia znacka >😁 Krasne auto :yes:
Aj ty mas oci na kriz? Debko...precitaj si co som napisal..ze osobne s renaultom skusenost nemam ale s C5(z toho vyplyva, ze je to dalsi zabozrut v podani citróna) ano...tusim nasi zapadny bratia niekde zanedbali dochadzku v skolskych casoch lebo maju nejak moc nedostatkov v citani
No musíš se také podívat na tu opěvovanou německou kvalitu v testech na 100tisíc km. Nejhůře dopadl VW Turan 2.0TDI, ten se celkově po 100tisících km téměř rozpadl. A to jak zkřížená vrzající karoserie, tak motor s prasklou hlavou. Celkově katastrofa - nejhorší auto v těchto testech - viz Auto.tip. Nejneaspolehlivější auto!!!
Vidis..vsetko je predane a zmanipulovane..nakoniec sa dozvieme ze renault prekonal v spolalivosti aj mazdu ci hondu a on vlastne je na pomyselnej spici spolahlivosti a momentalne sa na konci nachadza preto, lebo ludia, ktory take rebricky vytvaraju nemaju radi slimaky a zabozrutov..hehe..sak to je chore toto tieto vykriky fanusikov a majitelov renaultu
Máte pravdu, není to špatné, např ten Tiguan je nudný a zejména jak píší všechny redaktroři strašně předražený, podobně jako od Citroënu ten cros s cenou vysoko nad 1 milion Kč.
Jen nechápu proč do té 125kW nedávají automat???
Jen nechápu proč do té 125kW nedávají automat???
Jeeeej...v 4 triede uz ste sa zacali ucit anglinu a ako prve si sa naucil nepekne slova? Ci sledujes program v TV pre starsych? Trtko
bravooo ronault.tvoje reakcie su velmi trefne.hlavne ta ip adresa nemala chybu.inak koleos cakal som trosku viac ale rozhodne lepsie ako tiguan.smutne su hlavne reakcie typu co je to za koryto? a ine ale aj hlupost je dar bozi.
A jak jsi převedl yaroukh na 195.168.248.XXX? To si moc rád poslechnu, ty náš malej hackere. >😁 Jistě pro tebe nebude problém takové tvrzení nějak dokázat nebo alespoň něčím podložit. (S obhajováním kvalit Renaultu ti to moc nejde, legrační oslíku.)
Nebo je to spíš zoufalá snaha diskreditovat ty, kdo neuctívají Renault, když zjistíš, že jich je víc, než tvůj zdravý rozum snese?
Nebo je to spíš zoufalá snaha diskreditovat ty, kdo neuctívají Renault, když zjistíš, že jich je víc, než tvůj zdravý rozum snese?
Co je na Tiguanovi hezkého? Je to jen takový mish-všeho, co jsme už někde viděli. Přiznám ovšem, že na jedné zde zveřejněné fotce měl za sebou připojený pěkný přívěs s pěknou lodí, ale to je tak vše.
Ono Šviháku... Koleos a Tvůj koráb silnic je jiná kategorie😄 To přece nechceš srovnávat 😉 😄 Mě osobně moc neoslovuje předek, na můj vkus nuda a trochu moc konzervativní. To přece Renault nedělá... Ale záď je naprosto exklusivní. Víko pátých dveří se sklem do písmene V a uprostřed znak Renaultu, tak to je perfektní :-! Od VW by to byla rovná hrana okna bez jakékoliv invence a hromada nudi a šedi.
Nepřipadá Ti trapné se vždy přihlásit, napsat něco pod svým nickem a pak se odhlásit a dát pod to " >😁 :yes: ..." Je to takové chabé a díky IP lehce odhadnutelné. Navíc docela svědčící o Tvé inteligenci
A nešilháš náhodou? Tiguan je samozřejmě mnohem hezčí. Ještě hezčí je ovšem Touareg, nebo Honda CR-V model 2006.
jasne - vsechno je to prodany, koupeny a zmanipulovany >😁 JD, ADAC, proste všechno, povest Renaultu taky prisla od CIA nebo z Marsu; a Renault deklaroval snahu zapracovat na kvalite prave proto, ze s ni nema problemy - to da prece rozum >😒]
tvůj 17 let starej střep a 1 Kangaroo to nade vší pochybnost dokazujou
ujisti se, ze ti v ty tvy plecce neunikaj zplodiny z vyfuku do kabiny
Renaulty jsou plecky, smir se s tim, a jestli jsi fanousek Renaultu (no jestli!), doufej ve zlepseni, zatmi ze sebe delas hlupaka
tvůj 17 let starej střep a 1 Kangaroo to nade vší pochybnost dokazujou
ujisti se, ze ti v ty tvy plecce neunikaj zplodiny z vyfuku do kabiny
Renaulty jsou plecky, smir se s tim, a jestli jsi fanousek Renaultu (no jestli!), doufej ve zlepseni, zatmi ze sebe delas hlupaka
Eugeus je Šviháku jiná liga. Jestli s ním vůbec vyjedou, je otázka.
Koleos je zařazen pravděpodobně někam jako Tiguan, nebo snad Captiva, nebo možná Santa fe čí Citroen cross. atd. Tuscon už je zase malý.
Uvidíme, jak zapůsobí live.
Laguna III se zprvu taky moc nezdála a jak se vyloupla.
Koleos je prostě jiný. Ostatně jako skoro celá výrobní řada od Renaultu. Rozhodně podvozek bude dokonale vychytaný díky vyšláplé cestě, kvalita zpracování bude taky 100%, interiér jasně převálcuje konkurenci, tak proč pochybovat?
Víme přece všichni, že design je subjektivní.
A cena? Veřím, že mile překvapí. 😄 :yes:
Koleos je zařazen pravděpodobně někam jako Tiguan, nebo snad Captiva, nebo možná Santa fe čí Citroen cross. atd. Tuscon už je zase malý.
Uvidíme, jak zapůsobí live.
Laguna III se zprvu taky moc nezdála a jak se vyloupla.
Koleos je prostě jiný. Ostatně jako skoro celá výrobní řada od Renaultu. Rozhodně podvozek bude dokonale vychytaný díky vyšláplé cestě, kvalita zpracování bude taky 100%, interiér jasně převálcuje konkurenci, tak proč pochybovat?
Víme přece všichni, že design je subjektivní.
A cena? Veřím, že mile překvapí. 😄 :yes:
Aspoň je to trošku iné ako celá plejáda konkurenčných vozov. Jeden svižný, športový zástupca medzi ťažkopádne vyzerajúcimi mastodontmi.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 ty mi davas
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 ty mi davas
Aspoň je to trošku iné ako celá plejáda konkurenčných vozov. Jeden svižný, športový zástupca medzi ťažkopádne vyzerajúcimi mastodontmi. Nehovorím, že je to niečo extra, ale v porovnaní s poslednou novinkou Tiguanom vyhráva dizajnovo jak zvonku tak zvnútra.
Bože to je hovádko 😄 Prej díkybohu že jsem neměl Renaulta >😁
Mám 1991 Renaulta 19, 1,7 GTX (66kW MPI), má nalítáno 182000 (což opravdu není rekord) a pokud vím, veškeré opravy na něm jsou zcela údržbové a adekvátní věku(rozvody, tlumiče brzdy, občas žárovka😊 ).
V práci lítám s Klokanem, 1,2 16V, většinou po hlavním městě, najeto za první rok 42000, za druhý 47500, opět výměna jen brzdových kotoučů, destiček a tlačítka nouzových blikačů...
Kecej o spolehlivosti Renaultů😊
Mám 1991 Renaulta 19, 1,7 GTX (66kW MPI), má nalítáno 182000 (což opravdu není rekord) a pokud vím, veškeré opravy na něm jsou zcela údržbové a adekvátní věku(rozvody, tlumiče brzdy, občas žárovka😊 ).
V práci lítám s Klokanem, 1,2 16V, většinou po hlavním městě, najeto za první rok 42000, za druhý 47500, opět výměna jen brzdových kotoučů, destiček a tlačítka nouzových blikačů...
Kecej o spolehlivosti Renaultů😊
Když dlouhodobé problémy s kvalitou defuckto přiznává sám Renault, tak tu "přesvědčujete někoho, kdo popírá existenci slunce", jak by řekli staří Římané. 😄
No, asi tak nějak... a v černé pěkně prosím smutně koukám 😄_ _ ___
Leč tipnul bych, že tahle obludka bude výrazně levnější.
Leč tipnul bych, že tahle obludka bude výrazně levnější.
> boli by ste vsetci radi keby ste ho mali pred domom
Tak to bych byl asi tak "rád", jako kdyby mi na nose narostla bradavice.
Stát mi tohle před barákem, tak souseda důrazně požádám, ať tu hrůzu parkuje před svym, třeba hned u toho sádrovýho jelena s blikajícím parožím. >😁
Tak to bych byl asi tak "rád", jako kdyby mi na nose narostla bradavice.
Stát mi tohle před barákem, tak souseda důrazně požádám, ať tu hrůzu parkuje před svym, třeba hned u toho sádrovýho jelena s blikajícím parožím. >😁
Aha, takže všechno, na co třeba v životě mít nebudu, je jaksi "automaticky" krásné? Nedivím se, že ses nepodepsal, moulo.
Těžko se zpochybňuje mizerná kvalita Renaultu, když ten sám nedávno prohlásil, že se hodlá DOTÁHNOUT na konkurenci.
Tady prostě není o čem.
Tady prostě není o čem.
Jsem příznivcem Renaultu, ale tohle není opravdu nic (vůbec) moc. Aji ten interiér je s Koree. Sakryš, a to sem se taky na SUV od Renaultu těšil. Škoda.
No, kluci, je to už dva a půl roku, co sem píšu, jak moc se těším na Renault SUV. Tohle ale ne. První obrázky Koleose byly lákavější, tohle je opravdu jak Clio Grandtour. Snad jiná barva tu věc zachrání, možná není krasavec pouze na fotkách. Chtěl bych Renault, mám už 13 velice dobrých zkušeností, ale ještě počkám na něco jako Egeus. Přejít z Range Roveru na Koleos nelze, ne kvůli luxusu, ale kvůli motoru. Kdyby udělali aspoň 3,5 V6, tak asi jo...
Se světlou výškou 188 mm v naftě bych to radši nechal na silnici. 206 už nezní špatně, ale kolik těch benzinových verzí se asi v Evropě prodá, že. Jinak vypadá docela slušně, i když mi připomíná Tucsona.Pokud nasadí zajímavou cenu... Ale na silnici bych si asi koupil Hondu CRV, do terénu Land Rover Freelander.
nooo tak mě tohle teda nějak neoslovilo ... na rozdíl od konstrukčně spřízněného x-trailu nějak na tomhle není nic co by mě chytlo .. holt jindy no ...
Toto snad nemyslia važne ,čakal som originalnejšie tvary a pritom to vyzera ako malý kombík
Pro me je to jen vyumelkovana hnusna krabice. Pritom je to skoda. Interier vypada zdarile. Celkove linie na me urcite pozitivne nepusobi. A to je v dobe modnich SUV, ktere kupuji prevazne kvuli tomu jak vypada, fatalni nedostatek. Proste pro me to Rencek zase jednou projel.
Nemusíš pro příklady chodit tak daleko, stačí v pohodě i evropská auta 😉 (Roomster, Fabia II, Thalia, Seat Toledo, Peugeot 1007, ....)
jj,jak pravíš a nijak jinak to není.Jen je otázka,jestli to teď bude považováno za fr. šrot nebo korejskou super-hyper kvalitu.Neb vše co je korejské,je navýsost kvalitní,jak je známo.Budou mít někteří asi dilema... >😁 >😁 sou i tací,že jo... :-!
Nie nie..to nepis...to sem nemozes ani napisat, ze mas taku skusenost lebo ta presvedcia o opaku 😉 Nakoniec to bola urcite tvoja chyba tie poruchy hehe..co vies, mozno ta o tom presvedcia tu je pre par ludi renault nedoknutelny.
tak ja som mal možnosť mať firemné R-megany I.a II.generácie(oba v benzíne 1.6 a skoro najvyššej výbave, jeden sedan, druhý combi)...snád je to na takové to popojíždeňí dostačujúce auto, ale na jazdenie 50tkm za rok to bol des...kazilo sa na nich takmer všetko a od začiatku...teda okrem motora ten bol ok!celkovo som s nimi najazdil 160tkm.
po týchto skúsenostiach by som Renault nekúpil nikdy viac pretože čo človek nezaplatil na kúpnej cene to tam potom zrejme donosil do servisu....
Dnes mám súkromne Mazdu 6(2,0 sedan) najazdím ročne rovnako a zatial musím zaklopať servis poznám len z garančiek...Toť priama osobná skúsenosť.. 😉
po týchto skúsenostiach by som Renault nekúpil nikdy viac pretože čo človek nezaplatil na kúpnej cene to tam potom zrejme donosil do servisu....
Dnes mám súkromne Mazdu 6(2,0 sedan) najazdím ročne rovnako a zatial musím zaklopať servis poznám len z garančiek...Toť priama osobná skúsenosť.. 😉
Renaulťáci se konečně dočkali.Tento kousek se Renaultu jako vždy povedl-Je podstatně hezčí než Tiguan,X3 a spol,Jak je vidět,tak se nebude bát ani lehčího terénu,stejně jako jeho menší bráška Scénic Cross.Těším se na něj.Bravo :yes:
Mno, nějak super úchvatné to není... chtělo by to větší kola a nižší okna... ale z praktického hlediska je to zase lepší. SUV mě moc neberou jako taková, v rámci dané kategorie to jde.
Nech si kazdy kupi na co sa citi..majitelom Renaultov gratulujem ku kupe skvele vybaveneho, velmi bezpecneho..ale rozhodne nie spolahliveho auta. bodka..viac k tomu nemam co napisat :-!
Jak tady už napsal Darmon. Prvně si zjisti co to vůbec TUV je a systém hodnocení. Jednoduše Ti to poví, že technik TUV by si Lagunu nekoupil. Zajímavé je, že majitel české stanice STK už má druhou Laguna, manželka jezdí v Meganu, před tím měla nejporuchovější (dle TUV) R19 a syn dostal R5. Každý den dělá STK hromady aut a nakonec si koupí Lagunu. Zajímavé, nemyslíš? Pokud bys chtěl ještě debatovat např. o ADACu, tak si zjisti něco o servisní síti VW a jak z toho na těchto statistikách čerpá. Nemám rád kecy typu jedna paní povídala...
....je to relativně odvážně nekrásné auto. Vedle konkurence takto stylizovaný Renault opět vypadá jen jako další pokus o vstup do segmentu SUV, který mám obavy, dopadne podobně jako tragicky zesnulý Scénic RX4. Technicky to bude 100% na úrovni, ale ten design...že by po vzoru Loganu designérovi zaplatili stravenkami?
Neurážam...sa ťa pýtam, kde som ničo také napísal..keďže ja o tom neviem, tak chyba bude asi na tvojej strane a vyplýva mi z toho, že asi nevieš čítať..čo je na tom urážajúce naozaj neviem 8-s
Ja stále ale neviem o čom točíš...čo máš zase s common railom? no jasné TUV je neobjektívne načo sa to vôbec robí, choď to zrušiť lebo podľa teba to škodí takej spoľahlivej značke ako renault >😁 Ako som napísal chvalabohu s Renaultom skúsenosť nemám, s C5 2,2HDi áno, má ju kamoš a poviem ti je šťastím bez seba 8-s Ale ty si spokojný to je hlavné...ja netvrdím, že každý renault sa kazí, záleží od kusu, ale celkovo vieme kde sa Renault nachádza ;-\ Ale to by takému odborníkovi malo dojsť ako sa čo myslí, iba ak by bolo treba filtre vymeniť lebo nejak ti to nedochádza...Mňa vie najviac rozosmiať keď niečo napíšem a trafená hus zagága..väčšinou je to vždy šťastný majiteľ, ktorý nikdy s ničím problém nemá a jeho auto útočí na popredné priečky v spoľahlivosti...
Na záver len toľko..nauč sa pozorne čítať v inom prípade navštív doktora...potom odpisuj
Ja stále ale neviem o čom točíš...čo máš zase s common railom? no jasné TUV je neobjektívne načo sa to vôbec robí, choď to zrušiť lebo podľa teba to škodí takej spoľahlivej značke ako renault >😁 Ako som napísal chvalabohu s Renaultom skúsenosť nemám, s C5 2,2HDi áno, má ju kamoš a poviem ti je šťastím bez seba 8-s Ale ty si spokojný to je hlavné...ja netvrdím, že každý renault sa kazí, záleží od kusu, ale celkovo vieme kde sa Renault nachádza ;-\ Ale to by takému odborníkovi malo dojsť ako sa čo myslí, iba ak by bolo treba filtre vymeniť lebo nejak ti to nedochádza...Mňa vie najviac rozosmiať keď niečo napíšem a trafená hus zagága..väčšinou je to vždy šťastný majiteľ, ktorý nikdy s ničím problém nemá a jeho auto útočí na popredné priečky v spoľahlivosti...
Na záver len toľko..nauč sa pozorne čítať v inom prípade navštív doktora...potom odpisuj
Patrné je na tom místo vzniku - FRANCIE. V koree se to pouze vyrábí. Vývojové a designérské centrum má renault už řadu let ve Francii. Korejsům se to dostalo "tzv. na prkně" a dle toho to vyrábí. A vyrábí ho tak, jak FRANCOUZI chtěli. Protože se to vyrábí v závodě, který renault vlastní!! Korejci na tom dodávají opravdu jen práci ...
boli by ste vsetci radi keby ste ho mali pred domom.ak bude dobre zvladnuta cenova politika tak nevidim ziadny problem s uspechom.urcite si viem predstavit aj krajsie suv ale rozhodne by som to neurazal.
Hele, čobolo, zaprvé neurážej a za druhý, když mluvíš o spolehlivosti, mluv o vozech, které skutečně znáš. Kecy typu jedna paní povídala, jeden známej řikal, si nech na koledu. A německé testy TUV jsou sice zajímavé, ovšem v mnoha ohledech neobjektivní. Nejdřív si zjisti metodiku posuzování a pak plácej. Renault je na tom dneska se spolehlivostí mnohem lépe než před 8mi lety, kdy začínal nasazovat první comon raily. Dneska tato motorizace patří ke špičce na trhu a sám mám s comon railem od renaultu najeto mnooooho km. Neříkám bez závad, ale spíše s údržbou. Já jsem spokojen. Zatím mě nikde nenechala (Laguna). Takže, sklidni hormon Jánošíku a nejdřiv vyzkoušej, pak pomlouvej. Ty spolehlivej ...
Pisal som niekde, ze je Nissan nepolahlivi?sa nauc citat moj to sa inak deti v 1.triede ucia 😉 vrat skolne...a otazka bola ze kolko renaultov..no osobne chvalabohu ani jeden, vcas ma osvietilo ked som chcel kupit Megana...poznam niekolko ludi, ktory su "velmi radi" ze mali tu cest s francuzskymi autami, nehovorim lent eraz za renault ale vseobecne..sa pozri najprv na TUV a potom diskutuj lol :no:
No tak když to srovnám s tou nudnou krabicí od VW Tiguanem, tak tohle vypadá hezky :-! I když SUV nemusím, tak za tohle bych se nestyděl
Keby im chcel Nissan v prvom rade ukazat ako sa daju vyrobit aj auta z mensou poruchovostou..potom nech spekuluju nad dalsimi modelmi..lebo toto je :no: