Novinky
Škoda Octavia IV zachycena v další karosářské verzi! Po dálnici už se prohání i liftback
18 komentářů
Kdy Vám PR oddělení z MB dovolí článek o novém Peugeotu 2008?
Většina těch aut připadá ctl+c ctrl+v, takže za srdce mě to netrhá a nové mi nepřipadá přínos proti starému. Ale jsem rád, že se Škodovka po tolika letech nudy chytla za nos a od dob Kodiaqu až po Scalu má přístrojovka alespoň trochu svežesti. Protože v O3 a S3 je to uvnitř zábavné jak pitevní stůl. Ještě doladit nestabilní neodružené podvozky, zvuky od pedálů, hranaté koncovky řadiček, dát do nabídky pro automat HDM, spolehlivější motory, netrhající se potahy sedadel, živější nabídku hodnotnějších barev, balónové gumy a bude to trochu k světu. Ještě by si chtělo přiznat, že přední světla jde udělat esteticky lepší než má Scala, to je jak trojhránky Kolonáda 😉
Předek copy by BMW s fackou
Zadek copy Volvo + dvě čárky jak těhotenký test
Celkově je to furt o ničem Škoda,Audi,VW,Seat a občas si něco půjčí z BMW . Motor k pláči . Vlastnil jsem i RS O3 a to s pláčem . Sportovní nikdy. Komfort moc a nic přitom .
Zadek copy Volvo + dvě čárky jak těhotenký test
Celkově je to furt o ničem Škoda,Audi,VW,Seat a občas si něco půjčí z BMW . Motor k pláči . Vlastnil jsem i RS O3 a to s pláčem . Sportovní nikdy. Komfort moc a nic přitom .
MariaZ93
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
juivingtens
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak tady máte tu nudu, co jste chtěli.
Ostatne Auto Bild se vetsinou trefuje dost presne a uz ukazovali jak to bude vypadat snad pred pul rokem...
2)Autobild se trefuje tak do ři ti.
3)Je to jen Škodovka? je to nejprodávanější auto v této zemi, číli pokud bychom ho neřešili, nevím už co. A nehraj si na hvězdu. Nejsi a tvoje auto taky ne. Pane "Jenškodovko"
4)Zkus napsat něco k věci
5)FOSTEK RULEZ
Zlatá čtyřočka, alias Kabáňka. :yes: 😄
To je nejak k veci?
Jsi cekal ze z oktavky bude supersport?
Nejak nechapu kde je ta konstruktivita tvych prispevku 😄
Ze trollis mi neva, to me celkem bavi. Treba s bodem dva se ztotoznuji 😄
PS ikdyby byla Octavka treba nejprodavanejsi auto na svete, je to “jen skodovka”.
EDIT: S tmi 3 som to podcenil, prave som sa pobavil, ked som nasiel len samotny Kodiaq v 8(!) prevedeniach...od Active az po Live,Live plus,LK atd ?