Citroen,Peugeot a Fiat sa budu môcť pochváliť snád kompletnou ponukou užitkových vozidiel 4druhy nakladných vozidiel snád neponúka nikto iný ako tieto tri značky. :yes😒br />
Nemo je velmi vydarene pracovne autičko priam stvorné do mesta iste sa najde vela zákazníkou...už som zvedavy aka bude osobna verzia... PSA a Fiat :yes:
0
No ja nevim, do firmy bych koupil radeji VW caddy, nebo Skoda Praktik. Nikdo neni tak bohaty, aby kupoval levne a nekvalitni zbozi.
0
Je mi líto těch, kteří si stále lehají na polštář s přesvědčením, že Citroen je *.
Od roku 2002 jsem majitelem Picassa 2.0HDi, najeto 130 000km. Vše na originálních dílech. Spotřeba 5,5L, minimálně pazvuků, bezproblémový chod. Teď jenom čekám s jakou cenou přijde NEW Berlingo a C5. Jedno z nich koupím. Sice obě auta hodně od sebe, ale obě co chci byť mám pouze jenom na jedno z nich. A je mi fuk, že vedle mne můj soused jezdí Mazdou a druhej Folcíkem. Moje životní značka aut je Citroen, jiný nechci.
0
Souhlasím! Taky jsem majitelem C Berlingo HDi od r.2001, a nedám na něj dopustit. Pracant, skvělá spotřeba, a zatím bez problémů ... Mám v plánu si pořídit Nový Citroen, a tak očekávám novou C5 a Berlingo ?!? 😄)
0
Prosím podívejte se nejdříve třeba na tüv 3-5 let a zjistite, že takový citroen C3 je dle těchto statistik o mnoho spolehlivější než takový vw golf či jakákoliv škoda
0
Předražený :no:
pallas
0
a co by si kupil? Roomster Praktik je drahsi, paletu do neho nevlozis (zavadzia prah), ma o pol kubika mensi priestor vzadu a nizsiu nosnost.
Citroen Nemo sa bude predavat ako teple parky. Uvidis.
Nemo je velmi vydarene pracovne autičko priam stvorné do mesta iste sa najde vela zákazníkou...už som zvedavy aka bude osobna verzia... PSA a Fiat :yes:
Od roku 2002 jsem majitelem Picassa 2.0HDi, najeto 130 000km. Vše na originálních dílech. Spotřeba 5,5L, minimálně pazvuků, bezproblémový chod. Teď jenom čekám s jakou cenou přijde NEW Berlingo a C5. Jedno z nich koupím. Sice obě auta hodně od sebe, ale obě co chci byť mám pouze jenom na jedno z nich. A je mi fuk, že vedle mne můj soused jezdí Mazdou a druhej Folcíkem. Moje životní značka aut je Citroen, jiný nechci.