Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Seat má důvod k radosti, Leonu se prodalo již milion kusů

7 komentářů

3_diamanty
tento leon sa za mna dizajnovo skutocne vydaril... voci tomu este predoslemu vajcu s prednym presklenim svetlometov o velkosti skoro az konskej hlavy je toto uz skutocne tvarovo precizny a vyrysovany seat ako sa patri... hoc pojem auto emocion ani tu za mna nie je uplne este na mieste ale budis ( marketing znesie vsetko ) ... kazdopadne vidiet tu velke pokroky a zaujem zakaznikov na seba nenechal dlho cakat ... a aj u nas tieto sucasne leony fakt vidim skoro vsade povedal by som ze snad aj castejsie ako astry ci golfy alebo focusy...

no a kedze tento ostrejsi tvar seatu obecne sedi tak ocakavam ze aj novy leon bude rovnako vyrysovany a mozno este aj viac sportovo strihnuty ako tato sucasna generacia .... a povedal by som ze sucasny leon skratka znacku seat doslova spasil.. lebo vdaka nemu sa po x rokoch straty niekedy okolo roku 2015 a 2016 opat seat konecne vratil k zisku a....a vlastne z leona vychadza dizajnovo aj ateca ktora definitivne seat da sa povedat uz "zachranila" :yes:

inak momentalne je za mna dizajnovy vrchol u seatu tarraco ... nazivo krasne SUV ... krasna maska.. aj svetla.. a ak touto cestou predku pojde novy leon tak maju do buducna v seate opat zarobene na dalsi megauspesny hatch :yes: leon :yes:
Emel
Megaúspěšný... to bych zase trošku krotil nadšení, 170t za rok je hezké číslo, ale Octa je cca. 400t - pravda, vč. Číny.

Ateca se mi líbí, ale jak jde čas, začínám trošku dávat za pravdu těm, co říkali, že vlastně nepřináší nic nového a žije z podstaty Leonu a designového jazyka Škodovky. Ale pořád... v hezké barvě je to jedno z nejhezčích aut třídy.

A Tarraco - tam jde unifikace s Allspace příliš daleko, pragmaticky vzato asi proč ne, ale z hlediska identity značky mě to nepřesvědčilo.
3_diamanty
...
Apolo Anton Ohno
Při koupi vozu , jsem chtěl auto , které nebude na každém rohu. A tím Seat Leon FR opravdu je.
A co se týče designu. Tak třeba Rapid , Octavie nebo Golf se mu nemůžou absolutně rovnat.
Prostě Seat auto emocion :yes:
Arese
Naprostý souhlas, jeden kousek z toho milionu mám taky v garáži a absolutní spokojenost! :-) :yes: :yes: :yes:
hugino
Leon je pekné auto ale iba vo výbave Style alebo FR.V základnej Reference s plecháčmi a vnutorným sivým plastovým interierom nič moc a hlavne u mna ma jeden zásadný problém.Je drahší ako Golf a preto je ten predaj voči Golfu alebo Octavii tak tretinový.Interiér z tejto trojice/Golf,Octavia,Leon/ má podla mna najškaredší ale ako celok je to dobré auto však vychádza z Golfa.Uvidíme aká bude nová generácia a tam si zas myslím že z tejto trojice bude najkrajší.Inač vo výbave FR s 1.5 tsi je to super auto. :D :yes:
Apolo Anton Ohno
Ano máte pravdu FR výbava tomu napomáhá hodně :-)