Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Které tři ojetiny jdou nejrychleji na odbyt? Česká je jen jedna

6 komentářů

rohYpnol
Proč nesledovat a nevypočítat nějaké přesné číslo, které o vůbec ničem nevypovídá...

Hezká Octavia za nepřemrštěnou cenu zmizí za den, předražený odrb tam vydrží o týden dýl v případě Octavie... 😒]

Chtěli jsem zviditelnit AAA? Nebo je to "vratka" za půjčení auta na dovolenou pro redakci?
traveldrive
Vcelku si to vystihol. Veta, že najdlhšie čakajú na predaj autá ako Peugeot Rifter mi taktiež príde dosť absurdná, však ide o nové auto, ktoré sa nebude predávať nijak lacno a logicky oň veľký záujem nebude.
rokyta.p
Krome netypickych modelu auta mizi tak rychle, jak je nastavena jejich cena. A co se prodava u e😜ertu typu Vanecek/Hrudnik/Topol je mi srdecne suma fuk. Hlavni je poradne vydojit majitele, proto se podnika, o auta vubec nejde klidne muzeme rict ze na tuto varku psenice nemame kupce a brambory aby neshnily pustime hned za nakupku.
pallas
Peugeot Rifter, Opel Crossland X ?

Veď to sú autá, ktoré nie sú ešte ani dva roky na trhu?
Beefcake
Fcipu, fdizlu maju (vacsinou mladeho) zenicha hned. A este, ked to je tmavy Golf - parada. Lepsi cundolap ako hipsterska ofinka z barbershopu.
PetrKnopp
Tak zas jednou áčka vypustí nějaký svůj průzkum a hned zase musí jít o reklamu a zase se všichni budou rozčilovat 😊 A tak pořád dokola, tento bazar opravdu musí ležet v žaludku mnoha lidem, ale když je tak špatný, proč pořád prodávají a mají nejvíce aut? Proč je tam furt narvaný?