Autofun
To je jednoznačně Garde. Rapid nemá kulatá světla vpředu a stojatá vzadu...
Tohle není přeci Rapid kluci 😂 Vlastnil jsem Rapida 👍🏼 Byl to můj první vůz a je Škoda ze toto označení použila M.B na takovy paskvil. Autor by mohl pozměnit jméno vozu na Garde ať je klid 😉Teď má autor článku trošičku popel na hlavě no.
Rapid nemá úzká zadní světla, nemá čtyřkou masku vepředu, nemá palubní přístroje jako garde, nemá úzký rozchod, nemá tuhé poloosy ale Lebra a trojúhelníková ramena, nemá blinkry v naraznikach atd. OMG.
Ale jinak se to tomu anglanovi povedlo, za tu cenu , se zdravou karoserií,tady to garde nesežene.
So up for sale is 'BareMental' my 1988 Skoda Rapid..
ja nevim co je tady k reseni.
Ale i kdyby ta skodovka nebyla rapid, proste na tu skutecnost upozornim a slova jako blb nebo dement pouzivam v kolektivu sobe rovnych lidi s krumpacem a lopatou.
Zmínit že profesionál kterej o něčem píše = by to měl spíš poznat a ne jen opapouškovat = je minimálně lempl nebo holt blb = taky neni úplně absolutně mimo
Kritika obecně úpadku článků = je podle mě bohužel na místě
Díky korektnosti nemůžeme nazývat věci pravými jmény, za mých mladých let bych za tohle dostal pár pohlavku a řekli by že jsem blb. Navíc by to do zverejneni vubec neproslo, lidi byli hrdí na to že něco znali a umeli..
Každopádně proč hned volit ostrá slova, tohle lze přeci říci i slušně, i kdyby jste měl pravdu.
Nejsme v soutěži akurátnosti = ale říct místo Superb Okta = je prostě CHYBA
To je také pravda, ovšem věřím že mezi situací Garde-Rapid a situací například onoho Superb-Octavia nebo Corvette-Camaro přeci jen rozdíl. Přeci jen, Rapid a Garde k sobě mají podstatně blíže.