Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeElektrické pick-upy přijíždí na scénu. Prohlédněte si je ve velké galerii
39 komentářů
Anonym
Taky jeden mám. Mohu potvrdit, že je ve srovnání s jakoukoliv dodávkou naprosto ubohý co do neustále omílané praktičnosti.
Jasně, něco jinýho je to v lese a tak. Ale jen velmi málo lidí to má na to, na co to je.
Ale auta jsou to prostě tak nějak pěkná.
Btw auto typu Sharan, Grand Scenic, Zafira...byla taky pro rodinu mnohem lepší než SUVy a podívej.
Jasně, něco jinýho je to v lese a tak. Ale jen velmi málo lidí to má na to, na co to je.
Ale auta jsou to prostě tak nějak pěkná.
Btw auto typu Sharan, Grand Scenic, Zafira...byla taky pro rodinu mnohem lepší než SUVy a podívej.
Já zjistil, že to mám malé, oprostil jsem se módy a koupil si osobní dodávku s tím, že jsem si všechny projel.
Mas to malé?
😄
Dodávka me na mx trať doveze, ale už me taky tahal traktor z bahna
😄
Dodávka me na mx trať doveze, ale už me taky tahal traktor z bahna
I dodávky jsou 4x4, naložíš do ní daleko víc, převlíkneš se uvnitř atd ...
Jel jsi někdy dodávkou 1000 km? A ve více lidech?
1000 km jezdím už jenom dodávkou, ty boudy už jezdí tak, že se jede líp než kdysi v sedanu. Dodávka se silným dieslem jezdí do kopců na dálnici lehčeji než atmodvoulitr v kombíku.
chcelo by to nove mitsu delica v 4kolke aj u nas https😐/img2.auto.cz/…ull/5503605_.jpg verim ze by si taketo terenne dodavkovite cudo naslo aj u nas miesto... a iste zvladne aj viac ako nejedno SUV ale tak europa dnes uz tie najlepsie kusky fakt nedostava.. smola
velakrat je to tak ze len raz tyzdenne potrebujes prejst teren a 90 percent casu jazdis po dobrej ceste ale tak ked musis tak musis a tym padom nemas na vyber... aj u kombikov je to podobne... 90 percent ludi v nich 90 percent casu vozi vzduch a napriek tomu sa im dari predajne moc dobre a neraz lepsie aj ako kratsim hatchom ... a zase ked raz za cas fakt ten kombik potrebujes nalozit tak vtedy si nepomozes hatchom a v terene zase s dodavkou.. takze to je tak.. je to o potrebach.. asi aj preto sa pickupom dari viac v australi ci novom zelande ako kdesi v nemecku spanielsku alebo u nas .. to je jasne 😉
jeden tamojsi sused ma zahradu kusok vyssie ako moja teta ... a je tam uz prudsie stupanie kusok po strkovo travnatej a neraz aj blatistej ceste ked poprsi ...a hoci tam chodi len raz tyzdenne potrebuje tam vyjst a aj za dazda ci v zime .. takze aj jemu je lepsia vitara ktoru ma ako nejaky ten scenis ci touran alebo akakolvek dodavka ... a hoci 90 percent casu jazdi po dobrej ceste kdesi po meste ako kazdy z nas ... tak aj on nemal na vyber a plne ho chapem preco ma vitaru a nie tourana hoc ten teren prekonava len raz za cas ale pravidelne a vie ze to SUV vyuzije. ... a tak je to presne aj pri pickupoch u nas v eu ... na ktorych ides casto aj 100-200km po dobrej ceste ktoru zvladne dodavka ci dokonca aj lambo aby si nakoniec musel prekonat 1km tvrdeho terenu a dostal sa tam kam potrebujes .... ale proste s dodavkou to fakt nedas ... a ani s lambom.... takze proste musis ten pickup ..
jeden tamojsi sused ma zahradu kusok vyssie ako moja teta ... a je tam uz prudsie stupanie kusok po strkovo travnatej a neraz aj blatistej ceste ked poprsi ...a hoci tam chodi len raz tyzdenne potrebuje tam vyjst a aj za dazda ci v zime .. takze aj jemu je lepsia vitara ktoru ma ako nejaky ten scenis ci touran alebo akakolvek dodavka ... a hoci 90 percent casu jazdi po dobrej ceste kdesi po meste ako kazdy z nas ... tak aj on nemal na vyber a plne ho chapem preco ma vitaru a nie tourana hoc ten teren prekonava len raz za cas ale pravidelne a vie ze to SUV vyuzije. ... a tak je to presne aj pri pickupoch u nas v eu ... na ktorych ides casto aj 100-200km po dobrej ceste ktoru zvladne dodavka ci dokonca aj lambo aby si nakoniec musel prekonat 1km tvrdeho terenu a dostal sa tam kam potrebujes .... ale proste s dodavkou to fakt nedas ... a ani s lambom.... takze proste musis ten pickup ..
Mám záhradu tiež v riadnom kopci, zatiaľ som tam vždy vyšiel so starým Carnivalom FWD. Je ale fakt, že v zime tam nemám veľmi dôvod chodiť, ale vtedy bez reťazí tam vyšiel len ratrak. 😁
mam stastie ze teta ma tu zahradu kusok nizsie v ulicke ale stejne polo necham povacsinou odparkovane uplne dole na takom spolocnom vacsom parkovisku a tych 50m k jej zahrade prejdem uz radsej pesi... nestoji mi to za to po tom strku a aj vymoloch rozjazdenych sa tam driapat tych par metrov a neda da tam ani otocit poriadne.... vsade tesno.... ale kebyze tam mam chodit casto a rovno aj do dvora aby som nezavadzal v ulicke tak tiez by som radsej nieco ako vitaru... a obcas tam aj voda steka po dazdoch.. uz teraz je tam tak rozbita cesta nechapem.. nikdy taka nebola ... pride mi ze niektore veci akoby sa casom este zhorsili a nie zlepsili... je rok 2019 ale ta cesta je tam horsia jak pred 30 rokmi co si ako chlapec pamatam .. proste sila.. clovek ked neuvidi neuveri...
Anonym
ty příšernosti z galerie myslí někdo vážně? A jakou bude mít el. pickup nostnost a celkovou váhu?
Nesmysl, totální, navíc v odlehlých krajích USA a Kanady to není kde nabíjet = nikdo to nechce.
Nesmysl, totální, navíc v odlehlých krajích USA a Kanady to není kde nabíjet = nikdo to nechce.
suhlas.. el. pickup je zatial len akasi viac imidzovka ako realne pouzitelny pracovny voz...
navyse v odlahlych oblastiach australie ci usa to kto kde dobije... presne... a prave tam ma pickup svoj revir a nie kdesi v meste
navyse v odlahlych oblastiach australie ci usa to kto kde dobije... presne... a prave tam ma pickup svoj revir a nie kdesi v meste
Když se rozhlédneš po depu nějakých závodů tak vidíš dodávky a obytňáky. Pickupy jen minimálně
ten gladaitor je vskutku famozny .. este vydrzat do roku 2020 a mame ho aj v eu :yes:
cize ako pracovne vozy su pickupy fajn... maju svoje pouzitie... a som sa divil co taky pickup v reale zvladne a aj musi zvladnut neraz aj kazdy den .... je to uplne ine kafe ako tie kdejake navonane testiky na nete kde sa testeri s nimi vozia skoro po dialniciach a sem tam prebrodia 10cm mlaku a aj tak su uz z toho celi bez seba a hykaju ako male deti .... to je smiesne a tym len v podstate akoby zosmiesnuju pickupy a potom si ludia myslia ze su k nicomu... ale oni su skutocne na mnoho veci ... len to chce s nimi zazit real v skutocnom terene pri skutocnej pracovnej akcii ... zazit ten pocit ked si odkazany len na ten stroj .. ty na neho a on na teba
na zakrytovanej korbe nosili rozne naradie .. velke pracovne kufre aj 20kg tazke s naradim.. aj bandasky s vodou... snezne retaze na velke terenne pneu ... a neraz aj nahradny generator ktory je tiez dost tazky .. ( inak ten vojde aj mne do pola do kufra vyskusane ) ..... takze neboj.. aj ta korba mala vyuzitie 😄 ... pri pracovnom aute nehrozi zeby si vozil prazdnu korbu ....
nariklad v australii ci novom zelande su pickupy najpredavenejsimi autami na trhu ( ranger, hilux, triton, colorado ) ... jednoducho tam ich ludia vedia lepsie vyuzit ( vzhladom na klimaticke podmienky aj slabu infrastrukturu a riedku osidlenost ) ako u nas kde sa do dostat uz skoro vsade pomaly aj busom ...
Další na tom vozí balíky slámy, stavební materiál, tahaj za tím motorvé čluny a jachty, vozí na tom vodní skůtry nebo na tom maj v USA nástavby pro řemeslníky,elektrikáře, hasiče atd
A používají se na odrhnovaní sněhu, normálně na to daj dopředu radlici a někdy dozadu ještě nástavbu s posypem solí nebo písku. Prostě ohromné množství využití.
U nás to takhle používá jen Covenant https😐/www.covenant.cz/…zby/uklid-snehu/