a ani ne tak zlý článek.
Samozřejmě, že je to 35HP a v prvním odstavci se dočítáme že 38, ale nějak se Mára prostě charakterizovat musí. Bez chyb by to bylo už moc. Třeba jednou...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
2
Vzpomněl jsem si díky tobě, jak jsem seděl v Parsifalu. 😒]
Jestli tohl čte Hamuna, bude si myslet, že jsem byl ve vězení.
Sveřepé Kojoty Zayile Vyly....
CICERO
CICERO
Anonym
2
Yes. A já 56ti kolovej ROADTRAIN a votočím ho na boudu u tý červený skály uprostřed LAND DOWN UNDER.A pak nás dostane Hamuna
...že by to nahradil dvěma Teslami model X.
CICERO
Anonym
2
Twl tamoje představivost.
Uprostřed australské planiny v proláklině vyschlého říčního koryta leží do pasu petrolejem a mazutem zalitá Tesla X. Uvnitř dvě tím sajrajtem obalená těla. Za volantem jak víme Kojota Há-Muna, japonský konzul. Vedle něj...Kréta P. Greata, která plula kdysi po této řece, než vyschla, na plachetnici. Pak drhla kýlem o dno hrdinný H-muna se dostavil na její SOS, Žel bohu v buši nebyla nabíječka. A tak jsme je museli utratit.
A malý klokan odhopsá do dálky. Nikomu nikdo nechybí, Supi krouží.
CICERO
Samozřejmě, že je to 35HP a v prvním odstavci se dočítáme že 38, ale nějak se Mára prostě charakterizovat musí. Bez chyb by to bylo už moc. Třeba jednou...
Jestli tohl čte Hamuna, bude si myslet, že jsem byl ve vězení.
Sveřepé Kojoty Zayile Vyly....
...že by to nahradil dvěma Teslami model X.
Uprostřed australské planiny v proláklině vyschlého říčního koryta leží do pasu petrolejem a mazutem zalitá Tesla X. Uvnitř dvě tím sajrajtem obalená těla. Za volantem jak víme Kojota Há-Muna, japonský konzul. Vedle něj...Kréta P. Greata, která plula kdysi po této řece, než vyschla, na plachetnici. Pak drhla kýlem o dno hrdinný H-muna se dostavil na její SOS, Žel bohu v buši nebyla nabíječka. A tak jsme je museli utratit.
A malý klokan odhopsá do dálky. Nikomu nikdo nechybí, Supi krouží.