Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Česká Miss Barbora Hodačová: Jsem ujetá na disky a kola!

15 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Joab
Jako chapu te, ale chodej sem i heterosexualove a tem se to libi..
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
kari.laz
Aby tě za to slovo nezablokovali 😁 , mám pocit, že poslední dobou se smí mluvit jen o LGBT 😁
CICERO
Zetti
jak culik cekuje delici caru je to vzdycky zazitek lhostejno jestli jedes za nebo proti
CICERO
Zetti
Sorry, kdyz ten zazitek byl tak cerstvy. Bloncka s mobilem na uchu vali mezi prazskejma vesnicema s terenim mercedesem 40kou prostredkem a nejde zaboha predjet. Nic jedu v klidu za ni a nenervuju se, ale kdyz vidim jak v protismeru vymetaji auta skarpy pravyma kolama, mrazi v zadech. Nechavam ji vetsi odstup, aby bylo kam uhnout, kdyby si strejchli. Kdyby to bylo obcas mavnu rukou, ale .....
CICERO
Zetti
Prazske vesnice sou lokality kam uz nejezdi tramvaje. Jsou sice v KU Praha, ale mezi nima sou silnicky pripominajici spis okresky. To je samo moje teorie, nic ofic
pradeda777
....jenom?
Katikakus
... nějaká rozkuřovačka?
Mig_35
jj prej začínala s tvojí starou ale ta už je za vodou a nepotřebuje 😉
CICERO
_Karel_
:yes: Na hrubý pytel....