Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeS Fordem Ranger Raptor na střelnici: Střele neujede, všemu ostatnímu už ano!
11 komentářů
ericn
Za ty peníze snad raději Amaroka s V6 a 190kW ve slušné výbavě. Ne že by Ranger Raptor nebyl pěkný pickup, ale ten motor se 2 turby 2.0TDCI ve mě důvěru nebudí :'-(
Svezení bude diametrálně odlišné, pokud ten podvozek je takový, jako se píše. Otázkou je, jaká bude následná nosnost?
Díky za připomenutí bzenecké střelnice, už jsem tam tak dva roky nebyl a je to vážně prča:)
Díky za připomenutí bzenecké střelnice, už jsem tam tak dva roky nebyl a je to vážně prča:)
Tak jde o to, kde a jak se bude pickup používat. Kolikrát ročně s ním bude člověk “blbnout”, jak se popisuje v článku? ;-)
psal jsem to jinde, kdo kdy viděl nějaký pick-up jet naložený? obzvláště RAM nebo Raptor jsou prostě masírky, které vozí vzduch. ale i ty masírky mají vzadu listové pera, připravené na náklad a způsobující, že jízda s nimi není dvakrát příjemná. tohle má podvozek jiný, velmi pravděpodobně daleko uživatelsky příjemnější.
z čehož ale zase vyplývá pravděpodobně menší schopnost zatížení.
z čehož ale zase vyplývá pravděpodobně menší schopnost zatížení.
Mam doma stareho Rangera 2.5 TDCI - 150 koni a zazil jsem si letos kompletni vymenu motoru a spousta dalsich veci. Bylo zajima, ze kdyz jsem schanel tenhle stary mazdacky motor, tak mi ty kseftmani s motory rikali, ze ty nove jsou jeste horsi a jdou jeste vic na dracku nez ty stary, ze ty jeste neco vydrzely.....zajimavy. Raptora s V8 jsem mel taky, takze mi tohle pripada jako parodie na original a nevim jestli je to nutny, ale chapu ford, ze kazdy dolar dobry. Pokud priste nejaky dalsi pickup tak uz asi jenom TTundru nebo klasickou F150 a hlavne jenom benzin. Zatim neznam nikoho s VW Amarok, kdo by ho mel fakt na praci. Jinak dily pres ebay na F150 jsou za uplne srandovni penize oproti tomu co tady sypeme do rangeru.
Sdílení komentáře
PS: kusok mi inak kabina pripomina kodiaqa... ta architektura palubovky hlavne https://img2.auto.cz/…ull/5298901_.jpg ... moc pekne palubky v oboch pripadoch :yes: