Ekonomika
Fiat 500: oficiální start prodeje 1.2.2008 - zábavná show na Barrandově a soutěž o auto
18 komentářů
Ale proč k tomu musí být taková nemožná estráda?
bohužel se ukazuje, že marketing Fiatu v ČR prostě nedokáže překročit svůj vlastní stín.... Zatímco v Anglii namontovali jeden F500 přímo do kabinky obřího ruského kola v Londýně ("London Eye"), v Berlíně jezdí F500 naskládané na nákladních vagónech v metru, tak v Česku se prostě udělá estráda s Marešem a hotovo (aspoň tam snad nebude Petr Novotný, Dan Nekonečný a jiní podobní darmožrouti.....). Každopádně v sobotu s k Fiatu zajdu a svezu se! 😉
Jojo jsme zemí estrád a Leoše Mareše... >😒] ..ale aspon má ten člověk dobrej vkus na auta...
...tak v sobotu... 😉
...tak v sobotu... 😉
Hele, rozumbrado, a nenapadlo tě třeba, že v anglii a německu (které jsou mimochodem daleko větší trhy)mají výrazně větší rozpočet než zástupci Fiat v ČR? Tzn.potom si můžou dovolit vozit 500 na vagoně, atd.
Myslím, že jedno odpoledne Leoše Mareše je sakra drahá záležitost.... za ty prachy by se určitě dalo udělat něco originálnějšího, ne?
Nevím, kolik si řekl Leoš za moderování akce pro Fiat, ale vím, že za jiné akce účtuje ne až tak hrozné peníze. Jak mě včera informoval můj kontakt blízký dovozci, že kromě výše uvedené akce se chystají i jiná doprovodná BTL.
každopádně musíš ale uznat, že poslední dobou o sobě Fiat v ČR dává vědět mnohem mnohem víc, než v minulosti. I na místech, kde bys ho nečekal.
každopádně musíš ale uznat, že poslední dobou o sobě Fiat v ČR dává vědět mnohem mnohem víc, než v minulosti. I na místech, kde bys ho nečekal.
Leoš kdysi poctil naši firmu asi dvouhodinovou návštěvou (navíc někdy kolem poledne, takže večer ještě stihnul něco dalšího) a stálo nás to nějakých 120.000 Kč (dle tamtamů ve firmě). Takže pokud někde stráví celé odpoledne a večer, tak to úplně málo nebude.... Jinak ale souhlasím, že trošku se marketing Fiatu přecejen lepší....
Spíš by měli vyházet prodejce.Jsem v létě sháněl auto,skákl do Fiatu,tam zamčené Bravo,po asi 15. min, kdy jsem předstíral zájem a nic...jsem šel za mladíkem pozdravil jej,což ho asi rozhodilo,neb IN je nezdravit a on mi vysvětlil,že mám jet asi 70 km dál, že tam mají v naftě.OK,jel jsem do jiného kraje,tam měli naftu, ale nidko se ani nezved,jestli něco chci,snad jsem nepřijel ani úplným vrakem,byť už 3 roky staré,to zase jo...totální nezájem.Takže a´t se jdou bodnout i s tím troubou Marečovic,celý slavný Fiat.A teď to maj vůz roku,tak to už nebudou komunikovat vůbec.Jediný srovnatelný nezájem byl u Kii,tam zase vyjedeme a po 500 m sdělí,že nemá benzín,naproti Shellka,ale že bude tankovat až v pondělí.Tak jsem už nepřijel,vzal M6 a hotovo.Jaképak sra**ní...jde se dál a je.
Tak ako Trabant ani Fiat 500 nebol ani v bývalom CSSR tak populárne auto skôr len na smiech,alebo z núdze cnosť Skôr vtedy lepšie išli 850-ky-Fiaty ako 500-ky Dnes z toho robia modlu-legendu,ktorá však nebola.Bolo to len obyčajné auto,kde sa dvaja horko-ťažko natlačili... :-!
přesně, byla to náhrada za skútr, něco jako dneska v Indii ta nová miniTata. Je to ale sranda, když někdo udělá prakticky kopii čtyřicet let starého auta, nacpe prachy do PR, cpe se všude a dokonce vyhraje Auto roku. Doufám, že se nedožiju toho, jak Panasonic začne dělat černobílé televize.....taky legenda. No, ale Panasonic je světová firma, omlouvám se, ve své branži je někde jinde než Fiat. Ten mi spíš připomíná Thompson 😄
Presne a za ty prachy si takovouto krabicku od sirek poridi jen blbec a osobne si myslim ze to zadnej uspech nebude, protoze drahe retro styli aut nemaji u normalnich lidi moc sanci.
Uspech uz to ma, v zapadni evrope. Fiat uz ma objednavek na hodne dlouho dopredu.
Nemuzete posuzovat inteligenci jinych lidi jen proto, ze maji jiny nazor. Ne kazdy uznava pomer cena\vykon viz. Logan, Kia pripadne jine znacky. Nekdo se chce lisit nebo se mu to auto muze proste jen libit.
Jinak na drahe retro se podivejte jinam. Treba Mini nebo takovy New Beetle. On problem s cenou je totiz trochu jinde. To auto neni nijak zvlast drahe. To jen my mame nizke prijmy.
Nemuzete posuzovat inteligenci jinych lidi jen proto, ze maji jiny nazor. Ne kazdy uznava pomer cena\vykon viz. Logan, Kia pripadne jine znacky. Nekdo se chce lisit nebo se mu to auto muze proste jen libit.
Jinak na drahe retro se podivejte jinam. Treba Mini nebo takovy New Beetle. On problem s cenou je totiz trochu jinde. To auto neni nijak zvlast drahe. To jen my mame nizke prijmy.
A navíc je to móóóóc slad´oušššškej bombónek.... 😲