Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Kolik zrychlení 0-200 km/h po sobě zvládne elektrický Taycan? Více než řidič, říká Porsche

Problémem elektromobilů v ostrém nasazení je fakt, že všechna ta technika má nějaké limity. Porsche ale říká, že v případě Taycanu je největším limitem samotný řidič.
Zpět na článek
9. 10. 2019 10:12
Re: Elektricky sportak?
zrejme preto, lebo aj Porsche musi znizit svoj diel CO2 a po vyradeni dieslov s tym maju celkom velky problem. porsche je sportova znacka a chapem, ze chcu mat spickove sportove modely. Taycanovou cielovkou su bohati klienti, ktori mali do teraz na vyber len medzi roznymi modelmi Tesla S.
Avatar - _Karel_
9. 10. 2019 08:23
Re: Elektricky sportak?
"zaprasim" - budeš na okruhu neekologický. ;-)
8. 10. 2019 19:18
Re: Zaujimave,
nevim jak dnes, ale býval to problém u Nissanu GT-R, tušim to ničilo dost rychle převodovku
8. 10. 2019 19:14
Re: Elektricky sportak?
Taky bych mohl napsat jen: To proste nechapu.... s beznym Porsche na benzin proste prijedu na okruh, zaprasim, pak dotankuju a jedu domu.

Chapes jak to myslim?
Avatar - kari.laz
8. 10. 2019 16:39
Re: Elektricky sportak?
Tak zrovna Taycan není úplný sporťák, má to 4 dveře. Sice výkonu na rozdávání a dle všeho to i sportovat tak nějak umí, ale asi to nebude primární určení. Ale obecně nechápu, proč mají eletra výkony jak supersporty. Proč se u nich neklade důraz na jejich použití ve městě a na kratší vzdálenosti, kde je jediné logické použití (s přimhouřenýma očima) .
8. 10. 2019 16:11
Elektricky sportak?
To proste nechapu.... s beznym Porsche na benzin proste prijedu na okruh, zaprasim, pak dotankuju a jedu domu.... co s timhle elektrickym? Dojedu na okruh, budu to kdovijak dlouho nabijet, pak dam par kolecek (ok, treba extremne rychle) a pak to zase budu nabijet a pak pojedu domu? To mi proste nedava smysl.... elektromobil je jakztak ok pro dojizdeni do prace a jezdeni po meste, tam nemam problem. Ale proc auto u nejz je zasadnim argumentem pro technologii ekologicnost delat jako sportak? Navic ekologicky se takovy elektromobil vyplati az po mnoha desitkach tisic km.... najezdi to majitele techto sportaku vubec? Nevim, pro me je proste elektricky sportak snobarna a nesmysl....
Avatar - xxc
8. 10. 2019 12:26
Zaujimave,
ze niektore spalovacie auta maju obmedzeny pocet vyuziti launch controlov. Aspon v navode na to upozornuju, skusal niekto, ci to je pravda?
Avatar - _Karel_
8. 10. 2019 11:22
Rekord mezi německými EV?
Sakra, zase jsem něco zaspal. A kdo tedy ten čas Porsche se sériovým autem oficiálně překonal?