Novinky
webpaja
11
Nic nového ani inteligentnějšího se u tebe čekat nedá 😉 Jistota :yes:
Přejít do diskuze
webpaja
Kde si to koupím cca za 600k a budu servisovat třeba v Náchodě, Kyjově, Hluboké, Teplicích nebo Karviné?
Anonym
Takže...JSI NA ACZ a článek je od KOLMANA.
A teď mi vysvětli, cos jako chtěl?
:-!
A teď mi vysvětli, cos jako chtěl?
:-!
cjoctavian
Seriozny novinar by si to pred zverejnenim porovnal s oficialnymi skicami...
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Má to i starý zrcátka. Ale třeba ty barvy (modrá Race a šedá Steel) mezigenerační skok přežily už nejednou, tak proč ne znovu.
skejpa
nevěřím, že by tohle byl opravdový únik fotky RS.
1. je to se starýma kolama - vážně si myslíte, že by Škodovka dala stejná kola ? 😁
2. barva opět ze staré RS
3. je to dost hnusný jak nějaký amatérský tuning
Ale pisálkovi to očividně stačilo...
1. je to se starýma kolama - vážně si myslíte, že by Škodovka dala stejná kola ? 😁
2. barva opět ze staré RS
3. je to dost hnusný jak nějaký amatérský tuning
Ale pisálkovi to očividně stačilo...
Anonym
TWL kámo, máš recht. Teď jsem si na tu hrůzu vzpomněl...Brrrr
https😐/www.auto.cz/…-nejlepsi-108910
https😐/www.auto.cz/…-nejlepsi-108910
Anonym
v Teplicích asi v Německu vid, Karivná Impexta Ostrava 😄
Hluboká Rakousko a Německo.
zbytek republiky v Praze, Brně, Hodoníně, Ostravě 😄
Za mega je Charger R/T 5,7 HEMI 375 koní, za cca 1,5 je SRT8 6,4 s 480 HP a pro fajnšmekry je Hellcat. Krom toho je tu ještě Challenger s tím samým, Camaro, Mustang, Cadillac CT6, bude časem i CT5 a CT4, Chrysler 300 atd atd
On i Buick Regal GS jako americká Insignia s 3,6 V6 300 Hp je daleko zajímavější kára
Hluboká Rakousko a Německo.
zbytek republiky v Praze, Brně, Hodoníně, Ostravě 😄
Za mega je Charger R/T 5,7 HEMI 375 koní, za cca 1,5 je SRT8 6,4 s 480 HP a pro fajnšmekry je Hellcat. Krom toho je tu ještě Challenger s tím samým, Camaro, Mustang, Cadillac CT6, bude časem i CT5 a CT4, Chrysler 300 atd atd
On i Buick Regal GS jako americká Insignia s 3,6 V6 300 Hp je daleko zajímavější kára
přezdívka (nick)
Nech je ako chce, horsie ako aktualna generacia to nemoze byt. Ak tam daju interiet z Kamiqa/Scaly, preco nie. A ta Steel farba je moj top - samozrejme na Superb nejde objednat okrem Sportline, vsak naco aj 😁
Karol Dančo
stále tam chyba dynamika. Škodovka je stále jednaká. Fádnosť, fádnosť. Žiaden nový nápad. Všetky Škody sú na jedno kopito .
mrha
Chvilku jsem myslel, že se jedná o plug-in hybrid verzi RS. Chtělo by si na to označení IV dávat pozor.
Anonym
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
😒] 😒] 😒] 😒] 😒]