Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki Palette: nový minivan pro japonský trh

24 komentářů

To je snad nejkrabicovější auto dneška. Ale představte si to s mračítkama, MHCčkem a širokou protisluneční páskou na čelním skle... to bude hustej pimpvagon >😁
Tomiss
>😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Trochu mě mrzí, že taková autíčka se neprodávají i tady.
ale prodávají, jen mají jméno Multivan nebo Viano >😁 jinak je to do města super :yes:
Tomiss
Tak to jsi je teda hóóódně moc urazil 😉
No nezlob se, ale srovnávat ohavnou obludu Multivan s tímhle sladkým mrnětem? Tak to fakt ne-e. (Já se dneska chovám jak totální puberťák, nevíte, čím to je?)
Rozdíl dvou metrů délky mi přijde docela.... zásadní.
Tomiss
Co jsi pil? 😄
Hmm... počkej. Čaj, vodu, zase čaj... Nic víc.
Ne, já prostě nechovám sympatie k evropské přerostlé automobilní kultuře.
Ronault.
A nebo taky třeba krabice Touran >😁
GTI
Jsou automobilové počiny, k nimž se nevyjadřuji... 8-s 8-s >😒] :no:
T613
Nebuď tak zzlý, do těch jejich přelidněných měst, kde se kousek travnaté plochy platí skoro zlatem jsou to ideální prostředky. Sice šeredné jako noc, ale účelné.
Klaudius
Presne. Žiadne auto nevznikne bezdôvodne. Aj vývoj minivozíka do mesta stojí peniaze, aj on musí zarábať. Možno raz aj on zmení názor, príde doba, keď také krabičky začne robiť Volkswagen, a uvidíš, aký bombový nápad to bude potom, VW zase raz definuje novú triedu... >😒]
T613
vzhledem k tomu, že růst populace v Evropě stagnuje, tak se toho příliš neobávám 😄
No "kluci z Východu" a příchozí z jihu nám úbytek populace nahradí.
Mne sa paci typicke auticko z Japonska. Presne tak ked raz pride ten up od vw tak to bude nieco vynimocne co tu chybalo... 8-s
Tomiss
Taky občas ty japončíky nechápu >😒]
T613
Tím bych se moc nechlubil. Spíše to svědčí o tvých malých obzorech. Stačí když si zjistíš v čem jsou nutní kvůli obrovským cenám pozemků bydlet, a co díky tomu považují za luxusní bydlení. Tyhle auta jsou kvůli praktičnosti, ne kvůli designu a pohodlí.
Tomiss
IRONIE...znáš to slovo 😉
T613
znám, ale chápeš.. souhlasný příspěvek pod GTI.. člověk si nikdy nemůže být jistý 😉
Tomiss
😄 😄
T613
😉
respekt
pallas
Original teda vyzera o dost lepsie, neviem preco to Japonci chceli taketo krabicoidne.
Aut tejto triedy beha v Cine vela, a je to auto navrhnute presne na jeho puzitie. Ucel nad stylistikou.