Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi Lancer Prototype S: předskokan sériového pětidveřového hatchbacku

21 komentářů

Focusoimpreza >😁
ten zadok je jednoznacna kopirka focusu..ten design v prevedeni mitsubishi je uplny odpad
KANKUNEN
Tak tohle by mohlo klapnout. Má to šťávu,kterou postrádá Auris.
Podle mě je konkurence ze strany focusu příliš velká...mitsu se snaží prorazit v kategorii, kde už jeden vítěz je!! A podle mě je inspirace více než jasná v impreze (ani bych se nedivil, kdyby tohodle lancera nakonec použili v rally)!!
Jenomže série bude vypadat jinak - víc civilně a průměrně, stejně jako sedan. Když představili studii, taky vypadala víc dramaticky... A realita....
a realita vic nevyvazene auto je jen peugeot 407...
Agresivni predek nafouknuty stred ktery bez predku je fakt ohyzdny a ten zadek to jen dokoncuje, Lancer neni hezky auto nic proti (to jak pojede je vec jina)
Škoda že jen 240k, kdyby to mělo plnou polní jak sedan, to by na rally jinak jezdilo díky rozměrům. Jinak samo do civilu ten výkon není málo 😉
Já se ho bojím... on mě sežere! Vypadá zlej.
to by mohlo byt nove suprmitsu. Sedany su uz hrozne otrepane. Tyto sedanohatche (lift...) mi seda najvic.
Pánejo, ten je vostrej! Líbí. Škoda fokusoidního zadku.
Tomiss
:yes: Vidím to podobně.
_patrik
Panstvo, byli jste si už naživo prostudovat nový civilní sedan? Já ano a imho se jako designový celek tentokrát mimořádně povedl. Myslím, že se jeho derivace na 5D podaří taky. Ford nemá patent na polosplývavou záď, však za starých časů se hatche nedělaly jako kolmá torza s ustřeleným kufrem, to jen jsme si postupně zvykli na ty amputáže. Dávám sem pro připomenutí pár odkazů na Concept příp. Sportback: [odkaz]
[odkaz]
tady jsou pěkné obrázky: [odkaz]
Ještě pro rychlé srovnání pár obrázků Imprezzy [odkaz]
Příjemnou zábavu
problem impry je ze na fotkach vypada divne.... ve skutecnosti je prekrasna :yes:
Mitsubishi se opet naslo .Podle me vypada skvele ,jsem majitelem LANCRU sedan GTS(Americka verse-motor 2.0 152kw).bydlim i pracuji v USA,auto jezdi skvele.Lancer je v USA,velice popularni.Zde se take zacal prodavat jako prvni.Lancer EVOLUTION je tady obrovsky popularni ,evo 8,9ziskalo oceneni(rok 2004,2006 oceneni sortovni sedan roku.Novy lancer sport sedan,RALLYART,EVO a lancer 5.door,maji dobre naslapnuto,aby se staly stejne popularni take v evrope a to zejmena podle me podarenemu vzhledu.Vetsina aut v kompaktni elitni tride dnes totiz jezdi dobre,ne kazdy auto ma ale tak podareny vzhled jako lancer,napriklad nejvetsi konkurent subaru impreza je veli ce dobrym autem,avsak vzhled z nej dela spise tuctovou toyotu nez na prvni pohled sportovne (drave)ladeny lancer.
Nove je nove ANOO 😉
Nove je nove ANOO 😉 funaki mitsubihi >😁
Nove je nove ANOO 😉 funaki mitsubihi >😁 AHOJ 😄
Nove je nove ANOO 😉 funaki mitsubihi >😁 AHOJ 😄 ahoj
Nove je nove ANOO 😉 funaki mitsubihi >😁 AHOJ 😄 ahoj 😐
Nove
Nove