Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVideo: Škoda Octavia IV odhaluje první detaily. Podívejte se na její světelnou show
12 komentářů
DEVIL
5
tedy, toe show, takovy wow z toho, že tomu svítí světla 😁 😒] parodie na KnightRidera a ještě blbá 😁 😁
Hammunasakra
0
http😐/www.autoforum.cz/…-si-sam-ze-sebe/ :-!
Emel
Tedy, ono to naživo bude asi v pořádku, ale docela mě překvapuje, že jako promo uvolní fotku, kde na sebe ty dvě části světla úplně nenavazují (ani barevně).
Ty si ale detailista - hnidopich (skoro ako white label 😁 ). Osobne si nemyslím, že je to promo fotka, ale fotka, ktorú niekto vystrihol z toho promo videa (viď jeho 8. sek_nda). A tam je zrejmé, že ide o dynamické svetlá, kde to svetlo "cestuje", teda nie je všade rovnaký jas a farba, k tomu si pripočítaj lom krytu svetlometu, preto ten dojem, že to neladí.
Petriso
tak snad budou světla v základu a nebudou z lidí co je nemají dělat socky..
Přední světla dle výbavy, LED nebo MatrixLED. Zadní světla snad LED ve všech verzích, možná bez animace v základu, ale to by mi po pravdě bylo úplně fuk.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jam2015
za priestor na sedenie vzadu šuhajkovia, čo aj v teniskách majú bradu (sánku) v rovine zo strechou. 😉
kaso
Zaujali mě páte dveře, které klesají hodně pozvolně. Skoro to až působí jako nějaký shooting brake. Zatím dost zajímavé. :yes: