Novinky
0
Predni cast je velmi zdarila, a kdyz jsi odpustime futuristicke predni svetlomety, mame seriovy vuz. Ale zadni cast od B slouku mi prijde zvlastni. Kdyby designer auto trochu v zadni casti zuzil a dal mu sportovni blatniky, vse by vypadalo jinak. Uz pohledciste z boku prozrazuje, ze zadni cast kazi dojem z celeho vozu. A interier je na Cadillac opravdu lahudkovy :yes: 7/10
Nadhera. Cadillac na me do ted pusobil "humpolacky", ale tohle je harmonie ostrych krivek, jak ma byt. Zad je na kupe dost neotrela, ale celek pusobi jak kombinace mezi kupe a GT. Parada. Po dlouhe dobe zase paradni amickej sportak.
Ak tento Cadillac vstupi do ponuky seriovych modelov, vstupi do historie, ako jeden z najkrajsich Cadillacov vsetkych cias, co je pri spomienke na modely Cadillac 50-tych rokov, ktore ovplyvnili automobilovy design na celom svete na minimalne 1 10-rocie, ucithodny vykon. Krasne auto. Cadillac sa nasiel! Je moderny, originalny a pritom so silnym odkazom na minulost. A stacilo tak malo: Opat sa inspirovat modernym letectvom.Skvele! Cadillac bol ikonou, snom, ktory sa premietol do vytvarnych diel, literatury, hudby. Mozno sme opat na zaciatku doby, ked pojem dokonalost a luxus bude automaticky spajany prave s tymito autami. adillac ma silu opat ukazat cestu.
Pekny... tohle me dokazalo upoutat, tesim se, az se budu za timhle autem otacet... teda pokud si neurvu hlavu 😁... hehe- >😁