Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Škoda Octavia IV se představuje v Národní galerii!

15 komentářů

holden1
skodadebilfans pripravit pravacku zejtra masturbujete
EDIT: pro minusaka samozrejme levacku abych na tebe nezapomel
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
3_diamanty
som zvedavy aj na tu kabinu a volant... sice na predoslu O3 som sa akosi "tesil" viac kde ale nakoniec sa ukazalo ze lepsie sa je v pripade octavky dopredu na nic moc netesit... no ale aj tak predpokladam ze svoj titul "naj auto planety a prilahleho vesmiru" si udrzi nadalej aj vo svojej stvrtej generacii .. to akoze bez debaty 😒] 😉 :yes:
mrha
U té fotky zepředu je vidět mezi sklem a volantem "díra". Znamená to, že by Octavia mohla dostat headup displej? Moc se mi to nezdá. Může to být na něco jiného? Díky za názor.
Dixik2
Je to HUD.Viz tisková zpráva😒br />
https😐/www.skoda-storyboard.com/…nem-i-technikou/
mrha
no ty kráso! to je hustý. Tím OCT předběhne SUPa... Ještě plugin iV verzi a objednávám !
Dixik2
Bude v půlce roku-MY 2021.
mrha
Pecka! Díky za info
Uživatel_5340709
vypukne, ..... ve 20,00? ............... Kdy budou ofiko fotky? 😄
kaa
Malý Superb
will83
Předek Scala, bok OIII, zadek pochvala (menší Superb III). Kryt motoru ("haupna") je snad beze změny převzatý z OIII facelift. V interieru se asi bude chvíli zvykat na střední výdechy ventilace a pahýly na spodku volantu. Jako celek pěkný a ne zbytečně konzervativní. :yes:
uxauxa
málem jsem z té krásy omdlel,ovce jdou zítra prodat trojky za 480tis objehat úvěr a hypo a zbytek života budou žrát chleba s cukrem...
F300
Ahoj
Tak dúfam že ta Octavia bude aspoň tak dobrá ako bola2- ka Ta 3-tia generácia nič moc. Na obrázku zatiaľ OK uvidíme v skutočnosti. Už má raz nachytali keď uvadzala 3-ka ale v skutočnosti to bolo spätne. Tak držím palce.
PS trosku mi vždy vadí to nafukovanie,ako je Octavia vo všetkom super Trochu mi to pripomína Karlosa . V Možno by mali spolu urobiť reklamu.
Chloe Davis
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Chloe Davis
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.