Novinky
Dixik2
Je to HUD.Viz tisková zpráva😒br />
https😐/www.skoda-storyboard.com/…nem-i-technikou/
https😐/www.skoda-storyboard.com/…nem-i-technikou/
mrha
no ty kráso! to je hustý. Tím OCT předběhne SUPa... Ještě plugin iV verzi a objednávám !
3_diamanty
som zvedavy aj na tu kabinu a volant... sice na predoslu O3 som sa akosi "tesil" viac kde ale nakoniec sa ukazalo ze lepsie sa je v pripade octavky dopredu na nic moc netesit... no ale aj tak predpokladam ze svoj titul "naj auto planety a prilahleho vesmiru" si udrzi nadalej aj vo svojej stvrtej generacii .. to akoze bez debaty 😒] 😉 :yes:
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
uxauxa
málem jsem z té krásy omdlel,ovce jdou zítra prodat trojky za 480tis objehat úvěr a hypo a zbytek života budou žrát chleba s cukrem...
F300
Ahoj
Tak dúfam že ta Octavia bude aspoň tak dobrá ako bola2- ka Ta 3-tia generácia nič moc. Na obrázku zatiaľ OK uvidíme v skutočnosti. Už má raz nachytali keď uvadzala 3-ka ale v skutočnosti to bolo spätne. Tak držím palce.
PS trosku mi vždy vadí to nafukovanie,ako je Octavia vo všetkom super Trochu mi to pripomína Karlosa . V Možno by mali spolu urobiť reklamu.
Tak dúfam že ta Octavia bude aspoň tak dobrá ako bola2- ka Ta 3-tia generácia nič moc. Na obrázku zatiaľ OK uvidíme v skutočnosti. Už má raz nachytali keď uvadzala 3-ka ale v skutočnosti to bolo spätne. Tak držím palce.
PS trosku mi vždy vadí to nafukovanie,ako je Octavia vo všetkom super Trochu mi to pripomína Karlosa . V Možno by mali spolu urobiť reklamu.
Uživatel_5340709
vypukne, ..... ve 20,00? ............... Kdy budou ofiko fotky? 😄
will83
Předek Scala, bok OIII, zadek pochvala (menší Superb III). Kryt motoru ("haupna") je snad beze změny převzatý z OIII facelift. V interieru se asi bude chvíli zvykat na střední výdechy ventilace a pahýly na spodku volantu. Jako celek pěkný a ne zbytečně konzervativní. :yes:
mrha
U té fotky zepředu je vidět mezi sklem a volantem "díra". Znamená to, že by Octavia mohla dostat headup displej? Moc se mi to nezdá. Může to být na něco jiného? Díky za názor.
EDIT: pro minusaka samozrejme levacku abych na tebe nezapomel