Testy
to masivne oplastovanie sa mi vobec nepaci... navyse v tom potom aj velke kola posobia ako relativne male a zapadnute do kasne ... https😐/img2.auto.cz/…ull/6020727_.jpg ... pritom stejne to do terenu nikfy nepojde.. ako sa robi pekne decentne oplastovanie ukazuje ASX a to bez sradny teraz :yes:
Já navrhuji udělat sbírku na benzín do Košic a jako další diskuzní sraz přivézt ASX + ještě nějaké konkurenční SUV za tebou na Slovensko , aby si se projel ! 😁
akoze fakt ved sa pozri https😐/img2.auto.cz/…ull/5768504_.jpg .. hned to lepsie vyzera ked tam nie je 10 centi nepekneho vypukleho plastu nad kolesami 😉 ...
mazda bude jazdne inde ok... ale to oplastovanie je strasne... snad casom po facelifte so nejak "zlepsia" :yes:
mazda bude jazdne inde ok... ale to oplastovanie je strasne... snad casom po facelifte so nejak "zlepsia" :yes:
No někdo má rád plasty u SUV, někdo ně. Mne to u SUV moc nevadí , třeba Oktávky Scout se díky prodávali dost a to měly taky hodně oplastované karoserie... auto vypadalo víc terénní.
Jeden příspěvek do sbírky = máš zajištěn 😄
Já myslim, že přivézt tam ASX a třeba .. Cayenne, tak stejně zvolí ASX 😁
Nojo to je fakt moc = holt je to láááska a tak mu jí přejme. A nám MÉNĚ jeho příspěvků s písmeny ASX :-!
Já kdybych si moh vybrat mezi hybridnim Aurisem a hybridnim NSX = mám OKAMŽITĚ vybráno 😁
Já kdybych si moh vybrat mezi hybridnim Aurisem a hybridnim NSX = mám OKAMŽITĚ vybráno 😁
No..vzal by sis ASX s manuálem, chápu 😁 😁
hlavne by si mal prečítať blog aby videl aké "žihadlo" je ten väčší brat od ASX.
No podle měření je to auto pro hodně nenáročné a value for power je tedy nic moc.
Měření je neúprosné, to je pravda, ale pohon jako takový zlý není, já jsem ten Zettiho kousek neřídil, jen jsem byl vezen, ale novější MY2019 ve sportovním režimu na fullAWD jede docela dobře a když už jedeš, tak elektrika tlačí zadek a v zatáčkách je to docela fajn, kdyby ten pohon byl v ASX, bylo by to zajímavější, Outlander je už takový parník 😊
Nechápeme nikdo, proč ale jakožto hybrid tak strašně váhá při rozjezdu z nuly.. to hybridy od Toyoty reagují okamžitě.
Nechápeme nikdo, proč ale jakožto hybrid tak strašně váhá při rozjezdu z nuly.. to hybridy od Toyoty reagují okamžitě.
Toyota ten hybrid piplá už dekády, někdo to musí být znát a ve finále to klientovi podáš jako bezpečnostní příspěvek. 😉
Auto jen na rozjezdu pomalejší, nikdy vás nevystraší a je to bezpečnější v kolonách i na semaforech.
Auto jen na rozjezdu pomalejší, nikdy vás nevystraší a je to bezpečnější v kolonách i na semaforech.
Nojo evoluce víc jak 20 let je znát = ale ne v tomhle = elektromotor musí zabírat v první vteřině naplno = z principu. Ostatně proto ho maj i některý supersporty. V zásadě by měl fungovat ca stejně v levný Toyotě i tom supersportu = proto je jeho chování v Outlanderu = divný? 😄
Škoda, že mi to prodejce Mitsubishi neřekl předtím, než jsem si to půjčil, 2x jsem zůstal stát v křižovatce a řval na auto JEEEEĎ s plynem na podlaze 😁
Ved stačí skôr dať plyn 😄 len nesmie byť človek prvý na semafore
Ty mi asi nerozumíš. Situace, že jsi na křižovatce, kde je provoz, máš auto s automatem a 4x4, takové auto i se spalovákem vystřelí z křižovatky okamžitě (mrkni na blog, jak taková auta zrychlují na 60). Outlander má k tomu všemu ještě elktromotor, který by měl zabírat okamžitě na plno a než se roztočí, respektive hýbne autem, je tam obrovská prodleva (opět mrkni nam ěření).
V tomto kontextu pak to stejné auto, pokud jedeš 50-70-130 (nebo do kolika to umí jet na elektro) a šlápneš na plyn, tak reaguje okamžitě, bez prodlevy... proto je to divné.
V tomto kontextu pak to stejné auto, pokud jedeš 50-70-130 (nebo do kolika to umí jet na elektro) a šlápneš na plyn, tak reaguje okamžitě, bez prodlevy... proto je to divné.
Lebo to zoderie pneumatiky, keby dali hned plny vykon od zaciatku. To je jeden z problemov elektromobilov. Ale okamzite by to ist malo, len pomalsie sa rozbiehat.
Ale prd žere, od toho má to auto protiprokluz... jel si někdy něčím takovým? Já za poslední rok projel dost hybridů, včetně elektroaut a drtivá většina jede okamžitě.
S autom som este takym nesiel, ale toto moze byt jeden z dovodov😒br />
"Goodyear EfficientGrip Electric Drive je pneumatika vyvinutá speciálně pro auta s pohonem na elektřinu. Lépe zvládá jejich vyšší točivý moment i způsob, jakým ho motor podává."
Som rád, že sa to niektorým ľuďom nepáči, o to bude moje auto na ceste výnimočnejšie, a ja sa budem len veselo usmievať, keď mi v zime nebudú cinkat drobné kamienky z posypoveho materiálu na podbehy a boky a nepoškodia ten krásny lak Soul Red crystal a vtedy vôbec nebudem riešiť, či sa to niekomu páči alebo nie
Skoda ze nam ASX neukazuje ako vyzera exterier, interier a motor 21.storocia. Ale zjavne tieto veci ludom ktory prechadzaju na ASX z Pola nevadi. Hlavne ze to ma tensie plasty okolo kolies. Uvidime co za 10 rokov kupis ako nastupcu Pola. Zeby dalsie Polo?
že se mi nelíbí to velké oplastování a háčky v kufru fakt chybí. Co je úplná nádhera, jak to auto funguje, vše je odladěno k dokonalosti, brzdy, spojka, řazení a to dávkování plynu je luxusní. Uvnitř ticho a hezko. Jede to vlastně rychleji než máš pocit, žadné turbo prostě nezabere, ale stejně je to lepší než ty tříválce. Ale něco jsem čekal od sky X, ale na 180 koní to mohlo být živější. Možná jsem čekal víc a nejede to tak špatně, jak to na mě nechalo dojem. Pokud na to trochu šlapeš tak to nejede jako ten diesel a žere to jako Mazda.
Aj ten losi test je vyladený dokonale 😄
Já jel, ty čumíš na video.
Verim, ze lepsie ste to dali, len na tom videu to nevedia 😄
Ja som mal kedysi tiez uzasnu atmosferu, so sportovym pocitom s vytocenym motorom som rezal zatacky. Kym som nezistil, ze uzasna rychlost v zatackach bola 90 km/h a s nesportovym Citroenom C5 som to daval absolutne nesportovo v tichu a pohodli rychlostou 100 km/h 😄
Ja som mal kedysi tiez uzasnu atmosferu, so sportovym pocitom s vytocenym motorom som rezal zatacky. Kym som nezistil, ze uzasna rychlost v zatackach bola 90 km/h a s nesportovym Citroenom C5 som to daval absolutne nesportovo v tichu a pohodli rychlostou 100 km/h 😄
Naštěstí po všech možných story o C5 si ho můj kamarád v poslední generaci před dvěma lety koupil. Je to pohodlný kombík, co umí znejistět na sérii nerovností, jen u toho nemlátí jako běžné tlumiče. Jízdní vlastnosti při snaze jet trochu dynamicky jsou takové, jaké se dají předpokládat, auto je měkké a hrne se přes přední kola v rychlostech, které bych očekával mnohem vyšší.
Já to taky ze zvědavosti projel a ten Sky -X mi výkonově připadal jako G122. žádný podstatný rozdíl. Ani spotřeba na 15 Km - 8 L nijak nenadchla. Když už jsem začal negativně , budu pokračovat. Pominu nesmyslný název, ale to oplastování hyzdí jinak nádherné auto. Sedáky stejně jako v nové M3 dělali na subtilní japonce. Bohužel nesnesou srovnání s evropskou konkurencí. Na poměry třídy je interiér dost stísněný. A teď pozitiva - skvělé řidičské auto, propojení podvozek řízení motor funguje výborně. Interiéru je opravdu krásný a skvěle zpracovaný a je v něm příkladné ticho. Ale na to abych si to koupil, má CX 30 příliš mnoho nedostatků které nevyrovná ani skvělé propojení řidiče s autem.
Interiér nie je stiesnený, interiér má človeka obklopiť, aby mohli obe ruky spočinúť na lakťových opierkach naraz, skúšal som Sportage a tam bud pravý alebo ľavý lakeť. Stredová lakťová opierka je pomerne výrazne široká, takže si so spolujazdcovým lakťom nezavadziame. Výška 180, váha 115 a v pohode si sadnem sám za seba, predné sedačky majú dokonca voliteľný sklon podoprenia stehien aj dobre bočné vedenie, koľko času ste strávil nastavením sedačky pred jazdou? - celkom podstatná vec. A oplastovanie, keď oplastuju obyčajný kombík, to je v pohode? Mňa teší, že v zime mi odletujúce skalky nepoškodia lak
Mně to oplastování ke crossoveru sedí, háčky v kufru jsou fajn, sám mám v kufru 4, ale i bez nich se dá žít. Motorově na běžné ježdění pro mě OK, podvozek skvělý, mně na tom autě nejvíc vadí japonská (ne)konfigurovatelnost výbav, takže když chci třeba vyhřívané sedačky, musím vzít druhý stupeň výbavy, který ale už má (opět specialita japonců) neuvěřitelně otravně pomalé elektrické víko 5. dveří, navíc to při otvírání a zavírání protívně pípá. Dá se ta zbytečnost nějak dodatečně deaktivovat ?
O mazdu nikto ani pohľadom nezavadí.
Je tu ASX.
Dvojliter bez priameho vstrekovania, manuálna klimatizácia, 5 stupňov v prevodovke. Konštrukcia overená desaťročiami.
Skoro tak dobré ako, .... ja neviem, skoro tak dobré ako Polo tsi.
Je tu ASX.
Dvojliter bez priameho vstrekovania, manuálna klimatizácia, 5 stupňov v prevodovke. Konštrukcia overená desaťročiami.
Skoro tak dobré ako, .... ja neviem, skoro tak dobré ako Polo tsi.
Oplastování by sice mohlo být decentnější, ale daleko víc mi to vadí u CX-3. Tohle je pro mě nejhezčí Mazda a být aspoň o třídu větší, už si pro ni mažu :yes:
Tentokrát nesouhlasím. CX-30 je pěkná, ale to oplastování ji hyzdí víc než CX-3. V testu je to ještě trochu schovaný v barvě karoserie, ale tady...hmm. http😐/d19-a.sdn.cz/…F_X/Ba0BsLt.jpeg?…
A pro ty, kdo zvažují "mazat pro ni", ať si pospíší. Chystá se taková jedna nepříjemnost. Viz. poznámka k ceně. http😐/www.sauto.cz/…a/cx-30/18362079?…
A pro ty, kdo zvažují "mazat pro ni", ať si pospíší. Chystá se taková jedna nepříjemnost. Viz. poznámka k ceně. http😐/www.sauto.cz/…a/cx-30/18362079?…
No dobrá, píšu si tě...
Počkej až tobě se bude něco líbit, taky ti sem strčím nelichotivý obrázek.
😁
Počkej až tobě se bude něco líbit, taky ti sem strčím nelichotivý obrázek.
😁
Čakal som na novú Mazdu3, lebo som zvažoval kúpu.. prišla, a vzadu je strašne málo miesta.. tak že počkám na cx30, prišla a vzadu je málo miesta! Síce viac ako v 3, ale vzhľadom na rozmery auta katastrofa.. a teraz čítam test.. tester má 182cm, to nie je preklep prosím? Nemá to byť 162cm? Ja mám 180...
cevep
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
coneoo
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
https😐/www.youtube.com/watch?…
Jazdim Octaviu, Golfa oba ako sluzobaky. Motorizacia 2.0 TDI a 1.5 TSI a ako sukromne auto mam Mazdu 3 2019 s najslabsim motorom. Vsetky tri auta by som dal zhruba na rovnaku uroven. Na kazdom najdem pozitiva a negativa. V Mazde by som ako jedine negativa pre mna hodnotil slabsi motor, ktory je vsak na bezne jazdenie uplne dostacujuci a menej priestoru vzadu pre dospelych nad 180 cm. Inak sa, ale na kazdu jazdu s nou tesim. Cize bachorky o tragickych autach od Mazdy ukazuju len vasu neznalost.
Tohle je malé SUV a srovnatelná konkurence to dává daleko suverénněji a s daleko menší nedotáčivostí.
https😐/www.youtube.com/watch?…
http😐/youtu.be/WAjUbSYzFAE?t=66