stačil by nejaký motor s výkonom 120-150HP a zrýchlením okolo 8s...snád sa dočkáme 😉
CrazyJester
0
Ja osobne bych uvital zrychleni tak 7 sekund...8 je v dnesni dobe a konkurenci docela malo...fiesta st, polo gti...atd. Myslim ze jestli bude mps tak vykon bude atakovat 200 koni. 2.3 disi by asi ale bylo trochu prilis 😄 i kdyz by to asi jezdilo docela zajimave 😄 V kazdem pripade je to docela hezke auticko...
0
tak áno máš pravdu na druhej strane by bola aj fajn cena pod 550tSk a to napríklad taká corsa OPC nie je ani náhodov, preto by stačilo aj zrýchlenie okolo 8-8.5 a udržalo by sa to snád na cene suzuki swifta sport, alebo fiesty ST.A motor 2,3 by snad už aj postavil toto auto na čumák svojov váhou,lepšie by bolo nejaké turbo...alebo žeby Wankel? >😁
skejpa
0
vzpomente si chlapci na pandu 100HP 😄 sto koni a jak to s ni cvici... ja myslim ze stacit bude nejaka 1.6 turbo nebo dvoulitr na hranici takovych 160 koni >😁 (treba ten z mazdy MX-5).
jinak musim rict ze se mi 3dv. libi vic nez 5dv. 😄
GO MAZDA !
Blue Sun
0
Počkáme si, jak to malé bude slušet. Sice jí to v Evropě k vítězství v prodejích nepomůže, ale oblíbená bude.
jinak musim rict ze se mi 3dv. libi vic nez 5dv. 😄
GO MAZDA !