Novinky
Mitsubishi Space Star má po faceliftu. Přinesl modernější vzhled a kvalitnější interiér
34 komentářů
jít po krku Dacii.
Je to neškdný jednoduchý autíčko co si na nic nehraje s dobrou cenovkou. Spotřební bezproblémová věc.
Je to neškdný jednoduchý autíčko co si na nic nehraje s dobrou cenovkou. Spotřební bezproblémová věc.
a to je prave to preco ma uspech aj mimo "domoviny" .. ze je lahucke a maximalne jednoduche... co v pripade miniaut je vzdy silna deviza bez ohladu na "vyspelost a narocnost trhu" .... 😉 :yes:
navyse teraz uz aj celkom "napadne" vyzera.. uz to nie je taka nuda ako doteraz takze hadam aj ako taka mestska stylovka to moze zaujat ... cize nadalej nenarocna a velmi jednoducha ale zaroven uz vyzorovo kusok aj stylova nakupna taska :yes:
navyse teraz uz aj celkom "napadne" vyzera.. uz to nie je taka nuda ako doteraz takze hadam aj ako taka mestska stylovka to moze zaujat ... cize nadalej nenarocna a velmi jednoducha ale zaroven uz vyzorovo kusok aj stylova nakupna taska :yes:
Oni umi delat dobra, jednoducha a funkcni auta. Davam body dolu za 3 valcovy motor. FUJ.
v triede miniaut dnes uz obecne tych stvorvalcov moc nemame 😢 .. smutne ale co spravis
na druhej strane je to nadalej klasicka atmo.. jednoduchy tocivy motor... ktory skutocne ani moc nezerie a nema ani moc zadrhelov... a je udajne tichy a jazdis tam za 5,5L aj po meste .. viac o tom napriklad aj tu: https😐/www.autanet.cz/…chy-a-levny-3696 ( to ja v meste ani pod 6,5L nejdem s mojim len o kusok vacsim malym autom .. to ani nahodou ) ... takze v tomto je space star nadalej idealna nakupna taska ktora toho ani v rusnom meste moc nespapa :yes😒br />
nieco na pousmiatie: https😐/www.youtube.com/watch?… ( 1,2ka... 2 ludia v aute a s vypnutou klimou ) 😉 .. ale vzhladom na to ze je to mini .. tak za mna celkom si to hasi 😁
na druhej strane je to nadalej klasicka atmo.. jednoduchy tocivy motor... ktory skutocne ani moc nezerie a nema ani moc zadrhelov... a je udajne tichy a jazdis tam za 5,5L aj po meste .. viac o tom napriklad aj tu: https😐/www.autanet.cz/…chy-a-levny-3696 ( to ja v meste ani pod 6,5L nejdem s mojim len o kusok vacsim malym autom .. to ani nahodou ) ... takze v tomto je space star nadalej idealna nakupna taska ktora toho ani v rusnom meste moc nespapa :yes😒br />
nieco na pousmiatie: https😐/www.youtube.com/watch?… ( 1,2ka... 2 ludia v aute a s vypnutou klimou ) 😉 .. ale vzhladom na to ze je to mini .. tak za mna celkom si to hasi 😁
Nic proti Mitsu nemám, ale nějak moc nevěřím, že v Evropě přežije. Všechny modely ukrutně zastaralé, snad ještě jakž takž Eclipse Cross...
v pohode... chapem tvoje obavy ( honda je na tom v eu podobne ) ... no uz za posledny rok sa mitsu v eu konecne viditelnejsie dvihlo ... z necelych 113 na skoro 139 tisic aut rocne http😐/carsalesbase.com/…data/mitsubishi/ a tento rok by to malo byt zase o kusok lepsie takze v tomto to nevidim az tak cierne :yes😒br />
a uz o par mesiacov je tu zeneva a tam uz bude uplne novy outlander https😐/autozurnal.ta3.com/…o-c😲-nom-vieme ... a to uz nebude ziadny youngtimer neboj 😉 .. verim ze aj ten mitsu v eu pomoze aj ked ten sucasny ma este stale slusny uspech :yes😒br />
eclipse by mal byt aj hybrid casom .. a o 2 roky je tu aj komplet nove ASX ( asi tiez uz ako hybrid alebo rovno ciste elektro.. uividime ) ... takze suma sumarum.. do 2 rokov od dnes bude uz vyzerat ich portoflio podstatne novsie ako dnes... a pekne to tam obmenia ( outlander, ASX, hybidny eclipse ) .. ja im teda aj v europe do buducna verim :yes:
a uz o par mesiacov je tu zeneva a tam uz bude uplne novy outlander https😐/autozurnal.ta3.com/…o-c😲-nom-vieme ... a to uz nebude ziadny youngtimer neboj 😉 .. verim ze aj ten mitsu v eu pomoze aj ked ten sucasny ma este stale slusny uspech :yes😒br />
eclipse by mal byt aj hybrid casom .. a o 2 roky je tu aj komplet nove ASX ( asi tiez uz ako hybrid alebo rovno ciste elektro.. uividime ) ... takze suma sumarum.. do 2 rokov od dnes bude uz vyzerat ich portoflio podstatne novsie ako dnes... a pekne to tam obmenia ( outlander, ASX, hybidny eclipse ) .. ja im teda aj v europe do buducna verim :yes:
Snad budeš mít pravdu ty a ne já.
uz tu skutocne boli myslienky tejto znacky o odchode z eu... a to len docela nedavno ... ale ako sa ukazalo tak nebolo to nakoniec take horuce ... mozno pomohol aj hybridny outlander a jeho ( aj europsky ) velky uspech ... ze sa nakoniec rozhodli ze to "u nas" zabalit ( este ) asi nebude take nutne ani mudre ako si mysleli .... ved aj malicky space star prisiel do eu v podstate uplne "necakane" .. povodne tu ani nemalo byt... ale mitsu asi opat raz "prekvapilo" viac sameho seba ako nas ...
a ono teraz ked uz su aj v aliancii renault-nissan tak necakam ze opustia eu ale naopak sa jej este viac priblizia... vid novy outlander .. ten uz za mna pojde aj po eu trhu... nielen po amerike rusku alebo australii .. no uvidime :yes:
a ono teraz ked uz su aj v aliancii renault-nissan tak necakam ze opustia eu ale naopak sa jej este viac priblizia... vid novy outlander .. ten uz za mna pojde aj po eu trhu... nielen po amerike rusku alebo australii .. no uvidime :yes:
Tak to nevím. Tomu jejich designovému jazyku Dynamic Shield vůbec nerozumím. Ty tlusté chromové plochy na masce a primitivní křivky říkají "jsem hodně z východu a hodně za zenitem". Všechny nové micáky vypadají jak z osmdesátkového sci-fi. Snad tak dlouho i vydrží.
za mna prave tento dynamicky stit mu sedi neskutocne.. mitsu sa v nom naslo.. a to doslova v hodine 12tej ( lebo to bolo v case ked skutocne sa lamal chlieb a znacka potrebovala zabrat a takovediac najst svoju tvar ) ... a mne prave tato dnesna identita mitsu sa mi paci viac ako nikdy predtym :yes: len skoda ze nema mitsu viac modelov.. chyba mi colt aj lancer.. aj galant a dalsie kusky ... ale chapem 😒
Space Star potřeboval novou generaci, ne facelift. V plné palbě vypadá docela hezky, ale důvody, proč nevzít pravděpodobně mnohem dospělejší Swift, se hledají jen těžko.
v interieri som tiez cakal viac zmien ale na druhej strane chapem ze je to prioritne nadalej auto pre juhovychodnu aziu ( svojou cenou aj svojim know-how ) a jeho ciel nie je nahanat europsky Up alebo pandu .. aj ked priestorovo aj dynamikou sa ani medzi europskymi miniautami iste nestrati.... takze za mna fajn ze je to nadalej velmi jednoduche lahke a prakticke mini .... a je len fajn ze uz vyzera konecne viac k svetu a nie ako nejaka seda myska ... snad este nejake 2-3 roky na trhu ( aj u nas ) pobudne ... navyse miniaut je stale v ponuke na trhu pomenej a pomenej takze moze tazit nakoniec aj z toho ze konkurencia v tejto triede moc ani nepribuda ale naopak slabne.... v tej zltej ( na tych 15tkach ) je moc pekny :yes:
ako urcite to na pomery miniaut nie je zle auto ani pre europana ... hlavne aj razvor je tu fajn... 2450 mm je na urovni uz o triedu vacsieho dnesneho noveho swiftu a vacsi ako v cigigu alebo picante a pod...
ale hadam nadalej co to preda aj u nas.... ale hlavne som rad ze este neskoncilo uplne ... lebo taketo jednoduche auto za mna stale ma co ponuknut... a to nielen zakaznikovi v thajsku ci vietname ale ako vidime ( podla predajov ) dari sa mu zaujat zakaznikov aj v bohatom nemecku ci holandsku... takze ta celkova jednoduchost je nadalej ziadana zda sa aj inde vo svete a nielen v jeho domovine teda v juhovychodnej azii 😉 ...
PS: ano maju.... a uz som tam ( cestou zo Slanca ) neraz videl dobijat nejake to PHEVecko ... zrejme si to tam sukromnici zakaznici mitsu chodia dobijat.. bohvie
inak pri porovnavani foto v testoch a tohto uz noveho na videu na nete mi pride ze aj sedacky ma akesi "nove".. minimalne farebnym prevedenim to vidiet hned ... ale dufam ze to bude nove aj v materialoch a nielen co do ich farebneho prevedenia
Opravdu nádhera na kolech. :yes: